uzsisakiau is ten parkinga, nes daugiau neradau komentaru, arba prastai ieskojau

QUOTE(knopke* @ 2015 05 22, 19:13)
Viskas ten

QUOTE(Aurelija_ @ 2015 05 22, 12:13)
Norejau ta pati pasiulyt:))) su valiuta kaip ir su vietom lektuve, diskusija vis si naujo prasideda....
turbut tuoj ir apie arbatpinigius kas uzklaus kiek ir kaip duot

Nu labai atsiprasau,kad uzklausiau,bet kiek as pastebejau cia visos dalinasi tais paciais klausimais,ir mane domina kas yra grize is atostogu ir kokia valiuta jie atsiskaitinejo. Ir nieko tokio jei kas paklaus del vietu lektuve,negi nieks negali padiskutuoti dar karteli,juk tam ir yra forumas.
QUOTE(Erikulis @ 2015 05 22, 19:54)
Nu labai atsiprasau,kad uzklausiau,bet kiek as pastebejau cia visos dalinasi tais paciais klausimais,ir mane domina kas yra grize is atostogu ir kokia valiuta jie atsiskaitinejo. Ir nieko tokio jei kas paklaus del vietu lektuve,negi nieks negali padiskutuoti dar karteli,juk tam ir yra forumas.
Jei paskaitytumet kelias temas atgal, tai butent siais klausimais 2 temos pridiskutuotos. As manau, kad jau nera norinciu diskutuot apie ta pati trecia tema....

QUOTE(Erikulis @ 2015 05 22, 19:54)
Tai Jūs ir skaitykite forumą, kuriame tikrai dalijamasi informacija

Papildyta:
QUOTE(Lunyte @ 2015 05 22, 16:47)
Kam aktualu. pries dvi val atvykom į aerouostą bet vietų dviese kartu negavom
ech

QUOTE(Kriiste @ 2015 05 21, 21:08)
ui...
as tai supratau kad ji turejo omeny, kad seimos su vaikais po visa lektuva, ne tik prieky (dazniausiai tevai su vaikais priekyje registruodavosi, rinkdavosi vietas, tad galas budavo tylesnis, ramesnis
)

as tai supratau kad ji turejo omeny, kad seimos su vaikais po visa lektuva, ne tik prieky (dazniausiai tevai su vaikais priekyje registruodavosi, rinkdavosi vietas, tad galas budavo tylesnis, ramesnis

Tikrai taip. Sėdėjo vaikiukai su tėvais kartu, bet po visą lėktuvą išmėtyti. Daaaug vaikiukų buvo lėktuvo gale, bet tokie ramūs papuolė

Tikri šaunuoliai.
Tai vat. Truputis faktų. Delphin Botanik:
Kiek pastebėjom lietuvius apgyvendina PARK korpuse (nerenovuotas, bet ir nebaisus.. man netrukdo atostogauti apbraižytas veidrodis ir aptekėjęs lubų kampas)
Rusus apgyvendina korpuse ROSE, vokiečius MIMOSA. Bet! Park turi didelius balkonus su vaizdu į jūrą

Mūsų kambarys 1510 5 aukštas
Toliau. Jokios diskriminacijos dėl tautybės. Absoliučiai su vyru to nejaučiam. SPA už hamamą užprašė po 75$

Nuvažiavom su tezais už 25$, bet svarbiausia nesivesti turkų makaronų kabinimui

Viešbutis pats patinka, maistas neblogas, kokteiliai turi skonį, bet iki originalių tooli. Nors man ir taip geriasi neblogai. Su vyru atradom, kad geriausiai juos daro lobby bare. Rytoj eisim į alecarte restoraną. Atsiliepimus parašysiu kitą sykį.
Tiesa su kambarių valymu ne kas. Tulike tokia dėmė per vidurį nedidelė... laukiu kada išvalys

P.s. norėjau įkelti nuotraukų, bet telefonas briedus daro.. neleidžia

Žydroji svajonė, o kaip su platinum gal turit ka pakomentuoti?
QUOTE(Orch @ 2015 05 22, 21:38)
Žydroji svajonė, o kaip su platinum gal turit ka pakomentuoti?
Nebuvau platinume, bet gidė sakė, kad nelabai kuo skiriasi nuo botaniko, tik, kad naujesnis. O viskas bendra išskyrus restoraną pagrindinį

[/quote]
Su tuo masazu ir as ta pati bajeri apturejau. Sakau, aciu, pas savo daktara kreipsiuos del drusku. Kaip supyko turkas, sako taves Lt niekas taip nepagydys !!!
sveikos
oras ir vanduo Bodrume puikus, esam vieni lietuviai viesbutyje Golden age hotel. Viesbtis uzpildytas apie 50%, jokiu rusu, todel labai smagu, jokio stumdymosi, triuksmo... Animacija silpna, vakariniu programu amfiteatre dar nera, vaikams diskoteku irgi. Gaila, nes mes su keturmete, tai aktualu vaikams uzsiemimai. Pamirsau pasiimti pakabu, nes ju visada mazai buna...

kad nebutu pasipiktinimu del valiutos, vietos rezervavimo ir kitu aptartu temu, gal kuriant kita tema, tiesiog pirmame poste surasykite info

[quote=Zylute1,2015 05 23, 15:19]
kai darė masažą, sakė pas mane problemos su nugara (ir taip matosi, kad nuo sėdimo darbo ant sprando druskos kaupiasi)
pasiūlė gydomąjį masažą už 100$
žodžiu su manim numeris nepraėjo.
[/quote]
Su tuo masazu ir as ta pati bajeri apturejau. Sakau, aciu, pas savo daktara kreipsiuos del drusku. Kaip supyko turkas, sako taves Lt niekas taip nepagydys !!!
[/quote]
Tikriausiai tam pačiam buvom hamame. Mes irgi per tezus su vyru nuvažiavom
mano nugaros kaina taip pat 100$
Žodžiu ten visiems kabina makaronus, svarbu nepasiduoti apgavystėms.
Mes su vyru jau nusprendėm, kad grįšim į Botaniką. Patiko ir net labai.
Neverta net kažko geresnio ieškotis. Sutikom vieną ukrainietį tai jis jau čia 24 kartą!!! O vokiečių pora (susipažinom vakar japonų restorane) 3 kartą, ir jų nuomone kiek apvažiavę Turkijos, šis geriausias)
Papildyta:
mano nugaros kaina taip pat 100$
Neverta net kažko geresnio ieškotis. Sutikom vieną ukrainietį tai jis jau čia 24 kartą!!! O vokiečių pora (susipažinom vakar japonų restorane) 3 kartą, ir jų nuomone kiek apvažiavę Turkijos, šis geriausias)

[/quote]
[/quote]

Papildyta:
QUOTE(Zylute1 @ 2015 05 23, 15:19)
kai darė masažą, sakė pas mane problemos su nugara (ir taip matosi, kad nuo sėdimo darbo ant sprando druskos kaupiasi)
pasiūlė gydomąjį masažą už 100$
žodžiu su manim numeris nepraėjo.