QUOTE(poeme @ 2015 06 22, 08:54)
Mes iš Durų pasaulio pirkom. Dar su tokia šaraškino kontora neteko susidurt

Laukėm 3 mėnesius.
Du kartus buvaui,tai du kartus buvau soke del pardaveju.. Apsisukau,isejau,trecio karto nebebus.. Na tikrai saraskino kontora..
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2015 06 23, 22:54)
Nu , esu mačius gražiai padarytą apšvietimą vitrinos, dar man patinka aplink lubas visu perimetru led juostos , tik lubas tada reik padaryt atitinkamai. Laiptų pakopų apšvietimas ir t.t.
O kas būtiniau- tai išjungimas viršuje, kai užlipi laiptais , čia jau mistika sakė, rozetes labai apgalvot kad netrūktų, laidus į lauką išsikaišiot į abi puses - apšvietimui, vartų skambučiui, vartams stumdomiems, ar dar kam nors, pas mus dar prie šulinio yra, vandens siurblį įjungiam daržui. žoliapjovei galėsim panaudot irgi. Aišku laidai kainuoja , bet reikia . Nepasidarėm lempų prie garažo vartų, prie garažo durų iš kitos pusės , ten aikštelė mašinai irgi yra , tai tamsu. reikės kažkaip sumastyt pasidaryt. o geriau iš karto.
Zoliapjove reikia benzinine pirkti,o ne su laidais tasytis po kiema. galima aisku jei norisi tyliai veikiancios,nusipirkti su akumuliatorium elektrine. Pas mane jokiu led juostu

O prie vartu vaizdaspynei (naujos kazkokios yra)kiek pamenu tereikia interneto kabeli atvesti. Pas mane yra gatves apsvietimas tai kiemo apsvietimas nebutinas,bet aisku jei tamsu tai net negalvociau,butinai deciau apsvietima. Tiesa,del grozio bus palei duris pora lempu kurios degs pastoviai.