Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Pupanr2 @ 2015 05 29, 22:25)
"Margarita", suvartojau, nelabai patenkinta... Ir kodel tos adatos tokios dideles???  doh.gif  verysad.gif

As ir dabar susileidau abi "dozes" smile.gif. Jetau kol radau vieta kur normaliai idurt, visur jau kieta oda liko ir skauda. doh.gif O kada tau sekantis echo?
Atsakyti
Labukas,

mergaites likimas krecia puokstus, mano hcg 700, 15 dpi, kraujavimo jau nera, uztat silpna is lovos negaliu atsikelti, netureju jegu net dziaugtis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 05 30, 11:46)
Labukas,

mergaites likimas krecia puokstus, mano hcg 700, 15 dpi, kraujavimo jau nera, uztat silpna is lovos negaliu atsikelti, netureju jegu net dziaugtis unsure.gif

Nugi šauniai augat!!! wub.gif Gulek ilsėkis ir viskas bus gerai!
Labai daug merginų po ivf taip paskutinių metų ir visos gulėjo tikėjo ir va greit supuos savo kruopiukus! Viskas bus gerai! Tik ilsėkis ir nepasiduok blogom mintim! Gera knyga, lunksmi filmai, poilsis ,lova, maistas į ją ir pamatysi po 8 mėn susitiksi su savo sirduku!
Tik esu skaicius kad negalima glostyti pilvuko nes taip susitraukineja gimda ir kad nepadarytum kruopiukui meškos paslaugos!
Atsakyti
QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 05 30, 11:46)
Labukas,

Visai geros zinios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dabar ilsekis ir saugok zirniuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, is laimes tuoj isprotesiu wub.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
mergaites , papildykim statistika , kur kas lengviau bus susiziureti kur pavyko kam ir kokie klinkiu rodikliai . labai aciu !

http://www.supermama...?...16315&st=84
Atsakyti
QUOTE(zibute30 @ 2015 05 29, 20:43)
As ir dabar susileidau abi "dozes"  smile.gif. Jetau kol radau vieta kur normaliai idurt, visur jau kieta oda liko ir skauda. doh.gif  O kada tau sekantis echo?

Is manes vyras juokiasi del tu "doziu", sako, tik nepriprask biggrin.gif
Skauda tau? sad.gif vajej... Laikykis, tikiuosi greitai tik viena doze vartosim wink.gif man pirmadieni bus echo smile.gif

QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 05 30, 08:46)
Labukas,

Stiprybes ir daug daug poilsio nestuke.gif labai sutinku su rekomendacija is lovos nelipti wink.gif tegul rupinasi kaip karalienė smile.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 30, 11:13)
mergaites , papildykim statistika , kur kas lengviau bus susiziureti kur pavyko kam ir kokie klinkiu rodikliai . labai aciu !

http://www.supermama...?...16315&st=84

ok,pabloginau rezultata ;(
Atsakyti
[quote=Pusaite,2015 05 31, 16:01]
[/quote

verysad.gif gaila, bet kitas kartas bus tikrai sekmingas, pamatysi smile.gif

Patarciau dabar kol pertrauka, pagerti inofolik maisto papilda ir ovaboost
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2015 05 31, 16:01)

Jetau kaip gaila verysad.gif . Bet dziugu, kad nenuleidi ranku ir po keliu menesiu vel startuosi. Tikekimes sekantis kartas pranoks visus lukescius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 05 29, 12:15)
Sveikutes 4u.gif  As jau is VK, apziurejo, mano cista subliuskus, galim pradet kelione, svajones link  wub.gif  Taigi badytis pradedu sekmadieni, keista, nes bus jau 3CD (ar kamnors taip buvo?)

Sveikinu, gero starto thumbup.gif

QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 29, 12:56)
Sveikos niu va mes jau po skano esam 7savaiciu matem kaip jau sirdele plaka:)

Sveikinimai wub.gif

QUOTE(Pupanr2 @ 2015 05 29, 20:26)
Uoj, katik grizau smile.gif ir esu labai patenkinta  ax.gif daktare sake, kad gleivine super, isauginau visus 25, neskaiciuojant maziausiu. Matmenys apie 12-15mm. Vis dar baiminasi hyperstimuliacijos, bet jauciuosi puikiai, tai tikekimes, kad treciadieni punkcija  thumbup.gif as irgi sedu prie vaistuku dar vienu, kaip ir tu. Bet kai geri pasiekimai, tai nebe taip baisu leistis (bent jau taip manau dabar) smile.gif

Oho...25... super derlius thumbup.gif

QUOTE(mimoza 870717 @ 2015 05 30, 10:46)
Labukas,

Super naujienos, saugok save, gulėk wub.gif

QUOTE(Pusaite @ 2015 05 31, 16:01)

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Papūgiukas @ 2015 05 28, 22:29)
Skaičiuoti reikia po pirmojo perkėlimo, tai yra po to kai perkelia embrioną. hcg rekomenduoja daryti 10dpi.
Tai mes vienodai einam, man irgi sekmadienį įdėjo embrioną, antradienį blastutę.

Aciu uz atsakyma! 4u.gif Nebedaug liko laukti!
Tikiuosi mus abi aplankys sekme drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti