QUOTE(santropez @ 2015 06 05, 14:00)
Juodgrindes.kiek teko panarsyti internete daug nuomoniu ,bet daugumos kad neverta
as seniau buvau pries juodgrindes,bet.. Skaiciavimai ir poklabiai su santechniku pakoregavo mano nuomone.
Viskas del betono storio. Virsutinis baigiamasis sluoksnis pas mane 7 cm. kaip normaliam sluoksniui mano manymu mazoka. Sakykim tai butu minimalus betono sluoksnis,bet man kas minimalu nepatinka. Todel as priejau isvados kiad reikia daryti juodgrindes. Tad gavosi 5 cm juodgrindziu,20 cm pulistirolo ir 7 cm betono ant virsaus. 7 cm yra pats tas sildomom grindim jei vamzdeli dedi tiesiai ant pulistirolo. Vamzdis prisismeigiuoja,poto ant virsaus dedasi armaturos tinklas. Nuo vamzdelio iki virsaus betono lieka apie 5 cm betono Optimaliausias sluoksnis . Tiesa man juodgrindes pasitarnavo dar pilistirolo prismeigiavimui,kad nejudetu. Juodgrindes pasidariau idealiai,tad ir virsutinis sluoksnis gavosi vienodo storio. Man asmeniskai buvo gerokai loengviau dirbti kai juodgrindes buvo padarytos.
Tas kas taupo nedaro juodgrindziu,tas kas nori tvarkingai pasidaryti pagalvoja apie juodgrindes.