Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai pomidoriukai pomidoryčiai

Tmsiai fioletinis, vos ne negras biggrin.gif Ir to superfosfato del jo vieno nepirksiu schmoll.gif
O jei tas kitas ir isleis saknis - vieta uzimta jau, belaukiant kitoki i ta vieta pasodinau, jau zinoma ir isbandyta biggrin.gif
O nuo skruzdziu isbandytas daiktas boro rugstis su cukraus pudra, pabert ant kokio sauso daikciuko ir padet ant tako joms. Man irgi vos nenugalabijo vieno, gerai kad greit sumeciau, kad ne kurklys o skruzdeles, tai pavaisinau ir apmazejo, bet tik nedaug liko, gal kitur issikrauste , bet kasmet joms patinka siltnamyje gyvent.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 05 31, 12:28)
Pėvėzė ?

Tik nesakyk,kad jau ir žaliukus punti  blink.gif

Norėtai.. user posted image Sužinotai - nugriūtai..

user posted image
Atsakyti
as ir salia pomidor sedziu smile.gif ale dar tik vienas kitas zydi... ot... siaure moline smile.gif
viena atvaziave radom nugriuvusi ant sono. apziurejau prakasus kotuka, tai toks jau nuplonintas ( kurklio darbas gun_bandana.gif ir dar ta geltona finika uzpuole, nu gun_bandana.gif sugalvojo, po triju savaiciu, kad jam pomikas trukdo doh.gif ) bet zemem ( na pusmoliu savo siltnamio) aplipdziau, piliakalni pastaciau, paliejau) stovejo sau grazus vakar, tai parisau ir ji, siandien jau visai laimingas smile.gif
turiu du kankoliukus podsniezniko , jau kastono dydzio .
dar naujais isleistu antras virsunes islauziau. beveik visi bus siemet vienastiebiai. bet vat de barao juodo nekilo ranka lauzt, tokios pumpuruotos , jau bepradedancios zydet abi virsunes, o jau tu nauju kekyciu viena po kitos tai ir palikau. uztat black cheriu vienastiebi palikau
Papildyta:
is zaliu pas mane tik BOLOTO ir Samocviet nefritovyj bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 05 31, 12:08)

is zaliu pas mane tik BOLOTO ir  Samocviet nefritovyj  bus  ax.gif

o nefritovas originalas ar rinktas? as sejau abu bet tik rinktas isdygo,nebus su kuom palygint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 05 31, 12:42)
Norėtai.. user posted image Sužinotai - nugriūtai..

user posted image

Ugu,norėtau.Aš kur tūptelsiu prieš skaitydama...

Tu nori pasakyt,kad pas tavi jau visi,tame tarpe ir anas homogaidys,jau pagrindindinį derlių punta user posted image?Gegužės mėnesį user posted image.Vos nepasakiau,kad tavi šikančią sutrauktų,ale patylėsiu tolerantiškai...

O mes čia žiedus skaičiuojam,pirdukus kalkuliuojam user posted image...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 05 31, 10:40)
Nu,tau kiek pamenu,su rūgštele patinka,tai dėl šitų pernokusių vynuogių gali net galvos nesukt.Paragausi ir išrausi  biggrin.gif

nelabai as isranki siuo klausimu, man visi skanus, tik su rugstele gal labiausiai patinka, nors as jau pati nebesuprantu, kas man patinka biggrin.gif nepilnai prinoke turbut. Jauciasirdziai, mesiniai maziausiai iki siol gardus, o vat black cherry tai laabai skanus, bet anas gi nerugstus g.gif
Atsakyti
Man irgi black cheriai tobulo skonio ,mano anukui irgi .
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 05 31, 13:23)
o nefritovas originalas ar rinktas? as sejau abu bet tik rinktas isdygo,nebus su kuom palygint  biggrin.gif

kai samocvieto izumrudno negavau pirkt , tai is to pykcio samcvieta nefritova papirkau . tai originalas bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 31 gegužės 2015 - 16:42
http://www.agrobiotr...s/254--08-.html
Nuo kurkliu ir kvarkvabaliu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 31 gegužės 2015 - 16:45
[IMG [URL=http://www.part.lt/perziura/dfb956973c8743363e4e995c4a054092185.jpg]user posted image]http://www.part.lt/img/6533102b84134cc2b8529087b5d47b29893.jpg[/IMG][/URL]

sveikos.skaitau,skaitau,ir visur kitko trukumas.o gal cia normaliai? Vistik reik jusu nuosprendzio g.gif . Cia palmyra ir mold.drambliai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 31 gegužės 2015 - 16:39
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 05 31, 17:30)
Ka toki pirkai?

NEFRITOVYJ biggrin.gif jetau, kad parasiau lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 05 31, 16:20)
kai samocvieto izumrudno negavau pirkt , tai is to pykcio samcvieta  nefritova  papirkau  . tai originalas bus  biggrin.gif

jei ka zinosiu ko paklaust kaip anas turi atrodyt biggrin.gif
Atsakyti