Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 261

QUOTE(Naira @ 2015 05 26, 10:20)
Man atrodo, kad nelabai malonu miegoti būtų, jis slidus...
Turiu, bet ar ten grynai šilkas, net nežinau... Tai nepatiko visai. Nenaudojam.
Nebent, gal būna kokių neslidžių dar  wub.gif

drinks_cheers.gif vasara su ja tikrai salta, bet tas slidumas uzmusa.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 05 26, 10:04)
ačiū, prismoj nebuvau, bet Parkas Outlet tai kainos dvigubai didesnės nei perkant tiesiogiai www.vegateksa.lt. žodžiu negaišiu brangaus laiko, užsakinėsiu internetu, nes baisiai nemėgstu prekybcentrių.

Asmeniškai man jų kojinės nepatinka, per daug apspaudžia mano laibakojės čiurną, pėdkelnės ok, nes būna vienspalvių geras pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 05 26, 08:09)
pritrūkau paprastų medvilninių kojinyčių vaikui ir sau. gal kas norėtų prisijungti prie http://www.vegateksa.lt/ siuntimo mokesčiui pasidalinti 2,6 EUR (9Lt)? nuo 57,92 EUR (200 Lt) siunčia nemokamai, bet tokios sumos su kojinytėm nesurinksiu, tad pasidalintume siuntimo mokestį, priimčiau 2-3 mergaites. Tik Vilnius.

pirkau sd ir sau ir vaikui , ir vyrui...irgi jai kompanija nemaza apsimoka siustis.Patiko puma kokybe sau , slazenger ir kai mazesnis buvo labai fainu kojinyciu su paveiksliukais ax.gif pakuotem pigiau iseina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 05 26, 08:09)
pritrūkau paprastų medvilninių kojinyčių vaikui ir sau. gal kas norėtų prisijungti prie http://www.vegateksa.lt/ siuntimo mokesčiui pasidalinti 2,6 EUR (9Lt)? nuo 57,92 EUR (200 Lt) siunčia nemokamai, bet tokios sumos su kojinytėm nesurinksiu, tad pasidalintume siuntimo mokestį, priimčiau 2-3 mergaites. Tik Vilnius.

Rimi vaikiškoms kojinėms -40 proc.
Atsakyti
Sveiki,gal kas pasiulitu gera puslapi su vaikiška avalyne? Reikia berniukui basučiu,keduku. Aciu
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 05 26, 07:33)
gal kas susidurete-uzsakiau is mytoys.de , pinigai rezervuoti banke, , atsidarius nauja acounta is kurio pirkau-matau kad yra uzsakymas tai sumai, adresas, ta suma parasyta, bet... NERA uzsakymo numerio paciame mytoys ir konkreciai kas uzsakyta ir patvirtinimo email negautas g.gif  kitame acounte kai seniau uzsakiau tai viskas buvo isvardinta ir dabar dar yra kas buvo uzsakyta, o siame acounte tik suma ir mano duomenys siuntimui. gal kazkam irgi taip buvo  blush2.gif

pati atsakysiu -gal kam bus naudinga mirksiukas.gif parasiau vokieciams laiska ( tik vokiskai kai nemoku, tai rasiau anglu kalba) klausdama gal galetu patvirtinti ar uzsakymas pavyko ir kas uzsakyta ,nes negavau email uzsakymo ir ju tinklapyje negaliu rasti, nors pinigai rezervuoti, tai jie maloniai atrase kad tikrai uzsakyta, tik lauke patvirtinimo is manes, kad tikrai pirkau, nes suma nemenka perkant pirma karta gavosi 4u.gif
Atsakyti

Uzsakinesiu is http://www.escentual.com, siandien dar galioja 25 proc. nuolaida
Jei kas norite prisijungti rasykite daiva789@yahoo.com

Imsiu registruota siuntima.

Vilnius, Pasilaiciai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Norėjau pasiteiraut dėl cocoon pristatymo.
Sekimo nuorodoj nurodyta, kad siuntinys jau Lietuvoj, atsidarius post.lt ir įvedus siuntos Nr. išmeta, kad jis paskirstymo punkte, tai reiškia, kad man reikės pasiimti siuntinį iš pašto ar vis dėlto man jį pristatys kurjeris? Gal, kas buvot susidūrę su tokia situacija? Ačiū atsakiusioms.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 05 26, 10:04)
ačiū, prismoj nebuvau, bet Parkas Outlet tai kainos dvigubai didesnės nei perkant tiesiogiai www.vegateksa.lt. žodžiu negaišiu brangaus laiko, užsakinėsiu internetu, nes baisiai nemėgstu prekybcentrių.

Aš dabar perku kamon.lt pėdkelnes (galima ir vilniuj nusipirkti vietoj, jeigu neklystu) Wolla, Gatta. Labai gerai nešiojasi, skalbiasi.. Tikrai skalbiu dažnai ir nešiojam negailėdamos, o atrodo liuks smile.gif Vegateksos turiu, bet jau po kelių skalbimų tieš užpakaliuku išsitampę doh.gif
Atsakyti
Gal kas perkate iš outdoorclearance.co.uk ir norėtų/galėtų priimti su nedideliu krepšeliu?
Būčiau labai dėkinga. Vilnius
Atsakyti
Ar dar perkate kas nors Vilniuje mytoys.de ? Priimkit, ka... ?smile.gif
Atsakyti
ar esate kas pirke is sios? http://www.craftcompany.co.uk raso anglisku adresu nuo 50 svaru nemokamai pristato 4u.gif
ir per Tuki is amazon.co.uk perku-gal kas prisijungtu iki 20-30 svaru krepseliu 4u.gif
Atsakyti