QUOTE(Kairėn @ 2015 05 21, 20:29)
Tai dabar man kazka reikia nupirkti, kad magnio ir kalio trukuma panaikinti
Ka butent? Ar patresti su Schultz Tomato food? Ten NPK 14-17-28+2Mgo. Tarkit zodeli 
jau sakiau - kalio magnezija, tai kalis+magnis. tose jūsų trąšose visko yra, bet per vėlai tręšti pradėjot, dėl to ir rodo trūkumą. juk sakot, kad tie daigai staigiai išaugo, kiti mažesni.
o tą vienintelį kartą tręšėt prieš išsodindama į šiltnamį, ar po išsodinimo?
QUOTE(Kairėn @ 2015 05 21, 19:29)
Tai dabar man kazka reikia nupirkti, kad magnio ir kalio trukuma panaikinti
Ka butent? Ar patresti su Schultz Tomato food? Ten NPK 14-17-28+2Mgo. Tarkit zodeli 
nieko nepirkit, galit tom pačiom Schultz paliet. Bet čia jie tiesiog aklimatizuojasi šiltnamyje.
Nu kada gi vasara, kada gi šiluma po galais... Kur saulė... A? Užkniso orai. Tuoj birželis, o dar braškės nežydi ir obelys nežydi... Košmaras!
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 05 21, 20:23)
Nu kada gi vasara, kada gi šiluma po galais... Kur saulė... A? Užkniso orai. Tuoj birželis, o dar braškės nežydi ir obelys nežydi... Košmaras!
Tai katram svieto gale gyvenat? Pas mus irgi nekarsta, bet obelys jau baigia nuzydeti, braskes irgi zydi masiskai, jau ir salnos spejo kelis ziedus nugalabyti
Buvau sodelyje... Neužklostyti... Bet išgyveno ir jau 3 savaites daigai šiltnamyje 😊 lapai nustojo gelsti ptfu ptfu pfu... Į žeme pribarsčiau ir perkasiau žuvų miltų ir kiaušinių lukštų miltelių, paskui susodinau. Ar dar reikia ko nors?
Šiandien jau pirmų braškių ragavo vaikai

[IMG]http://f6.s.qip.ru/h2kGxPA2.jpg' border='0' alt='user posted image' />[/IMG]
Šiandien jau pirmų braškių ragavo vaikai

[quote=Kairėn,2015 05 21, 19:02]
Grizau namo ir begte i siltnami. Va kokius radau savo pomidorus. Yra kazkas ant lapu. Bet kotai sveiki, tai gal ne maras. Gal Palade teisi, kalio trukumas
Ka manot?
Manau, kad nuo šalto oro. Kai atšils, turėtų susitvarkyti. Galit kokiu dilgėlių raugu papilti, bet ne per daug, nes kad neišvarytų į lapus. Vėliau kažkuo rimtesniu pamaitinkit liedama ar per lapus ir viskas bus gerai
Grizau namo ir begte i siltnami. Va kokius radau savo pomidorus. Yra kazkas ant lapu. Bet kotai sveiki, tai gal ne maras. Gal Palade teisi, kalio trukumas
Manau, kad nuo šalto oro. Kai atšils, turėtų susitvarkyti. Galit kokiu dilgėlių raugu papilti, bet ne per daug, nes kad neišvarytų į lapus. Vėliau kažkuo rimtesniu pamaitinkit liedama ar per lapus ir viskas bus gerai
QUOTE(girene @ 2015 05 21, 18:06)
Del tuneliuko sakiau,kad reiktu. sake uzknisau,jei noriu kazkokiu tuneliu,tai uzsakys trecia siltnami. sakau,tai ir gyvensi jame. man dvieju per akis
Bandysiu pati,su agro pleve koki susirest.daug stulpeliu yra,
Va tokios lysves aplink padarytos.manau bus zaprasta tuneli pasidaryt paciai
Tavo diedulis visiškai teisus, užknistų ir mane, jei reiktų taip utėliaut..
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 18, 19:53)
nu apsirikai gi
QUOTE(Ex @ 2015 05 22, 07:10)
Tavo diedulis visiškai teisus, užknistų ir mane, jei reiktų taip utėliaut..
visdelto gal jus ir teisi.
mest bais gaila,kai pati pirma kart uzsiauginai
QUOTE(girene @ 2015 05 22, 07:54)
Labai suprantu, tikrai gaila. Ir ne tik tada, kai pirmą kartą užsiaugini
Girene , marmaledas del ziedu skabymo neapsiriko . Neprisimenu kas , bet jauciu kad estetai cia pradejo tuos ziedus skabyt , bo tipo negrazus . O siaip kai kas negerai pomidoras pats pirmiausia ziedus ir nubarsto . O del atliekamu daigu , tai pasodinkit lauke , buna metu kai su dievo pagalba ir ten puikiai uzauga .