QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 25, 20:50)
Tai kad jie skaiciuoja nuo pirmu menesiniu dienos ne mano prasidejo balandzio4,o bet prie ko cia menesines jei mes tikrai zinom kada apvaisino balandzio 24 buvo:)gal daktare tau paaiskino?
visame pasaulyje nėštumas skaičiuojasi nuo pirmos paskutinių mm dienos kad nebūtų jokios painaties. realiai žinai, kad vaisius 2 sav mažesnis gali būt, bet skaičiavimas yra toks.
Papildyta:
QUOTE(Choice @ 2015 05 25, 13:29)
Merginos, HCG 137.9, šiandien 10 DPI... rankos dreba... poryt kartosiu
QUOTE(Justuteee @ 2015 05 25, 14:13)
gaila.. niekas nepaguos dabar, laikykis
QUOTE(molevape @ 2015 05 25, 15:04)
Man
U. minėjo, kad lyg ir sodins 2 embrionukus (trečiadienį), o dar kokį vieną paaugins iki blastocistos ir dar tą įsodins "garantinį". Tai man ir toks klausimas, ar čia nerizikinga, kad gali visi 3 užkibti..? aišku, čia nebūtų blogiausia, jau geriau trys nei 0, bet vis tiek būtų baisu dėl pačių vaikučių būsenos ir dėl padidėjusios persileidimo, neišnešiojimo ir kt. tikimybių. Tai ir klausiu, ar čia normali praktika, kad sodina ir tuos, ir tuos viename cikle?
aišku, toks variantas galimas, kad ims visi trys ir prikibs. todėl turit patys apsvarstyt. arba sodint vieną 3 d ir tada blastutę arba tik du 3 d. jei bijai tos rizikos. neatmetamas faktas kad vienas kuris dar gali pasidalint... būna ir taip. mums sakė ir, jei sakykim vienas neprigyja,tai gali dar vienas embrionukas pasidalint ir būt identiški. tfu tfu taip nenutiko, kitaip būt šakės.
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 25, 20:01)
Man du ir isodino. Man ryt 6 savaites. Sirdeliu bandem klausyt, bet dar nesigirdejo.
O tau kada pas gyd.? Iskarto skana darys?

normalu dar kad 6 sav nesigirdėjo, man ir 8 neklausė, tik paskaičiavo kiek. sakė sekančiu vizitu, bus prasidėjus 12 sav.