QUOTE(_saule @ 2015 07 10, 22:04)
Aš taip pat labai noriu raftingo. Mes būsime Bodrumo pusėje, bet tripadvisor prisiskaičiau lygiai tokių pačių komentarų - apvertinėja specialiai valtis vien tam, kad papozuotų nuotraukoms, žmonės susidaužo kojas į akmenis po tokių vertimų, gidai šaiposi iš žmonių, na neva juokeliu mėto. Aš kaip intravertė ir nepakenčiu nevykusių juokelių, tai įtariu, jog man nepatiks, nors taip seniai noriu išbandyti raftingą...
Gal kas nors patartų kokią alternatyvą? Baidarės rodosi per daug ramu... Net nežinau, ką daryti - imti tą ekskursiją ar ne...
Is Bodrumo, jei neklystu, turetu vezti i Dalamano raftinga. Kiek girdejau, tai jis labai skiriasi nuo Kpoprucay raftingo, i kuri veza is Alanijos ir Kemero. Alanijos raftingas 1-2 klases, o Dalamano 3-4. Kazkur buvau radusi info, kur Dalamano raftingas berods ir dar aukstesne, penkta kategorija buvo ivertintas . Bet gal cia dar ir nuo metu laiko priklauso. Kiek skaiciau, tai dabar yra ir saugesnes, paprastesnes distancijos, kuriose leidziama ir vaikams nuo kazkiek metu amziaus dalyvauti. Kaip ten bebutu, tokios klases raftingas, kaip Dalamano, jau yra priskiriamas prie sudetingesniu ir pavojingesniu, reikia ivertinti ir galima rizika, bei pasidometi, kokio sudetingumo atkarpa siulo organizatoriai. Jei norisi ekstrymo, tai to ir ieskokite. As blaskausi siemet, nes lyg ir noreciau, bet bijau. youtubej galima apziureti Dalaman rafting vaizdus, manes jie kazkaip neikvepia

Bet sakau, gal rudeni dar nebus prasideje lietus ir po vasaros pasekes vanduo, tai praplaukciau atsiputusi - taip save drasinu

Su baidare kazkaip nedrisciau, manau, kad reiktu specialaus pasiruosimo tam. Jei vaziuosite, tai prasyciau parasyt atsiliepima temoje, domintu labai. As pati, kad apsispresti, palauksiu rugsejo pradzios atsiliepimu internete, norisi svieziu ispudziu apie upes vandeninguma tam laikotarpiui
QUOTE(aniri89 @ 2015 07 10, 22:32)
Tai galbūt, kaip rašė kažkas anksčiau, imkite dvivietę valtį ir bandykite. Nieks neapvertinės.
Dalamane?

As tai ir siaip bijau susizalojimu sioje upeje, manau, kad ir be specialiu metymu cia ekstrymo turetu buti, jei ne i vaikiska trasos atkarpa pakliuti. Su baidare tai nesusitvarkyciau manau.