Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(Buzulkaa @ 2015 07 28, 21:01)
va taip va biggrin.gif

Kaip jauku ir šilta smile.gif

O mes vakar apsikirpom nagučius,priekiniai tai nieko,bet užpakalinių tai nelabai norėjo leist nukirpt.Pastebėjau,kad kai kuriuos užpakalinių kojų nagus jis pats pasilenkęs nukanda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emma: 29 liepos 2015 - 07:08
Sveikos 4u.gif

Iš nauo pradedu domėtis jūrų kiaulytėmis. Kai buvau pirmokė, man mama nupirko jūrų kiaulytę. Ją pavadinau Rika. Išgyveno 9 metus. Dabar ieškau dukrytei augintinio, labai vilioja ilgaplaukės kiaulytės, kur tokių rasti įsigyti? Kadangi ne toks jau mažas vaikas buvau, tai nežinau, gal kas iš patirties pasakys, kaip sutaria jūrų kiaulytės su mažais vaikais? (mano pupai 2 m.)
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2015 07 29, 21:55)
Sveikos  4u.gif

Iš nauo pradedu domėtis jūrų kiaulytėmis. Kai buvau pirmokė, man mama nupirko jūrų kiaulytę. Ją pavadinau Rika. Išgyveno 9 metus. Dabar ieškau dukrytei augintinio, labai vilioja ilgaplaukės kiaulytės, kur tokių rasti įsigyti? Kadangi ne toks jau mažas vaikas buvau, tai nežinau, gal kas iš patirties pasakys, kaip sutaria jūrų kiaulytės su mažais vaikais? (mano pupai 2 m.)

Ilgaplaukius rasite veislyne Kaune-Lepunelis vadinasi.Kaiulyte ne vaiku gyvunelis,nors su vaikais sutaria,jei ju netampo, reikia priziureti,vis tik vaikiukas mazas,bet ismoks elgtis tikrai:)

va naujas mylimas skanumelis smile.gif
http://www.jr-farm.d...g4u8jfo44sf8o71
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2015 07 29, 22:55)
Sveikos  4u.gif

Mano maziukui buvo 2.5 meto kai isigijome kiaulyte. Kiaulytes su visais labai gerai sutaria, labiau reikia ziureti kad vaikas jos neuzgautu, (pradzioje, kai nespedavau pamatyti, vaikas ir kotletais sere per groteles doh.gif ) , labai patikdavo maitinti po viena zolytes stiebeli. Paskui ji jam atsibodo ir nekreipdavo demesio, o dabar kai jam 5 m, mes turime 5 kiaulytes ir jis vel labai jomis rupinasi, kas diena apziuri ar visos turi gerti, as supjaustau darzoves, o jis jas isdalina. Aisku narveliu tvarkymas, maudymas, sukavimas jau mano beda
Papildyta:
[/quote]
itariu tokiu tik uzsienyje yra pirkti, maniskiai zirnius is darzo dievina
Atsakyti
[quote=kadukas,2015 07 29, 23:28]
Mano maziukui buvo 2.5 meto kai isigijome kiaulyte. Kiaulytes su visais labai gerai sutaria, labiau reikia ziureti kad vaikas jos neuzgautu, (pradzioje, kai nespedavau pamatyti, vaikas ir kotletais sere per groteles doh.gif ) , labai patikdavo maitinti po viena zolytes stiebeli. Paskui ji jam atsibodo ir nekreipdavo demesio, o dabar kai jam 5 m, mes turime 5 kiaulytes ir jis vel labai jomis rupinasi, kas diena apziuri ar visos turi gerti, as supjaustau darzoves, o jis jas isdalina. Aisku narveliu tvarkymas, maudymas, sukavimas jau mano beda
Papildyta:
[/quote]
itariu tokiu tik uzsienyje yra pirkti, maniskiai zirnius is darzo dievina
[/quote]
sita skanuka stebuklingai radau akva zoo,tai ir griebiau,nes pas mus tik geltoni tie zirniai,eda ir tuos,bet situs dievina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2015 07 29, 06:05)
Kaip jauku ir šilta  smile.gif

O mes vakar apsikirpom nagučius,priekiniai tai nieko,bet užpakalinių tai nelabai norėjo leist nukirpt.Pastebėjau,kad kai kuriuos užpakalinių kojų nagus jis pats pasilenkęs nukanda.

maniškė ir nelabai duodasi, bet paimu ją ant rankos nes dar telpa ir ji tupi ramiai, tada atsargiai apkerpu galiukus smile.gif
QUOTE(linete33 @ 2015 07 29, 21:09)

o reikės nusipirkti smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif

gražuoliukų kiauliukų kokia gausa čia wub.gif ir nors ir pavėluotai bet užuojauta visoms, praradusioms savo žvėriukus,,..

o pas mus nieko naujo.. liūdna, o kartais net pikta man.. pasiskaitau, prisižiūriu nuotraukų kaip "chillina" kiti kiauliukai,. o mūsiškiai visai NEJAUKŪS ir NEMEILŪS verysad.gif verysad.gif Įkišus ranką į narvą laksto nuo jos kaip pašėlę, kad tik jų neliest,, o jau apie paėmimą ant rankų tai net nekalbu-paimti nei vienas nei pora sekundžių ramiai nepabūna (neskaitau to ramaus sustingimo iš baimės), kartais net bando įkasti, kad tik paleistumėm unsure.gif anksčiau aš ant rankų dažnai neėmiau (imdavo tik vyras) iš baimės, kad jie nestresuotų, bet paskaičius ir paklausius patarimų, kad reik imti, kad priprastų ir būtų jaukesni, imu ir visad turiu skaniukų rankose, bet mums nepasiteisino, kaip jau sakiau vistiek beprotiškai mūsų bijo.net ir kai paleisti po kambarį laksto tai vos pamatę, kad pritūpiam prie jų, sprunka kur tolyn.. nebežinau ar dar įmanoma juos prisijaukinti kaip nors, kaip laukinukai jie pas mus verysad.gif gaila
Atsakyti
QUOTE(saulute91 @ 2015 08 03, 12:21)
Labas visoms smile.gif

gražuoliukų kiauliukų kokia gausa čia  wub.gif  ir nors ir pavėluotai bet užuojauta visoms, praradusioms savo žvėriukus,,..

o pas mus nieko naujo.. liūdna, o kartais net pikta man.. pasiskaitau, prisižiūriu nuotraukų kaip "chillina" kiti kiauliukai,. o mūsiškiai visai NEJAUKŪS ir NEMEILŪS verysad.gif  verysad.gif  Įkišus ranką į narvą laksto nuo jos kaip pašėlę, kad tik jų neliest,, o jau apie paėmimą ant rankų tai net nekalbu-paimti nei vienas nei pora sekundžių ramiai nepabūna (neskaitau to ramaus sustingimo iš baimės), kartais net bando įkasti, kad tik paleistumėm unsure.gif anksčiau aš ant rankų dažnai neėmiau (imdavo tik vyras) iš baimės, kad jie nestresuotų, bet paskaičius ir paklausius patarimų, kad reik imti, kad priprastų ir būtų jaukesni, imu ir visad turiu skaniukų rankose, bet mums nepasiteisino, kaip jau sakiau vistiek beprotiškai mūsų bijo.net ir kai paleisti po kambarį laksto tai vos pamatę, kad pritūpiam prie jų, sprunka kur tolyn.. nebežinau ar dar įmanoma juos prisijaukinti kaip nors, kaip laukinukai jie pas mus verysad.gif  gaila

neklausiau jokiu patarimu,jau vesdamasi is veislyno laikiau rankose ir emiau,jokiu slepyniu ir labai greitai priprato,niekad nekando,va ir velis lauko grizom visa draugija:)
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 08 03, 16:48)
neklausiau jokiu patarimu,jau vesdamasi is veislyno laikiau rankose ir emiau,jokiu slepyniu ir labai greitai priprato,niekad nekando,va ir velis lauko grizom visa draugija:)

Imu ir aš jau kuris laikas kasdien ir dažnai, kalbinu.. bet tas buvimas ant rankų jiems atrodo baisi kančia, nes ištisai mėgina išsprukt, pabėgt.. nesinori kankint unsure.gif tai ir nežinau ar nuleist rankas ir palikt juos ramiai dviese gyvent, per daug nelendant į jų erdvę, ar dar mėginti juos prisipratinti..? vienam tuoj 1-eri, kitam apie 9 mėn.. ką daryti? liūdna, kai mylimi augintiniai bijo mūsų lyg pabaisų sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute91: 03 rugpjūčio 2015 - 15:49
QUOTE(saulute91 @ 2015 08 03, 11:21)
Labas visoms smile.gif

gražuoliukų kiauliukų kokia gausa čia  wub.gif  ir nors ir pavėluotai bet užuojauta visoms, praradusioms savo žvėriukus,,..

o pas mus nieko naujo.. liūdna, o kartais net pikta man.. pasiskaitau, prisižiūriu nuotraukų kaip "chillina" kiti kiauliukai,. o mūsiškiai visai NEJAUKŪS ir NEMEILŪS verysad.gif  verysad.gif  Įkišus ranką į narvą laksto nuo jos kaip pašėlę, kad tik jų neliest,, o jau apie paėmimą ant rankų tai net nekalbu-paimti nei vienas nei pora sekundžių ramiai nepabūna (neskaitau to ramaus sustingimo iš baimės), kartais net bando įkasti, kad tik paleistumėm unsure.gif anksčiau aš ant rankų dažnai neėmiau (imdavo tik vyras) iš baimės, kad jie nestresuotų, bet paskaičius ir paklausius patarimų, kad reik imti, kad priprastų ir būtų jaukesni, imu ir visad turiu skaniukų rankose, bet mums nepasiteisino, kaip jau sakiau vistiek beprotiškai mūsų bijo.net ir kai paleisti po kambarį laksto tai vos pamatę, kad pritūpiam prie jų, sprunka kur tolyn.. nebežinau ar dar įmanoma juos prisijaukinti kaip nors, kaip laukinukai jie pas mus verysad.gif  gaila

Labukas, norėjau klausti kiek laiko jau turit mažiukus, bet supratau, kad jau ilgokai gyvena pas jus unsure.gif na ką aš galiu pasakyti, gal priklauso viskas nuo charakterio? lyties? mano draugė prieš daug metų turėjo kiauliuką patiną, nu jis baigštus buvo iki begalybės, nesidomėjo aplinka, paleisdavo palakstyt tai vienoj vietoj tupėjo, kandžiojosi, bet jinai jį pirko didesnį tai gal dėl to? bet poto atidavė kitiem žmonėm ir ten buvo katinas, tai sakė davėsi ir visai kitoks buvo, gal dar ir nuo aplinkos priklauso? nežinau.. mes db turim mergytę, pirkom jaunutę, imam ant rankų kasdien po kelis kart, kartais nenori būt, ir neverčiu, tegu eina sau, mergaitė mano pridaro jai visokių slėptuvių,kambary padaro didelį aptvarą, tai ji šokinėja, lakstinėja, kartais pasislepia, poto vėl išlenda.. duodam laisvės. prieina pauosto ranką, bet stengiames labai švelniai su ja elgtis.. kai būna alkana matosi, nes paėmus į rankas biški nori lyg kasti, ragauti rankos, bet tik vos vos.. nu tada paleidžiam pavalgyt. o šiaip ką žinau, jaukinam toliau, mes laikom ją tik mėnesiuką wub.gif užjaučiu,kad jūsų tokie sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzulkaa: 03 rugpjūčio 2015 - 16:34
Net nežinau, nuo ko priklauso, kad jie tokie.. auga tikrai gerom sąlygom ir prižiūrimi. Tai pirmieji mano JK, nežinau, gal kažką blogai darėm.galbūt tikrai kol buvo maži per mažai ant rankų imdavom, o dabar jau per vėlu, kad priprastų..nes sakau, baikštūs ir nemeilūs visiškai, kaip laukinukai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute91 @ 2015 08 04, 15:34)
Net nežinau, nuo ko priklauso, kad jie tokie.. auga tikrai gerom sąlygom ir prižiūrimi. Tai pirmieji mano JK, nežinau, gal kažką blogai darėm.galbūt tikrai kol buvo maži per mažai ant rankų imdavom, o dabar jau per vėlu, kad priprastų..nes sakau, baikštūs ir nemeilūs visiškai, kaip laukinukai verysad.gif

aš tai bijau, kad kai ugtels ir ji nenorės ant rankų būti.. bet bus kaip bus g.gif dabar tai tikras "katinas" namie. Iš rankų pradėjo agurką valgyt biggrin.gif kai padedu neėda..
Atsakyti