Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečiai stato namus

Jei i virtuves tema, tai ar darote tas vadinamas saleles? Jei darote ar montuojate jose dujine ar kriaukle? Man jos siaip grazu, bet praktiskai nesu tokios ciupinejus, kazin ar patogu..
Atsakyti
subtilus dalykas:)
darom imontuojama, tik jie brangesni - siaip- grozio dalykas biggrin.gif

QUOTE(santropez @ 2015 08 21, 07:35)
Sveiki.kazin kaip geriau virtuveje daryti imontuojama saldytuva ar paprasta?

Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 08 19, 23:14)
As taippat nenumirsiu smile.gif  Mano zidinys centre namo tai siluma i visas puses skleisis ir per laiptine dar i antra auksta  kils smile.gif

Nuliūdinsiu, kad nei velnio ten tos šilumos neprikils biggrin.gif Na nebent pleškinsi visą dieną, tada gal smile.gif Pas mus taip pat židinys vidury ir visai netoli laiptų ax.gif

Skaičiau, kad neįmontuojami šaldytuvai ilgiau tarnauja, bet man negražu, todėl kišom į spintą. Bet jei prie interjero tinka, tai montuoti nereikėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2015 08 21, 19:59)
Nuliūdinsiu, kad nei velnio ten tos šilumos neprikils biggrin.gif Na nebent pleškinsi visą dieną, tada gal smile.gif Pas mus taip pat židinys vidury ir visai netoli laiptų  ax.gif

Skaičiau, kad neįmontuojami šaldytuvai ilgiau tarnauja, bet man negražu, todėl kišom į spintą. Bet jei prie interjero tinka, tai montuoti nereikėtų smile.gif

Dar geriau jei nekils i virsu nes nelabai reikalinga ji virsui.. Kaip taisykle virsuj visada silciau negu apacioj smile.gif Bet realiai per 2,4/2,4 anga nori nenori i virsu kils.. ( nors dar neaisku kaip viska rekupas sumakaluos) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(justina_84 @ 2015 08 21, 09:41)
Jei i virtuves tema, tai ar darote tas vadinamas saleles? Jei darote ar montuojate jose dujine ar kriaukle? Man jos siaip grazu, bet praktiskai nesu tokios ciupinejus, kazin ar patogu..

Pas mane pusiasalis bus. Imontuota kaitlente bus. Ar praktiska? Kodel ne.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 08 21, 20:13)
Dar geriau jei nekils i virsu nes nelabai reikalinga ji virsui.. Kaip taisykle virsuj visada silciau negu apacioj smile.gif Bet realiai per 2,4/2,4 anga nori nenori i virsu kils.. ( nors dar neaisku kaip viska rekupas sumakaluos) smile.gif
Papildyta:
Pas mane pusiasalis bus.  Imontuota kaitlente bus. Ar praktiska? Kodel ne.

Pas mus tai palyginus maza virtuve bus.norejos dvigubo saldytuvo bet ziuriu ir tas nebetelpa.
Rytoj atvaziuos pabraizyt gal ka geriau patars nes dabar nezinau nei kuriame gale ka deti.pabaigem visas pertvaras iki galo.laukiam pirmad ortakiu vedziojimo ir tada jau naktim teks det vata.ieskom dabar kopeciu i palepe.apsistojom ties fakro,nors siulo daug lenkisku
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2015 08 21, 23:00)
Pas mus tai palyginus maza virtuve bus.norejos dvigubo saldytuvo bet ziuriu ir tas nebetelpa.
Rytoj atvaziuos pabraizyt gal ka geriau patars nes dabar nezinau nei kuriame gale ka deti.pabaigem visas pertvaras iki galo.laukiam pirmad ortakiu vedziojimo ir tada jau naktim teks det vata.ieskom dabar kopeciu i palepe.apsistojom ties fakro,nors siulo daug lenkisku

pas mane tai normalus saldytuvas bus,nes niekada nera daug maisto produktu viduj. Bus integruojamas. man taip truputi graziau. Kazkada man taippat reikes kopeciu i palepe virs garazo,bet teks perdarineti,nes anga 1,2x1,2. Kiek ziurinejau tai visos jos normmalios. Ar daznai laipiosite? Palepe jei nesildoma tai verta butu atkreipti demesi i siltesni dangti.
Atsakyti
Palepes laiptai imontuoti :)papildomi briusiukai prisukti kur bus palepe daiktams :)rytoj vata pradedam deti.gal kas pasidalintumet kontaktais geru skardininku.
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2015 08 23, 19:09)
Palepes laiptai imontuoti :)papildomi briusiukai prisukti kur bus palepe daiktams :)rytoj vata pradedam deti.gal kas pasidalintumet kontaktais geru skardininku.

Na plyzzx pasidalinkit skardininku.senajam skambinom tokiam rolandui nebedirba o is kontakto nelabai norisi imt belekokio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 24 rugpjūčio 2015 - 13:02
QUOTE(santropez @ 2015 08 24, 13:02)
Na plyzzx pasidalinkit skardininku.senajam skambinom tokiam rolandui nebedirba o is kontakto nelabai norisi imt belekokio

Sveiki, išsiunčiau jums į PM mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2015 08 24, 14:02)

As tai savo prateriojau kai telefone viska istryniau. Reikes ir man numeriuko.
Atsakyti
QUOTE(ŽaliaMergelė @ 2015 08 24, 14:13)
Sveiki, išsiunčiau jums į PM  mirksiukas.gif

Sake vakare gal atvaziuos jei spes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 24 rugpjūčio 2015 - 13:53
QUOTE(santropez @ 2015 08 24, 13:53)
Sake vakare gal atvaziuos jei spes

Nu va, kaip šaunu.

Biesas66, irgi parašiau į PM, jeigu prireiks tokių paslaugų, turėsite kontaktus mirksiukas.gif
Atsakyti