QUOTE(santropez @ 2015 11 16, 00:40)
Gal yra tokiu,kurie po zidiniu dejo stikla?domintu atsiliepimai?vis mastau stikla ar plyteles,nes svetaineje laminatas ir tas plyteles det irgi laminato imitacijos ar tiesiog ant laminato stikla,bet kazin kuri geriau rinktis,matini ar skaidru.ir kur siauliuose ji galetu isigyti?dar del virtuvinio,uzsisakem pas remigiju,tai keista avansa vezti reikia kas dvi savaites,jam iki montavimo turi likti 500eur nuo sutartos sumos.jis motyvuoja tuo,kad kuo daugiau atvesi,tuo greiciau supirksiu medziagas, tai as jam ir sakau na, o jei atvesiu visus tai virtuve bus menesiu anksciau

o jis tik tema sukti, tai cia as neskubesiu juk jums reikia kokybisko daikto.kaimynai daresi,tai virs orkaites plokste pasibangavo. As jam pasakiau,kad nenoriu tokio pacio vsrianto tureti, o sako reikes nuvaziuoti paziureti,jau du menesius vaziuoja.aisku jie pretenziju jam ir nepareiske :)na bet tas toks pinigu veziojimas man ziauriai nepatinka.
Jum gresia roblemos su baldininku,jei jis taip daro./ As mokejau 40 procentu iskart,o kitas atsiskaitymas baldus surinkus. Daugiau jokiu budu neduociau. kas per pievos su pasakymais,sumokesi visus gausi menesi anksciau.. O nesumokejus visu,tai ka,stakles leciau pjaustys plokstes ? Skyles leciau greziosis? ojezus... As desiu permatoma skaidru stikla prie zidinio. Esu mates,man patiko.