Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečiai stato namus

QUOTE(Suprem @ 2015 07 29, 17:14)
Ar Vytenio baldai turi kokį tai ofisą? Nepribeldžiu e-mailu  g.gif  4u.gif

Seip Vytenis buvo dabar atostogose. Bet sendiena kauiptik buvo pas mus,matavosi virtuve. matyt darbo dauk turi,palaukite truputi.

Papildyta:
QUOTE(Astija22 @ 2015 07 29, 19:14)
Dziugu kai namučiai kaskart vis gražeja. Gal kas galetu rekomenduoti glaistytoja.  Reiktu jau rudeni. Tiesa kokios dabar glaistymo kainos, kad orentuotis.😊

As ne. Su rekomendacijom susilaikysiu. kaina (maniskis skaiciavo litais) 20-22 litai.
Atsakyti

Buvau minejes kad mazylis isverte ant laminato kibira vandens. Nieko,jokiu pasekmiu nesimato. ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Astija22 @ 2015 07 24, 23:00)
Istikruju yra labai sunku apsispresti, nes siuo metu taip pat svarstau tarp siu dvieju pasirinkimu. Kas leme, kad pasirinkot laminata ar del plyteliu saltumo nesild sezonu ar del nesuskaidytos grindu dangos? Turiu mintyje islaikant interjero vientisuma.

Ikisiu trigrasiuka. As virtuves zona pasirinkau plytelem klijuoti. Taip kai nesildai vesoka. Pasitiesiau takeli, kuris prie interjero man tinka ir dar labiau padaro jaukesne virtuve. Neslidineju:)
Kas del vientisumu. Svarbu tada kai nezadi darant virtuvinius baldus daryti salos ar baro , kurie puikiai padalina erdves ir nevientisumas nekrenta i akis. As turejau laminata virtuveje tai po penkiu metu pradejo matytis nusidevejimas ypac prie kriaukles. O dar kai pora kartu "vamzdziai atpyle" ... po kriaukle ten kur prisukama kazkaip truko ar uzsikiso ...ar ir tas ir anas...zodziu avarija buvo.

Pritariu nuomonei, kad neprivaloma daryti grunto tyrimus. Pinigus bus kur isleisti. Yra sudaryti dirvozemiu (ar kaip ten jie vadinasi) planai ir kam metyt pinigus. Architektas projektuotojas darydamas projekta isanalizioja vietove ir jei jis nepraso tu tyrimj nelabai suprantu kam metyt pinigus.
O pamatai gali skilt ir sienos trukinet del ivairiu priezasciu. Uz tai statybininkai ir liepia ( turiu minty tuos nechalturscikus) pamatus palikt ziemavot ir tik kitais metais sienas kelt. Pas irgi trukes buvo pamatas, nes kazkoks cementas buvo kitos firmos ir surizikavo,nes skubejo...viena ziema jau praejo...sienos tvarkoje, nes pries keliant sienas patvarke pamata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velnyte: 01 rugpjūčio 2015 - 11:22
Ar esat ka girdeje apie frankische vamzdelius. Pardavejas sake kad geresni uz wavin nes wavin lenkija o tie vokietija.bet parsivezem ir ziurim kad jau lb kieti ir mastom ar santechnikas neiskeiks musu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 01 rugpjūčio 2015 - 22:26
Labas,

bandysiu dar rasyti, atsibodo be baldu gyventi smile.gif

Jei vandeni tik ispyle ir jis nestovejo, tai ir neturejo zymiu likti, berods sake "atlaiko" iki 2 valandu. Zinoma tie pigesni ir gelei pabegus issipucia iskart smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2015 08 03, 10:59)
Labas,

bandysiu dar rasyti, atsibodo be baldu gyventi smile.gif

Jei vandeni tik ispyle ir jis nestovejo, tai ir neturejo zymiu likti, berods sake "atlaiko" iki 2 valandu. Zinoma tie pigesni ir gelei pabegus issipucia iskart smile.gif

Tai vat tas ir yra kad pigus gali susigadinti net nuo momentinio uzliejimo. Pigud daiktas yra pigus.
O man pasirodo teks kury laika be virtuves gyventi nes dazytojai niekaip nespes nudazyti ploksciu. Sake yra kiti ,bet tada kokybe kentes.. Man reikia kokybes.
Atsakyti
Pasidalinkkit sulinio kaseju kontaktais?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 08 03, 11:24)
Tai vat tas ir yra kad pigus gali susigadinti net nuo momentinio uzliejimo.   Pigud daiktas yra pigus.     
O man pasirodo teks kury laika be virtuves gyventi nes dazytojai niekaip nespes nudazyti ploksciu. Sake yra kiti ,bet tada kokybe kentes.. Man reikia kokybes.

Man ir reikia kokybės, tik va kaip Vyteniui prisibelsti biggrin.gif Tai dažys tik fasadus? Galima ir be jų pagyventi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 05 rugpjūčio 2015 - 13:42
QUOTE(Suprem @ 2015 08 05, 14:41)
Man ir reikia kokybės, tik va kaip Vyteniui prisibelsti biggrin.gif Tai dažys tik fasadus? Galima ir be jų pagyventi smile.gif

Jo,dazys tik fasadus. Vidaus niekas ir nedazo. Principe be dureliu galetu pagyventi,bet kazkodel nesiule taip daryti... Ai.... Pas mumis pusiasalis tai is visu pusiu dazyta plokste.. Na zodziu lauksim. Jei Vytenis prazuves tai pabandykit su kokybiski baldai pasisneketi.
Atsakyti
Kur rasti baldžius, kurie pagamintų tokias kėdes? ax.gif Nu, plaukus nusirausiu kaip man reikia tokių 6 kėdžių. doh.gif
https://www.pinteres...60340339935933/
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2015 08 05, 17:12)
Kur rasti baldžius, kurie pagamintų tokias kėdes?  ax.gif  Nu, plaukus nusirausiu kaip man reikia tokių 6 kėdžių.  doh.gif

I kaina paziurejau,supratau kodel neuzsisakot...

O ventoj nieko panasaus nera ?
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2015 08 05, 17:12)
Kur rasti baldžius, kurie pagamintų tokias kėdes?  ax.gif  Nu, plaukus nusirausiu kaip man reikia tokių 6 kėdžių.  doh.gif

Jaceviciaus baldai, kedes.lt berods. Dar yra Skaistgiryje Joniskio raj, pavyzdziu yra Stilingiems namams Tilzeje, tiksliai nebepamenu jau kas jis, bet atkasciau. Gaila per moba nerodo kas per kedes..

Aciu, paziuresiu tuos kokybiskus baldus, nes jau jie nebeatrasys.
Atsakyti