QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 05 20, 22:24)
Kas čia buvo? Apšvieskit ir mane
Cia buvo susidomejimas mano persona ir as kales buvau surasta per elpasto adresa, nu tai ka, kale perskaite mano rietynes su BEP ir elpasto keitimo priezastis kiek veliau, kai darbavosi ta su kuria jezus asmeniskai santykius turi, ir plius dar nesusigaudo, kuo tarologe nuo gadalkos cigones skiriasi, tai is viso sito ispute dideli burbula. Praknisau SMa, niekas cia ant manes neloja. Pagooglinau visais kampais, nu nieko, iskyrus tuos du atvejus. Taigi, kalei pasidare smagu, nes BEP ir anoji, kuri man pasta nulauze ir prisnekejo veju, jai pasirode gudresnes. Tiesiog kiekvienas jaucia "sava" zmogu

Va ir viskas. Ir dar tas stereotipas apie burejas. As ne bureja, blyn, net to zodzio nekenciu, nes nieko as cia neburiu, as tarologe. O kad skaityt Taro, turi turet ne tik 6 jausma, skaityt tarp eiluciu, skaityt ne tik kortas, bet ir tarp kortu, turi orientuotis okultizme, simbolikoj, mitologijoj, hermetikoj, tureti gebejima mastyti abstrakciai ir sito visko jei nedarai ir netobulini, tai patenki i gretimas visu miestu bureju temas. Tai kalei nesuvokti tokiu dalyku, nes... ai nesakysiu. Puse melo issiaiskinau staigiai. Nes buvo blefas, kad paskambino kokia tai kales podruzke soc darbuotoja (soc darbuotoju po to nekenciu dar labiau, probleminio zmogaus sinonimas) i mokykla ir ten anoji soc darbuotoja ir vaiko klases aukletoja patvirtino, kad man su proteliu visai negerai. Bet kale neivertino to, kad su mokyklos socialine as nesirieju, o su aukletoja draugauju, galim apie viska pasneket, musu pasauleziura panasi ir net isoriskai mes panasios. Taigi, niekas ten neskambino ir net jei kas ir butu skambines, tai tokiu veju niekas nebut snekejes, nes taip nera, ir isvis mokykla neteikia info apie vaikus ir ju tevus kazkokiem svetimiem zmonem, nebent vyktu kriminalinis tyrimas ar pan. Aisku, aukletoja man pasake, kad dar vienas koks kales zingsnis ir ji pati paduos ja i teisma uz smeizta, as galesiu net nieko nedaryt. O kodel as isvis su kale susiduriau, tai tiesiog nelaimes kartais nutinka. Jai ten hobis yra kitam kenkt. Ai. Gaus atgal is gyvenimo uz visus savo darbelius. Visi gaunam atitinkamai. Man irgi reik pamastyt, kodel vat tokia atsirado mano gyvenime, kad ir netiesiogiai. Niekad su jokiais pletkais neturejau reikalu. Cia vietines ezoterikoj, kur mane nemegsta, tai niekai palyginus, apsipratom va ir viskas.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys