QUOTE(saulute91 @ 2015 08 03, 11:21)
Labas visoms
gražuoliukų kiauliukų kokia gausa čia

ir nors ir pavėluotai bet užuojauta visoms, praradusioms savo žvėriukus,,..
o pas mus nieko naujo.. liūdna, o kartais net pikta man.. pasiskaitau, prisižiūriu nuotraukų kaip "chillina" kiti kiauliukai,. o mūsiškiai visai NEJAUKŪS ir NEMEILŪS

Įkišus ranką į narvą laksto nuo jos kaip pašėlę, kad tik jų neliest,, o jau apie paėmimą ant rankų tai net nekalbu-paimti nei vienas nei pora sekundžių ramiai nepabūna (neskaitau to ramaus sustingimo iš baimės), kartais net bando įkasti, kad tik paleistumėm

anksčiau aš ant rankų dažnai neėmiau (imdavo tik vyras) iš baimės, kad jie nestresuotų, bet paskaičius ir paklausius patarimų, kad reik imti, kad priprastų ir būtų jaukesni, imu ir visad turiu skaniukų rankose, bet mums nepasiteisino, kaip jau sakiau vistiek beprotiškai mūsų bijo.net ir kai paleisti po kambarį laksto tai vos pamatę, kad pritūpiam prie jų, sprunka kur tolyn.. nebežinau ar dar įmanoma juos prisijaukinti kaip nors, kaip laukinukai jie pas mus

gaila
Labukas, norėjau klausti kiek laiko jau turit mažiukus, bet supratau, kad jau ilgokai gyvena pas jus

na ką aš galiu pasakyti, gal priklauso viskas nuo charakterio? lyties? mano draugė prieš daug metų turėjo kiauliuką patiną, nu jis baigštus buvo iki begalybės, nesidomėjo aplinka, paleisdavo palakstyt tai vienoj vietoj tupėjo, kandžiojosi, bet jinai jį pirko didesnį tai gal dėl to? bet poto atidavė kitiem žmonėm ir ten buvo katinas, tai sakė davėsi ir visai kitoks buvo, gal dar ir nuo aplinkos priklauso? nežinau.. mes db turim mergytę, pirkom jaunutę, imam ant rankų kasdien po kelis kart, kartais nenori būt, ir neverčiu, tegu eina sau, mergaitė mano pridaro jai visokių slėptuvių,kambary padaro didelį aptvarą, tai ji šokinėja, lakstinėja, kartais pasislepia, poto vėl išlenda.. duodam laisvės. prieina pauosto ranką, bet stengiames labai švelniai su ja elgtis.. kai būna alkana matosi, nes paėmus į rankas biški nori lyg kasti, ragauti rankos, bet tik vos vos.. nu tada paleidžiam pavalgyt. o šiaip ką žinau, jaukinam toliau, mes laikom ją tik mėnesiuką

užjaučiu,kad jūsų tokie