QUOTE(Sigitano @ 2015 06 29, 21:04)
O Turkija man atrodo kaip sakau, tokia cigonu salis, ten jie istisai, tokia kultura. Visos tos padielkos, ir t.t. Gal toks net nepyktybinis tas apgaudinejimas, bet toks naturalus
Oi, ne, ne, ne ir simta kartu ne

Tikrai ten ne tokia kultura. Derybos del prekes, tai taip, kulturos dalis, cia jau reikia ta priimti tiesiog ir tiek. Bet ten jau jie priprate ir pasidereti, ir pabendrauti derintis. Man atrodo, kad gerybos turko su turku ir turko su svetimtauciu visai kitas reikalas. As ta procesa priimu naturaliai, bet stengiuosi jo isvengti ir nedalyvauti

Ir visas tas prekybos procesas, kainu nebuvimas, tai cia skirta turistams. Nuvaziuokite i dideli turgu vietiniams, mes pataikeme tikrai i toki, ne turistu dienos, prekes irgi ne turistams skirtos, o ir prekiauja pagrinde darzovemis, rubais, kurie visai turistams neidomus, nes nu savotiskas ten tu paprastu turku zmogeliu skonis rubu atzvilgiu. Bandziau tarkim sau apatinio trikotazo ten pasidairyti, tai be sansu

Tai ten visos prekes su kainom, visiskai realiomis ir gana mazomis. Skudurai maza dali sudare turgaus, prieskoniu ieskojau, tai ju irgi mazai, o galvojau, kad kaip turistams, kad turgai buna, tai ten juk yra pilna. O stai vaisiu, darzoviu, zalumynu...mmmm, akys raibo. Alyvuogiu dar labai daug

Na ir aplink turgu daugybe masinu suvaziave, issitate ten savo visokius virtuves rakandus ir gamina maista - daugybe tokiu mobiliu "kavinukiu". Nuklydau i dausas

Tai stai, jei eini per turgu skirta turistams, su visom tom prekem, kurios reikalingos butent turistams, tai pilna dolciugabanu ir kitu zveriu, o kainu retai kada buna, o ir tos is lempos. O stai saviems visai kitaip viskas

As nebesusiduriu su kainu nebuvimu. Bet ir nelendu i turistams skirtus reikalus, man ten nereikia nieko. Kodel tokie dvigubi standartai? Ogi siulo tai, ka perka turistai, kas einama, o kainu nera, nes taip galima daugiau uzdirbti. Ka gi, jie atrado toki buda uzsidirbit daugiau ir tai ten yra legalu matyt.
Apie viesbucius patylesiu, is principo tikrai jums pritariu, todel renkuosi kitokius variantus.