Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Pupanr2 @ 2015 05 25, 18:34)
merginos, jungiuosi prie jusu smile.gif
labai dziugu del tiek daug pasisektukiu smile.gif o kas dar nesulauke pilvuku, tikiuosi visos uzsiauginsime kartu smile.gif
Na, o as vakar pirma Gonalio doze susileidau, ir siandien neramu, kazkaip maudzia pilvuka. Pradedu galvoti, gal kazkaip ne taip, ar ne taip susileidau, o gal cia normalu?

Linkiu būti prie tų pasisektukių! smile.gif dėl pamaudeninų - manau normalu. Ištikro tai tikriausiai visos save pradedam stebėti pro padidinimo stiklą. Tikėtina ir anksčiau būdavo, tik nekreipdavom dėmesio. Aišku ir pačios kiaušidės pūčiasi - tad pamaudenimai galimi.

Merginos, dar pasitikslinu: kai susileidžiate ovitreli, punkciją daro po 36 val?
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 25, 16:13)
Choice  wub.gif , dideliausi sveikinimai tau  4u.gif , labai labai dziaugiuosi uz tave!  wub.gif
Justuteee  verysad.gif , jeeetau, kaip liudna, laikykis mergyt... Gal dar yra bent mazute viltis del to vieno embrioniuko...
Renatuska23, nedingus, mes velesniame vizite buvom, tai pries valandziuke tegrizom.
Naujienos tokios, kad beibiai du  wub.gif , desine kiauside labai isdidejusi, gyd. nustebo, kadangi hyper nebuvo, embrionu labai daug nebuvo priauge... Na as sakau, kad man vis ta desine puse pamaudzia, pilvas issokes... Na bet nenugasdino, tai taip suprantu, kad savaime turetu atsistatyti. Uz poros savaiciu vel vaziuosim. Tai tiek ziniu.

Oho sveikinu net beibiai du:)o palauk kiek jums buvo deje ar ne viena tiktais?ar pasake kiel laiko jau esate?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 25, 17:00)
Oho sveikinu net beibiai du:)o palauk kiek jums buvo deje ar ne viena tiktais?ar pasake kiel laiko jau esate?wink.gif

girdejot kaip sirdutes plake?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 25, 20:00)

QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 25, 20:35)
girdejot kaip sirdutes plake?smile.gif

Man du ir isodino. Man ryt 6 savaites. Sirdeliu bandem klausyt, bet dar nesigirdejo.
O tau kada pas gyd.? Iskarto skana darys?
Atsakyti
QUOTE(Choice @ 2015 05 25, 14:29)
Merginos, HCG 137.9, šiandien 10 DPI... rankos dreba... poryt kartosiu  rolleyes.gif

wub.gif sveikinu 4u.gif mano didziausia svajone dvynukai wub.gif

QUOTE(Justuteee @ 2015 05 25, 14:56)
Pas mane liudnos zinios  verysad.gif  Sekmes visom 4u.gif

QUOTE(Justuteee @ 2015 05 25, 15:13)
Paaiskino taip kad atsilo bet atsineses lapa parode kad is musu 9 kur buvo 7-8 lasteliu liko visi po 1-2-3 lasteles tik vienas 5,dar aukins iki blastu sake treciadieni 9val paskambinti pasakis ar verta vaziuoti.Bet manau kad jau viskas...Pasiule auginti nes pamate mano asaras...Juk taip nebuna kad lasteles mazetu,o paskui vel pradetu dalintis  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Sirdis plysta...Tiek metu,tiek pinigu isleista ir nieko...Liko tik skolu kruva ir asaru upelis  verysad.gif

Labai uzjauciu verysad.gif Bet vilties dar yra 4u.gif

QUOTE(1EVA @ 2015 05 25, 15:14)
Laba diena mielosios. As ka tik gryzau is klinikos. Ispunktavo 19. Skausmo didelio nebuvo, nes dave morfino tik jauciausi kaip girta, vaizdas net liejosi smile.gif ir va po punkcijos kraujuoju. Kazi ar cia ilgai man kraujuos?  Man perspejo kad pakraujuosiu, pampi net idejo i trusikus tik per ta apsvaigima nepaklausiau ar ilgai smile.gif

Wow bigsmile.gif
idomu kaip man bus g.gif turiu polinki i policistiskuma, amh 8,8 ( norma iki 8). Bet esu turejus stimuliaciju, tai su 2 tabletem Letrozole 2 foliai teuzaugdavo g.gif Sake taikys tausojancia stimuliacija (?), bijau, kad nieks neuzaugs doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 25, 18:01)
Man du ir isodino. Man ryt 6 savaites. Sirdeliu bandem klausyt, bet dar nesigirdejo.

Na laiske raso kad taip skanas bus:)juk mes tik viena diena tesiskyriam po isodinimo:)
Papildyta:
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 25, 18:18)
Na laiske raso kad taip skanas bus:)juk mes tik viena diena tesiskyriam po isodinimo:)

Tada ir man turetu buti 6savaites kazkur:)laukiu nesulaukiu penktadienio:)ar vaikiukai pas jus atskirose placentose?
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 05 25, 18:34)
merginos, jungiuosi prie jusu smile.gif
labai dziugu del tiek daug pasisektukiu smile.gif o kas dar nesulauke pilvuku, tikiuosi visos uzsiauginsime kartu smile.gif
Na, o as vakar pirma Gonalio doze susileidau, ir siandien neramu, kazkaip maudzia pilvuka. Pradedu galvoti, gal kazkaip ne taip, ar ne taip susileidau, o gal cia normalu?

Sveika, as pradejau leistis uzvakar, tai panasiai eisim smile.gif . Man siandien irgi jaucias pamaudenimas, tai normalu, jei pilva ispus irgi normalu. Kur daraisi?
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 25, 21:21)
Papildyta:

Tada ir man turetu buti 6savaites kazkur:)laukiu nesulaukiu penktadienio:)ar vaikiukai pas jus atskirose placentose?

O kada buvo tavo paskutiniu mmm pirma diena?
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 25, 18:36)
O kada buvo tavo paskutiniu mmm pirma diena?

Tai kad jie skaiciuoja nuo pirmu menesiniu dienos ne mano prasidejo balandzio4,o bet prie ko cia menesines jei mes tikrai zinom kada apvaisino balandzio 24 buvo:)gal daktare tau paaiskino?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 25, 18:46)
Tai kad jie skaiciuoja nuo pirmu menesiniu dienos ne mano prasidejo balandzio4,o bet prie ko cia menesines jei mes tikrai zinom kada apvaisino balandzio 24 buvo:)gal daktare tau paaiskino?smile.gif

As skaiciuoklej zurejau palei menesiniu pirma diena iseina mes jau 7sav ir 2 dienu:)o palei punkcija raso 6sav ir 3 dienu:)
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 25, 21:50)
Papildyta:

As skaiciuoklej zurejau palei menesiniu pirma diena iseina mes jau 7sav ir 2 dienu:)o palei punkcija raso 6sav ir 3 dienu:)

As skaiciuoju nuo pirmos paskutiniu mmm dienos, o punkcija man buvo 04.27 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 25, 19:04)
As skaiciuoju nuo pirmos paskutiniu mmm dienos, o punkcija man buvo 04.27  smile.gif

O kada tavo paskutines menesines buvo?tj tu jau tikslei zinai nes daktare tau pasake:)ar atskirose placentose vaikiukai yra?maziukai ane matosi:)uoj kaip fainai:)
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 25, 20:50)

visame pasaulyje nėštumas skaičiuojasi nuo pirmos paskutinių mm dienos kad nebūtų jokios painaties. realiai žinai, kad vaisius 2 sav mažesnis gali būt, bet skaičiavimas yra toks.
Papildyta:
QUOTE(Choice @ 2015 05 25, 13:29)
Merginos, HCG 137.9, šiandien 10 DPI... rankos dreba... poryt kartosiu  rolleyes.gif

wub.gif

QUOTE(Justuteee @ 2015 05 25, 14:13)
Paaiskino taip kad atsilo bet atsineses lapa parode kad is musu 9 kur buvo 7-8 lasteliu liko visi po 1-2-3 lasteles tik vienas 5,dar aukins iki blastu sake treciadieni 9val paskambinti pasakis ar verta vaziuoti.Bet manau kad jau viskas...Pasiule auginti nes pamate mano asaras...Juk taip nebuna kad lasteles mazetu,o paskui vel pradetu dalintis  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Sirdis plysta...Tiek metu,tiek pinigu isleista ir nieko...Liko tik skolu kruva ir asaru upelis  verysad.gif

gaila.. niekas nepaguos dabar, laikykis 4u.gif

QUOTE(molevape @ 2015 05 25, 15:04)
Man U. minėjo, kad lyg ir sodins 2 embrionukus (trečiadienį), o dar kokį vieną paaugins iki blastocistos ir dar tą įsodins "garantinį". Tai man ir toks klausimas, ar čia nerizikinga, kad gali visi 3 užkibti..? aišku, čia nebūtų blogiausia, jau geriau trys nei 0, bet vis tiek būtų baisu dėl pačių vaikučių būsenos ir dėl padidėjusios persileidimo, neišnešiojimo ir kt. tikimybių. Tai ir klausiu, ar čia normali praktika, kad sodina ir tuos, ir tuos viename cikle?

aišku, toks variantas galimas, kad ims visi trys ir prikibs. todėl turit patys apsvarstyt. arba sodint vieną 3 d ir tada blastutę arba tik du 3 d. jei bijai tos rizikos. neatmetamas faktas kad vienas kuris dar gali pasidalint... būna ir taip. mums sakė ir, jei sakykim vienas neprigyja,tai gali dar vienas embrionukas pasidalint ir būt identiški. tfu tfu taip nenutiko, kitaip būt šakės.

QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 25, 20:01)

wub.gif wub.gif
normalu dar kad 6 sav nesigirdėjo, man ir 8 neklausė, tik paskaičiavo kiek. sakė sekančiu vizitu, bus prasidėjus 12 sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo floria: 25 gegužės 2015 - 21:17