Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Justuteee @ 2015 05 28, 10:59)
Aaaaaaaaaaaaaa thumbup.gif jis isgyveno  wub.gif  vyras sake kad sesute kazka apie antra kalbejo,bet jis is to jaudulio nesuprato.Vaziuoju savo beibio pasiimti  thumbup.gif

O ką aš rašiau mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute30 @ 2015 05 28, 08:40)
Na manau tie vaistai kiekvienai skirtingą poveikį duoda, aš vakar 5 kartą susileidau 250 dozę, tai man jaučiasi toks mieguistumas, tokia apspangus jaučiuos, ir jaučiasi, kad per insktus ir kasą davė, na bet ko nepadarysi vardan leliaus. 4u.gif

tokios dozes tikrai baisiai atrodo... bet siandien didzioji diena tau, gal sumazins doze smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupanr2 @ 2015 05 28, 10:57)
tokios dozes tikrai baisiai atrodo... bet siandien didzioji diena tau, gal sumazins doze smile.gif  ax.gif

Jo šiandien einu echo, tai tikėkimės, kad sumažins, nes pilvas jau jaučiasi išpūstas kaip balionas, įdomu kiek dar laiko teks ką leistis g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Gal toks kvailas klausimas, bet dpi reikia skaiciuoti po embriono perkelimo ar po blastutes?

Ir kada anksciausiai galima darytis hcg?

Man sekmadieni perkele embriona, o antradieni blastute. Pilva maudzia nuolat, i WC lakstau kas 30 min ir jegu visai nera. Butu galimybe - miegociau visa para.
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 28, 07:25)
Jegele  thumbup.gif , nu stipruolis koks  thumbup.gif

Sveika ziemuze kaip laikais?kaip jauties?ryt as jau vaziuoju i ekoskopa norejau taves kaip tau ekoskopa dare ar kiso ta i vidu ziuret ar per virsu?
Papildyta:
Sveikos kurios esat uk?norejau jusu paklausti kaip vadinas tas tyrimas kur daro ar sveikas vaikas?matuoja rauksle ar ima krauja?kuriai dare gal
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 28, 13:36)
Sveika ziemuze kaip laikais?kaip jauties?ryt as jau vaziuoju i ekoskopa norejau taves kaip tau ekoskopa dare ar kiso ta i vidu ziuret ar per virsu?
Papildyta:
Sveikos kurios esat uk?norejau jusu paklausti kaip vadinas tas tyrimas kur daro ar sveikas vaikas?matuoja rauksle ar ima krauja?kuriai dare gal

Sveika 4u.gif , normikej as smile.gif , laukiu sekancio skano jau biggrin.gif , man dare vaginali. Kaip tu laikaisi?
Sekmes ryt, grizus parasyk kaup sekes! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 28, 12:28)
Sveika  4u.gif , normikej as  smile.gif , laukiu sekancio skano  jau biggrin.gif , man dare vaginali. Kaip tu laikaisi?
Sekmes ryt, grizus parasyk kaup sekes!  smile.gif

Nu man zinok pradejo pykinti vakar darbe siaubas ryte galvojau namo prasytis bet po biski biski nuslinko:)jo ryt butinai parasysiu po visko laukiu nesulaukiu kad tik viskas ok butu:)
Atsakyti
Mielosios, po ilga laika naudoto valdisko Fraxiparino ir anksciau prasidejusio gimdymo, turiu likusias 3 pakuotes Lenkijoje pagal tarptautini recepta pirkto Fraxiparino 0,3 ml pakuotes (3 x 10 vnt). Lenkijoje jis gerokai pigesnis, del to daug ir uzsipirkusi buvau. Jei kam reikalingas, parduociau po 20 EUR pakuote. Parasykite zinute, jei idomu.
Linkiu kuo greiciau sulaukt savo gandriuku!
Atsakyti
As jau namuose,lovelej wub.gif Jus nepatikeste as PUPiene su 2 beibiais wub.gif thumbup.gif Ir net geros kokybes 6 dienu blastutem.Nezinau is kur ir kaip tas antras atsirado,net nepaklausiau.Nulekem su velejeliu ir su sypsenom iki ausu thumbup.gif Daktariukas sake kad mum labai pasiseke,jei atvirai net jis netikejo sekme,o dar tai kad geros kokybes blush2.gif Zodziu esu laiminga ir pagaliau atslugusia itampa blush2.gif .Manau kad reikia tiketi stebuklais ax.gif Labai aciu uz kumstukus ir visom begalines sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2015 05 28, 14:50)
As jau namuose,lovelej  wub.gif  Jus nepatikeste as PUPiene su 2 beibiais  wub.gif  thumbup.gif  Ir net geros kokybes 6 dienu blastutem.Nezinau is kur ir kaip tas antras atsirado,net nepaklausiau.Nulekem su velejeliu ir su sypsenom iki ausu  thumbup.gif  Daktariukas sake kad mum labai pasiseke,jei atvirai net jis netikejo sekme,o dar tai kad geros kokybes  blush2.gif  Zodziu esu laiminga ir pagaliau atslugusia itampa  blush2.gif .Manau kad reikia tiketi stebuklais  ax.gif  Labai aciu uz kumstukus ir visom begalines sekmes  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ooo yeyyy!!!! sveikinimai!!! thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif nestuke.gif
Dabar kojos aukstyn ir daug ilsejimosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Choice @ 2015 05 28, 08:39)
Internete randu tokias normas:
Savaitė nuo paskutinio menstruacinio periodo 3-4 - HCG 16 – 156
Kol nėra šviežio kraujo, spaudžiam kumščius už tave  4u.gif
Svarbiausia, kad tie 3 apsivaisintų. Man išpunktavo 11, bet apsivaisino tik 3, liko 2 tinkami  mirksiukas.gif
Kitą dieną reikia paskambinti ir pasako kiek apsivaisino, įsodinimą aptarsit su gydytoją  mirksiukas.gif
Sveikinam tapus PUPO, saugok save ir mažiukus  bigsmile.gif
Kada HCG diena?
Kad skauda tikrai normalu, apie savaitę buvo sunku.
Būna, tikrai būna  wub.gif

Viskas pabaiga, siandien hcg 240 ir kraujavimas angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 05 28, 15:27)
Viskas pabaiga, siandien hcg 240 ir kraujavimas angel_sadangel.gif

uzuojauta... laikykis ir stiprybes jums
Atsakyti