Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

Nėštumas – nuostabus ir stebuklingas laukimo jausmas… jis leidžia mums vėl tikėti Angelais ir stebuklais, vėl tikėti svajonėmis!

Mūsų temutėje laukiamos visos pilvūziukės- plepėkim, dalinkimės patirtimi ir išgyvenimais, juk kartu šis kelias bus dar lengvesnis ir smagesnis!

✿ Mūsų puškuojančios pilvūziukės ✿

Ambrella - 2015-04-29
Edena - 2015-05-30
Burbuliacija -2 2015-06-07
Blondia- 2015-06-07
Vega56 2015-06-10
Armante – 2015-06-15
Atisa - 2015-06-20
Wunder -2- 2015-07-05
Galileja -2- 2015-07-10
Kristiana1- 2- 2015-07-15
Marselle - 2015-07-17
Meile- 2015-07-20
Delfinukas - 2015-07-29
Misheliina -2- 2015-07-31
Piktuke-3 - 2015-08-02
Karalinda - 2015-08-03
Vitaleja - 2015-09-01
Krown- 2- 2015-09-19
Pacifica- 2 - 2015-09-12
Dolilina- 2015-09-15
Ruta.B- 2015-09-21
Mercuria

Visos naujokes kurios itrauktos i saraseli, (ir kurios neitrauktos) prasom drasiau jungtis, bendrauti, nesikuklinti! Liskit visos is pogrindzio, pasakokit savo naujienas, klauskit jei kas neduoda ramybes, ir siaip dalinkites mintimis Drasiau!!
Papildyta:
Sveikos, gavosi visiskas haosas su nauja tema doh.gif . Pagalvojau, kad Burbuliuks tikriausiai jau neturi laiko padaryt naujos temos, o jos taip mums reikia ax.gif

Taigi sorry merginos uz negrazia temute unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galileja: 21 gegužės 2015 - 21:28
Viskas gerai, as zadejau irgi taip pat pasielgti tiesa sakant blush2.gif

Burbuliuka matyt rimtai prigriebe ir nebeisleido is ligonines unsure.gif laukiam naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 05 21,13:39)
o kur tu lankaisi Galileja ir kur gyveni?  4u.gif

as gyvenu Norgej ir ten lankausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2015 05 21, 23:08)
as gyvenu Norgej ir ten lankausi  smile.gif

nu tai as ir sakau kad kitur kazkaip daugiau ta kakleli ziuri g.gif LT tai nepersistengia tikrai, kaip ir su kitais tyrimais, pvz man gliukozes tyrimo nedarys gal net, nes pradzioje taip issireiske kad gal ir nereiks ax.gif o pas mane kaip tik gliukoze visada per maza blink.gif unsure.gif nzn ar tai blogai, bet kad nieko gero tai irgi rolleyes.gif
Atsakyti
Labas megaites wub.gif
Atejau prisiduot kad darguliu ir nepasiduodu smile.gif O guliu tai namie tai ligoninej. Ssiandien subrandino plauciukus kad jei maza ka... cia begulinedama ligoninej tiek ivairiu istoriju prisiziuriu, kai kurios atrodo visiskai neitiketinos bet taip teigiamai nuteikia.
As dziaugiuosi mazais zingsneliais, va sulaukiau 24 savaiciu. Jau nuo sitos savaites kiekviena diena yra zingsnis i prieki, ne tai kad kai guli 21 savaites ir tau tiesiaisako kad jei kas tai butu net ne gimdymas o persileidimas...
Maciau apie kaklelius kalbat, asneklausiau daktares kodel ji man ji ziurejo nuo labai anksti, gal kad du... Bet jei yragalimybe manau karts nuo karto reiktu pasimatuoti ji. Nes siaip as kaip ir beveik visos jokiu pozymiu nejauciam.
Dziaugiuosi kad visos laikotes sauniai, Piktuke daugiau gulinek mergyt, parduotuves ir visi kiti lakstymai palauks, ne karo metai, dapirks vyras ka reikes extra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacifica: 21 gegužės 2015 - 23:08
Sveikos mergaites,

Ne, nieks manes nesupakavo dar, tiesiog labai busy diena buvo, paskui nuejau pamiegot, tikrai nebuvo kada temos kurti. O be to vistiek kazkas turi perimti sia estafete mirksiukas.gif Grazi ar negrazi, svarbu yra kur rasyti 4u.gif

Viskas gerai pas mane dar, gyd. sake jokiu artejancio gimdymo pozymiu dar nematyti deja. Pilvas dar ausktai, kaklelis tvirtai uzsidares, 5 spynom uzsirakines dar, nei trumpeja nei ploneja, o skausmai ir spazmai tai nuo to kad leliai auga ir jiems vietos ten mazokai darosi, todel jei pasijudina, tai ir gimda spazmuoja.. Abu jau po 2.5kg. Zodziu auga drambliukai pas mane, jauciu netoli 3 kg uzsiauginsiu. Ot bus linksma man gimdyt doh.gif Tai va, laukiam toliau, 2 sav dar dave, jei niekas savaime neivyks, tada skatins gimdyma. Tai laukiu dar apie savaite, tada jau sakiau pradesiu aerobika uzsiiminet kokia, kad savaime veikla uzsivestu.

Pasifica, labai smagu girdet kad viskas gerai pas tave ir kad jau pasieket 24sv thumbup.gif, taip zingsnelis po zingsnelio ir pasieksi 30sv, o po to gal ir dar kelias 4u.gif

Kas del kaklelio tikrinimo, tai pas mus daktarai argumentuoja tuom, kad jeigu tik daugiavaisis nestumas, tai visada ir tikrina, nes viena is pagrindiniu nestumo su dvyniais ar tryniais komplikaciju yra prieslaikinis gimdymas, del to kad su keiais vaikais priaugi daug daugiaus svorio ir daug anksciau nestume ir organizmas pradeda ruostis gimdymui daug anksciau. Ir jie cia bando kiek imanoma isvengti neisnesiotuku. Visos juk zinom kad kuo ilgiau isnesiosi tuo geriau vaikam. Nezinau kodel Lt vieni daktarai atsizvelgia, o kiti neatsizvelgia i tai, nesuprasi.
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 05 22, 00:04)
Labas megaites  wub.gif 
Atejau prisiduot kad darguliu ir nepasiduodu smile.gif O guliu tai namie tai ligoninej. Ssiandien subrandino plauciukus kad jei maza ka...  cia begulinedama ligoninej tiek ivairiu istoriju prisiziuriu, kai kurios atrodo visiskai neitiketinos bet  taip teigiamai nuteikia.
As dziaugiuosi mazais zingsneliais, va sulaukiau 24 savaiciu. Jau nuo sitos savaites kiekviena diena yra zingsnis i prieki, ne tai kad kai guli 21 savaites ir tau tiesiaisako kad jei kas tai butu net ne gimdymas o persileidimas... 
Maciau apie kaklelius kalbat, asneklausiau daktares kodel ji  man ji ziurejo nuo labai anksti, gal kad du...  Bet jei yragalimybe manau karts nuo karto reiktu pasimatuoti ji. Nes siaip as kaip ir beveik visos jokiu pozymiu nejauciam.
Dziaugiuosi kad visos laikotes sauniai, Piktuke daugiau gulinek mergyt, parduotuves ir visi kiti lakstymai palauks, ne karo metai, dapirks vyras ka reikes extra 4u.gif

Ooo, Pacifica - kaip smagu tave vel cia matyti ir isgirsti, kad tau viskas gerai su maziukais bigsmile.gif wub.gif
Burbuliacija - jeigu parasytum i a.z. kaip kurti ta tema, kad butu ir fotkes ir pan. as galeciau buti mokine tavo 4u.gif blush2.gif kaip suprantu ja koreguoti gali tik moderatoriaus teises turintis SM narys..kazi kaip rosita stambulo temoje viska keicia g.gif ji turi statusa paturbinta? g.gif
Atsakyti
sveikutes, apie kaklelio paziurejima kalbejau apie mechanini - ji ziuri tik po 36 savaites ant kedes 4u.gif O echo tai kitokia apziura nei ant kedes pries gimdyma, na ziuresiu ar siandien mane priims, laukiu padoresnes valandos ir paskambinsiu gydytojai 4u.gif

Na tai maximuma 2 savaites Burbuliacija turim abi ( man sake del placentos brandumo pernesiot irgi labai neleistu nes truks medziagu jau maziukui), drinks_cheers.gif tikra gali ta pacia diena bus pagausejimas bigsmile.gif Klausei del maudimo kaip mm - taip man irgi kai uzeina tai nakti bet ne kiekviena, bet kaip sakai net isbudina stiprus tas spazmas, bet paskui kai nebesikartoja tai vel uzmiegu, bet taip man tas pats, per joga su nestukem kalbejau kad cia paruosiamieji.. tai klausyk taip isistaise Tavo maziukai kad krapstyt dar reikes hihihi.gif kaip smagu kai taip sklandziai dvynukai super, juk visada gresia vis anksciau jie o pas Tave pilno isnesiojimo bus super motera thumbup.gif

Pacifica 4u.gif Na kaip sakai kiekviena savaite i prieki stumiates, linkiu dar bent 4 islaukt ir kuo daugiau paaugint maziukus pilve, na va jei gulejimas padeda tai viskas bus ok, as sakau ligoninej prie manes gulejo 10 savaiciu ir sekmingai iki 34 pragulejo tai jau irgi salia pilno isnesiojimo beveik... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2015 05 22, 06:45)
Ooo, Pacifica - kaip smagu tave vel cia matyti ir isgirsti, kad tau viskas gerai su maziukais  bigsmile.gif  wub.gif
Burbuliacija - jeigu parasytum i a.z. kaip kurti ta tema, kad butu ir fotkes ir pan. as galeciau buti mokine tavo  4u.gif  blush2.gif kaip suprantu ja koreguoti gali tik moderatoriaus teises turintis SM narys..

Krown as matau Tavyje burbuliacijos aktyvuma thumbup.gif tikrai saunuole galesi perimti temute sefuot kai mes jau tuoj isbyresim biggrin.gif ir prisijungimais albumiuko pasidalinkit su kitomis veliau, jeigu nesuziuresim ne visada gal paskaitysim juk 4u.gif o paskui jau mamukuose lauksime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 05 22, 08:25)
sveikutes, apie kaklelio paziurejima kalbejau apie mechanini - ji ziuri tik po 36 savaites ant kedes  4u.gif  O echo tai kitokia apziura nei ant kedes pries gimdyma, na ziuresiu ar siandien mane priims, laukiu padoresnes valandos ir paskambinsiu gydytojai  4u.gif

Krown as matau Tavyje burbuliacijos aktyvuma  thumbup.gif  tikrai saunuole galesi perimti temute sefuot kai mes jau tuoj isbyresim  biggrin.gif  ir prisijungimais albumiuko pasidalinkit su kitomis veliau, jeigu nesuziuresim ne visada gal paskaitysim juk  4u.gif  o paskui jau mamukuose lauksime  wub.gif

Man kai paklausiau del kaklelio ilgio irgi liepe i kede sest 4u.gif paziurejo kaip priklauso biggrin.gif
Aciu, Edena - reikia gi sita saika priziuret biggrin.gif tuoj tikrai visos pabyresit, reikia perimt pamaina bigsmile.gif 4u.gif
Na, o as kovoju su ranku skausmais del tynimo rolleyes.gif rytais sunkoka ka tvirciau paimti ar suspausti, sakiau jau vyrui kad is manes nuo siol auksarankes nebeiseis padaryt biggrin.gif tad kaip tu burbuliacija gerai jautiesi tai net nerealu wub.gif cool.gif siuva ji viska, daro, as jau tuoj jau puodelio turbut nenulaikysiu 4u.gif kazkodel man veikia tik sita kuno dali, tirpsta rankos keli pirstai tai vienos tai kitos - gal sakau jie uzspaudzia koki nerviuka atsakinga uz tai? g.gif jie nera labai dideli, gal dar uzspaust nelabai ir gali kaip manot? nebent uzpakalius didelius turi biggrin.gif bet didelis kiekis skysciu padeda del tynimu ir man thumbup.gif pliumpinu dabar nesustodama, nera net kada dirbt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 05 22, 07:46)
kazkodel man veikia tik sita kuno dali, tirpsta rankos keli pirstai tai vienos tai kitos - gal sakau jie uzspaudzia koki nerviuka atsakinga uz tai?  g.gif jie nera labai dideli, gal dar uzspaust nelabai ir gali kaip manot? nebent uzpakalius didelius turi  biggrin.gif bet didelis kiekis skysciu padeda del tynimu ir man  thumbup.gif pliumpinu dabar nesustodama, nera net kada dirbt  biggrin.gif

nu geras kokia drasi gydytoja, nes po mechaninio patikrinimo pasiskatint gimdymas gali doh.gif daugiau tegul nekrapsto ten kol ne laikas tegul saugiai maziukai siltai gyvena 4u.gif

Del tinimo norejau ta pati sakyt - gerk istisai kokius 3 litrus vandens per diena na man tai padejo tik kantrybes reikia nes nueidinet pradeda letai , man per savaite nuejo tas patinimas kasdien kantriai lygiai 2 butelius po 1,5 litro isgerdavau, nu kaip ranka nuimta thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Aciu uz nauja temute 4u.gif as vakar irgi visa diena laksciau, mano mazoji soliste, vakar koncertas buvo, tai maciau, kad baigiasi temute, bet nebeturejau laiko naujos sukurt, nors ir paveiksliukus turejau, tik sarasiuko papildyt nebespejau blush2.gif

QUOTE(Krown @ 2015 05 22, 08:45)
Burbuliacija - jeigu parasytum i a.z. kaip kurti ta tema, kad butu ir fotkes ir pan. as galeciau buti mokine tavo  4u.gif 
kazi kaip rosita stambulo temoje viska keicia  :h

Virsuje spaudi "Sukurti temą", o toliau viska darai, kaip rasytum zinute 4u.gif ryskini teksta, paveiklsiukus keli tau patogiu budu (as keliu per www.part.lt arba www.radikal.ru, nukopinu nuoroda forumui ir iklijuoju, bet galima ir per kitur, jokio skirtumo) 4u.gif tik sios temos pabaigoj reikia vel uzsiklaust mergaiciu, kurios kokia info keitesi, nes ir nauju prisijunge, reik itraukt i saraseli ax.gif tik kad nereiketu sekti visos temos, logiskiausia butu nuo kokio 49 psl.paskelbt info, kuria reikia keisti blush2.gif ir spalvytes ziuriu dingo is temutes, tai gal is senesnes reiketu perkopijuoti kitoj temoj(kas ko laukiasi-rozine/melyna) ax.gif

Taip, Rosita turi paturbintas funkcijas biggrin.gif

QUOTE(Edena @ 2015 05 22, 09:25)
sveikutes, apie kaklelio paziurejima kalbejau apie mechanini - ji ziuri tik po 36 savaites ant kedes  4u.gif

Vaje, ir manes neuzilgo laukia doh.gif
noriu pasitart blush2.gif kadangi vistiek planuojamas cp, kazi jei nebenueiciau to kaklelio tikrintis? Galvoju, ar verta man eit, nes juk vistiek cp. Savo gyd.paklaust negaliu, nes gimdysiu kitur ir pas kita blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 22 gegužės 2015 - 08:07
QUOTE(Atisa @ 2015 05 22, 08:04)
noriu pasitart  blush2.gif  kadangi vistiek planuojamas cp, kazi jei nebenueiciau to kaklelio tikrintis? Galvoju, ar verta man eit, nes juk vistiek cp. Savo gyd.paklaust negaliu, nes gimdysiu kitur ir pas kita  blush2.gif

taip taip tai nereikia tikrinti, na nebent skaudentu tai paziuret anksciau ar neatsidarineja... o jus jau data turit ar natur veiklos lauksit 4u.gif ? as visdar tikiuosi natur , arba ne , uztai ir zygiuosiu nes jau noriu kazkokio aiskumo kam ruostis nes 39 savaitele tai kas jau cia liko reik kazka planuoti jei neisistate..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 22 gegužės 2015 - 08:16