o mano viena drauge buvo vestuvese, tais ake buvo ir tikru kaimisku lasiniu isideje, tai visi valge su malonumu! praktiskai visi miestieciai, tai sake visiems labai patiko!
QUOTE(@milla@ @ 2008 02 12, 17:54)
kaina tai as zinau-viena porcija(tai yra 180vnt)-40ltl.
mano manymu, cia nera daug.Prekybcentriuose 1vnt virs 1lito, o cia 0.22 ltl gaunasi.
Bet foto vistiek noretusi pamatyt, gal jie kokie super maziukai

mano manymu, cia nera daug.Prekybcentriuose 1vnt virs 1lito, o cia 0.22 ltl gaunasi.
Bet foto vistiek noretusi pamatyt, gal jie kokie super maziukai


taip, maziukai

QUOTE(rusaite @ 2008 03 06, 20:08)
jo maziukai, buvau uzsiskius gimces proga pabandymui-labai greit suejo

bet siaip mazesni nei tie isivaizduojami krepseliai

Mes taip pat planuojame į gamtą vežtis atskirai pjaustytą mėsytę, duonytę, daržoves, dar būtinai reiks paimti kelių rūšių riešutų ir vaisių

QUOTE(Edikute @ 2008 03 06, 14:27)
o mano viena drauge buvo vestuvese, tais ake buvo ir tikru kaimisku lasiniu isideje, tai visi valge su malonumu! praktiskai visi miestieciai, tai sake visiems labai patiko!
Mes per savo vestuves irgi visokių užkandžių iš namų prisikrovm



apmirus tema..
gal kas jau buvo vestuves ar savo atsoko, kaip siemet su uzkandziais? kur kas uzsakineja Kaune ir kokius??

gal kas jau buvo vestuves ar savo atsoko, kaip siemet su uzkandziais? kur kas uzsakineja Kaune ir kokius??



QUOTE(rusaite @ 2008 03 06, 20:08)
Jei cia kalbat apie tuos eklererius ar kaip ten jie kur moteriske daro, tai ju 180 vnt 42lt bent jau kai as uzsisakinejau..




Ar ta Elyte vis dar tebedaro tuos sumustinukus? Gal tikrai kas foto turit? Aisku gamtoj sedevru ir nereikia, tiesiog estetisko vaizdo ir gero skonio
Ir jau paskutinis pastebejimas. O kodel tie sumustinukai vadinasi eklerais? Nes kiek as zinau ekleras tai toks saldumynas - plikyta tesla, viduj kremas ir ant virsaus sokoladas

Ir jau paskutinis pastebejimas. O kodel tie sumustinukai vadinasi eklerais? Nes kiek as zinau ekleras tai toks saldumynas - plikyta tesla, viduj kremas ir ant virsaus sokoladas

geriausia, aisku, furseta uzsisakyti, kad padarytu. Nes nekaip atrodo, kai sveciai graziai apsirenge, pradeda is masinu traukti Maximos maiselius. Varga kazkam toki uzkrauti, tai nenoreciau. Zmones eina i svente, pailseti, o ne vargti su agurkais, pomidorais, lasiniais. Geriau ateiti "rankas i kisenes" ir atsipalaidoti, o ne galvoti ka pamirsai, o ko ne. Bet aisku cia dar pinigu klausymas.
QUOTE(amber123 @ 2008 07 17, 18:09)
oi kaip galima graziai padaryti



Papildyta:
QUOTE(Butter_Fly @ 2008 07 17, 18:28)
Ir jau paskutinis pastebejimas. O kodel tie sumustinukai vadinasi eklerais? Nes kiek as zinau ekleras tai toks saldumynas - plikyta tesla, viduj kremas ir ant virsaus sokoladas 

i ta kauseli gali ka tik nori ipurkst, ikrest ar dar kaip kitaip ideti

O man va kas nelabai aišku. Kiek esu mačius vieno kąsnio sumuštinių - jie ant padėklų. Kaip tuos padėklus sudėti į automobilio bagažinę, kad sumušiniai nesutirptų, nesubyrėtų bevažiuojant ir pan. Juk ant kelių tai turbūt nelaikysi....
Aš kol kas lieku prie minties nupirkti mažų bandelių su įdarais, sausainių su sūriu ir kmynais, vaisių gal, nors nelabai įsivaizduoju kokie vaisiai yra "patvarūs"
, aišku šampano....
Aš kol kas lieku prie minties nupirkti mažų bandelių su įdarais, sausainių su sūriu ir kmynais, vaisių gal, nors nelabai įsivaizduoju kokie vaisiai yra "patvarūs"

o as tai vis gundausi tais ekleriais, nors zinoma, galima ir paciai ka nors pasigaminti kaip uzkandzius, kazkada teko valgyti mazoj baronkytej kepta mesyte, labai skanu.
bet kazkaip nemanau, kad tureciau laiko, diena pries stoveti prie puodu..
uztai ir ieskausi..

