QUOTE(vikaliu @ 2015 06 19, 18:31)
Kaip malonu skaityt gerus atsiliepimus apie si viesbuti, nes vaziuojam pirma karta i Turkija ir kaip sako "duriau kaip pirstu i aki"
Labai rupi hamamas, bet abejojau del patikimumo. Dekui, kad pasidalinot ispudziais, kad viskas yra ok
Papildyta:
o kaip su standartiniais kamariais? ar normalus? ar verta det pinigelius i pasa, kad gaut geresni kambari, ar jie visi panasaus stovio-lygio?
Na patikėk aš Turkijoje buvau aštuntą kartą ir tai yra antrasis viešbutis į kurį mielai antrą kartą gryščiau, bet norisi ir kitus išbandyti:)
Dėl hamam tai tikrai rekomenduoju vykti su Musafa, puikus ir visas ekskursijas ir patikima ir pigiau.
Kuriuos standartinius mačiau tikrai geri, tik va kaip sako dėl triukšmo iš kito viešbučio nieko negaliu pasakyti, gyvenau vilų plote, ten tikrai ramu. Kambariai kuriuos mačiau pagrindiniame pastate, standartai tai tikrai tvarkingi, renovuoti.
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2015 06 19, 17:53)
jooo čia jau liga
Papildyta:
QUOTE(Troja4 @ 2015 06 19, 19:19)
Laba
kaip smagiai suskaiciau apie Saphir viesbuti

laukaim nesulaukaim atostogu
Kokia dabar temp. juroje
prieš dvi dienas buvo +25
Papildyta:
QUOTE(kas cia @ 2015 06 19, 20:25)
Mane irgi domina keliones su Mustafa. Gal galite placiau apie pasiplaukiojima laivu? Kiek laiko trunka kelione? Ar vaikams pilna kaina reikia moketi ar puse? O kaip Sepaderes kanjonas? Kur idomiau, graziau?
Mus iš viešbučio paėmė 9 val ryto, išplaukėme 10.30 val atrodo, grįžome į Alanijos uostą apie 16 val. kelionė rami, piratų šokiai, sustoja keliose vietose maudytis, vaizdai gražūs, tokia relaksinė, deginimosi kelionė. Sepaderes konjona nežinau labiau gal Tins 77 gali pasakyti