Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

QUOTE(knopke* @ 2015 05 25, 12:47)
mes pernai su vyru vezemes 300 eu ir 200 dol, uzteko sociai, dar liko, nors vezem ir vyno lauktuviu, ir apelsinu, saldumynu, nuvaziavom i pora ekskursiju, siemet nezadam vezti nieko, tik magnetukai, o kai viskas UAI, tai imsime labai panasiai, nebent del ekskursiju, bet ju ir neplanuojam, nes su vaikais vykstam, tai net dar maziau, doleriai bus arbatai,nes metaliniai man nelabai patinka  biggrin.gif

4u.gif aciu uz atsakyma ,na ir as noreciau 2 ekskursiuju ,bet mes trys tad gal pinigeliu daugeliau reik zinote su vaiku ,vaziuojant tai to nori tai to .ir as nezadu daug svaistyti ,bet sakau pasiklausiu ,vis ramiau bus dar kart aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2015 05 25, 13:38)
O jura atostogoms netinka? wink.gif Jei nemaisau, Jus i Botanika. Ten ne viena baseinas. Pagrinde visi lekia prie to aktyvaus, pagrindinio, kur animacija ir t.t. Bet ten yra relax pool (su delfinais), kitas arciau kavos-sulciu bariuko, ten nebudavo anksciau apgulties...

I platinuma bet ten tas pats juk kiek suprantu blush2.gif tinka ir jura tinka ir baseina visas tinka mum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2015 05 22, 18:25)
Kas tiksliau domina? ☺ vanduo šiltas,gultų užsiiminėt nėjau,maisto sočiai 😆
Aš per agentę pirkau,jei neklystu P5,akcija buvo.

Buvom prieš 4 m.,viskas buvo idealu, įdomu kaip dabar smile.gif kokių gyventojų be vokiečių daugiausia? Trūkumų jokių?
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas esate lankęsi delfinariume Kemere? Kaip suprantu dar ir Alanijoje yra... Ar kokių rekomendacijų - atsiliepimų apie ekskursijas iš Kemero turit 4u.gif Keliaujame į Goynuk'ą rugsėjį.
Atsakyti
Ar Alanijoje ar kur netoliese yra kokia mecete? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2015 05 25, 14:51)
Buvom prieš 4 m.,viskas buvo idealu, įdomu kaip dabar smile.gif kokių gyventojų be vokiečių daugiausia? Trūkumų jokių?

Lietuvių 😆
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2015 05 25, 17:51)
Lietuvių 😆

Kaip faina biggrin.gif
Picas gal pradėjo kepti krosnyje? Blynus bobutė kepa dieną?
Vietų prie vaikiško baseino pakanka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prettiness: 25 gegužės 2015 - 17:31
QUOTE(Orch @ 2015 05 25, 12:25)
Gazdinat Jus mane biski unsure.gif  kur mes ten papulsim doh.gif  sezonas dar tik isibegeja o mes vyksim paciam ikarstyje doh.gif  ka teks ir per atostogas su zadintuvais keltis kad uzsiimti vieta blink.gif  lotuliukas.gif

Vietos tikrai bus. Kaip kažkuri narė rašė, dauguma bazuojasi ten kur animacija, o prie jūros vietos sočiai. 4u.gif

QUOTE(ointriga @ 2015 05 25, 12:43)
mergaites as su tokiu gal kam pasirodys keistu klausimu  blush2.gif
nesu buvusi niekur uz lietuvos ribu ,zadame su seima 3 asm vaziuoti i Alanija ,neisivaizduoju kiek reikia veztis pinigeliu  blush2.gif noretume nueiti i pora ekskursiju ,ir suvenyru parsivezti ,sakykit kokia suma reiktu tureti?ar uztektu islaidom 1000euru blush2.gif

Jeigu neskrisit į kokį Izraelį, tai orientuokitės kad viena iš brangesnių kelionių kainuoja apie 65$.
Plius nesusigundykit odos ir kailinių pardavėjų suokimu. Nes taip gražiai įkalba, kad atidarai piniginę kaip užhipnotizuotas. Pas mus kazachas vaikinukas savo panelei nupirko puskailinukus, kurie pradžioj kainavo 20000$.. galiausiai 4500$ juos užbūrė doh.gif
Išvažiavę iš to ale fabriko gailėjosi. doh.gif
Atsakyti
Miargai - skrendam ketvirtadienį, o gismeteo rodo labai jau ne Turkišką orą kelias dienas į priekį........būkit geros - greitai raganiškai sklaidom tuos debesis su lietumi ir sugražinam karštį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2015 05 25, 20:04)
Miargai - skrendam ketvirtadienį, o gismeteo rodo labai jau ne Turkišką orą kelias dienas į priekį........būkit geros - greitai raganiškai sklaidom tuos debesis su lietumi ir sugražinam karštį  biggrin.gif

Neziurekite viena karta to gismeteo - jis pievu pievas rodo 😊
Atsakyti
Visi cia labai giria Botanika, esu jame buvus, tiksliau tik vaiksciojus po ji gal 2001metais, kai dar jis buvo paprastas Botanikas, o ne DELPHIN BOTANIK WORLD OF PARADISE 5*, bet jo teritorija tada man nedidele pasirode ir galybe zmoniu buvo. Bet tada buvo liepos pabaiga, tai pats atostogu ikarstis, o kaip dabar nesijaucia, kad aplink begale zmoniu?
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2015 05 25, 18:47)
Visi cia labai giria Botanika, esu jame buvus, tiksliau tik vaiksciojus po ji gal 2001metais, kai dar jis buvo paprastas Botanikas, o ne DELPHIN BOTANIK WORLD OF PARADISE 5*, bet jo teritorija tada man nedidele pasirode ir galybe zmoniu buvo. Bet tada buvo liepos pabaiga, tai pats atostogu ikarstis, o kaip dabar nesijaucia, kad aplink begale zmoniu?

Neisivaizduoju pustuscio Botaniko smile.gif bet kitaip buna retai, jei vaziuoji i granda (didesni, mazesni) .paziuri kiek hotel turi kambariu, daugini is vietu ir suvoki kiek daugmaz bus zmoniu smile.gif tik balandi ir spali galima tiketis laisviau.
Atsakyti