Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(Krown @ 2015 05 22, 16:44)
Tai va, kad as irgi skaiciau kad tas mazas cukrus kraujyje irgi parodo tendencija i cukrini diabeta nors jo ir per mazai yra  rolleyes.gif nu ziuresim ar man reiks daryt ir kokie rezultatai bus, po menesiuko suzinosim  biggrin.gif jus jau visos  gal ir issilukstenusios busit  bigsmile.gif

Burbuliacija - del paveiksliuku ikelimo parasyk a.z - visa kita supratau ir bandysiu igyvendinti smile.gif))

Pati užklausk dėl šito tyrimo, sakyk noriu ir viskas biggrin.gif

Peržiūrėjau foto dar, tai ką jūs... Krown, Vega, o mažumas gražumas pilvelių thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pasicifa,esi saunuole kad vis dar laikais mirksiukas.gif taip ir toliau mergyt,kiekviena diena apie tave galvoju,nes per tai per ka eini tu,gali suprasti tik tos kurios buvo toj pacioj situacijoje,laikykis 4u.gif Beje,skaiciau kad Turkijoje yra progesterono kuri susileidi ir jo uztenka visai savaitei-tad paprasyk kad mergaites atveztu,maziau kentes uzpakaliukas o nauda juk ta pati. 4u.gif
Edena,su praejusiu gimtadieniu tave 4u.gif Zinoma,linkiu viso ko tik geriausio ir prie to pacio noriu palinket ne tik sklandaus gimdymo,taciau ir ramaus ir sveikucio maziuko mirksiukas.gif
Visoms tiksincioms bombytems linkiu sklandaus gimdymo,ramiu ir sveikuciu maziuku ir duok Dieve kad pieno upes butu mirksiukas.gif
Kristiana1,maciau anoj temoj klausei del buteliuku.Tai pirmiausia ka noriu pastebeti kad is mano pazystamu rato kokiu tik nenaudojo buteliuku nuo diegliuku ir nieko.Kaip mano draugei pasake Kaune kad vaistu nuo diegliuku nera israsta. Mes naudojam tuos MAM buteliukus ir MAM zindukus.Esam labai patenkinti ir vaikui labai patinka.Nebuvau nieko apie juos girdejusi,apie mr.Brown,TT,avent ir kt.tikrai girdejau o apie siuos nieko.Mes isgirdom kai buvom Vilniuje Vaiku salis atrodo vadinosi ta paroda.Tai ten pasakojo apie juos,rode paveiksliukus.Jie tipo irgi pries diegliukus,bet naujove tai kad jie formuoja teisinga zadikaulio vystymasi,kad ten sakandis butu geras ir pan.Aisku paskui visur lindau (kaip ir dauguma musu) ir skaiciau kas ir kaip,kalbejaus su odontologu vienu is Zalgirio klinikos beje jis pasirodo irgi zinojo apie tuos butelius.Tipo is odontologijos puses tai tipo matomi jau teigiami rezultatai.O kaip yra is tiesu,suzinosiu po kiek laiko.Del diegliuku jie pas mus tikrai yra,nors zymiai dazniau mus kankina pilvo putimas.Beje,diegliai ir pilvo putimas(meteorizmas) nera tas pats. mirksiukas.gif
Tai,mes turim du MAM zindukus,o trecia kuri turim gavom dovanu toj parodoj-ten neisnesiotukams ir vaikui man rodos iki 2 men.Tai ta kuri gavom dovanu tikrai naudojom nuo gimimo iki kazkur 6 sav. nes mano kai pries laiko gimes tai super buvo thumbup.gif dabar jau musu naudojam.
Is viso turim tris buteliukus 260ml.Ir uztenka per akis.Detaliu nemazai plauti bet issiplauna greit,issterilizuojam visus,ant dzioviklos ir taip ratu eina.Kam astuoniu nelabai isivaizduoju g.gif gal tas kur mazesnis patogiau pirmom savaitem kai reikia misinuka dozuoti bet mums tikrai pakanka kiek mes turim.
Zodziu,del diegliuku manau tai tik gera reklama.tai tik mano nuomone mirksiukas.gif
Ir del gimdos kaklelio...Taip as esu po keletos jo operaciju,taciau man daryta buvo rekonstrukcija ir net prof.Semra ziurejo koks kaklelis ir t.t. i mano ginius ziurejo gal buvo 9 ar 11 sav.nepamenu tiksliai.Ir paskui staigiai pradejo trumpet.Ir neskaudejo ir nieko nejauciau,taip kad kai trumpeja tikrai daug kas nejaucia ir del ko trumpeja negali niekas konkreciai atsakyti kaip ir kodel kai kam ivyksta prieslaikinis gimdymas.
Kakleli matuoja echo.O pirstais ziuri kaklelio atsidaryma mirksiukas.gif va kai kaklelis pradeda darytis asmeniskai man skaudejo,o ir pokyciai kelnaitese buvo ir savijauta idomi.
Zodziu,viskas bus visoms gerai.Labai laukiu pas mamytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Galileja aciu uz temute mirksiukas.gif Kaip tavo maziukai ar vienodai auga, kaip del gimdymo ar paciai siulo gimdyti ar CP darys?

Edena su praejusiu gimtadieniu lengvo gimdymo, ramiu nakteliu ir daug pienelio!!! wub.gif Jau nedaug tau liko ir greitai laikysi savo aukseli ant ranku wub.gif

Pasicifa taip ir toliau gulinek kiek tik imanoma 4u.gif Viskas turi but gerai nesu musu maziukai patys stipriausi wub.gif

As irgi va pradejau augt ir svoris ir pilvukas auga, jau 105cm ir svorio jau 9kg... Jau taip man tie klubai skauda nezinau ka daryt nakti negaliu miegot nes toks duriantis skausmas buna klubuose doh.gif o dar 1,5men. kazkur iki gimdymo doh.gif o as jau dabar pradejau brasket, dar wc pas mus 2 aukste tai vakare tais laiptais jau sunku darosi lipt doh.gif
Del buteliuku cia No labai populiarus MAM buteliukai ir zindukai, visos parduotuves ir vaistines turi, reiskia tikrai geri kaip ir Afrodite rase. As tai nusipirkau pientrauki medelos ta swing, ir turiu 2 buteliukus medelos tos calma colic, dar ziuriu gal man tuos Brown nupirkt net nezinau, daug pasirinkimo irgi blogai doh.gif

Noreciau paklaust del vaiku vaistineles ka jus pirkot? kazkada neseniai kalbejot bet neuzsirasiau, ka pvz. bambutei priziuret pirkot_ nes cia No su paprastu net ne virintu o is krano vandeniu rekomenduoja plaut bet man cia kazkaip labai keista g.gif
I vonele kazka specialaus maudimui gal pirkot? Planuoju visko po truputi supirktnes cia pas mane kaime tai vaistine iki 3 tik dirba o savaitgali is vis nedirba, tai jeigu ko prireiktu net budincios vaistines nera doh.gif

Atsakyti
MISHELINA, paskaitelese bambute kol uzgis rekomendavo su paprastu virintu vandenuku valyt ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2015 05 22, 19:08)
Sveikos 4u.gif

Galileja aciu uz temute mirksiukas.gif Kaip tavo maziukai ar vienodai auga, kaip del gimdymo ar paciai siulo gimdyti ar CP darys?

Sveika, buvom mes treciadieni Rikse, tai mergina atsilieka augimu. Berniukas svere 2,2 kg, o mergina tik 1,8 kg., bet sake, kad dar palauksim ir po dvieju savaiciu vel ziuresim kaip jiems sekasi augti. Kai buvom paskutiniame ekoskope, tai abu vaikai uzsieme pozicijas galvom zemyn, tai kaip suprantu, naturalus gimdymas man svieciasi su epiduriniu. Buvom uzsuke i gimdymo palata, tai taip zinai biski baisoka pasidare, nes jau pradedi suprasti, kad viskas labai arti. Ir dar gine pasake, kad jeigu jie bandys lyst lauk, tai jie ir nebestabdytu.
Atsakyti
Ačiū už temos sikūrimą nestuke.gif . Manau šioje temoje sulauksim nemažai stebūklų thumbup.gif .

Pasicifa labai smagu, kad tavo mažiukai jaučiasi gerai. Mergyt laikykis...jau 24 sav. pasiekta...gulinėk, ilsėkis ir skaičiuok savaites...Laikau už tave kūmštukus...

Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 05 22, 16:49)
Pati užklausk dėl šito tyrimo, sakyk noriu ir viskas  biggrin.gif

Peržiūrėjau foto dar, tai ką jūs... Krown, Vega, o mažumas gražumas pilvelių  thumbup.gif

Nu zinai pati tai bijau i ta ugni list biggrin.gif po to ir man vilksis visi tie irasai: gestacinis dar kas nors biggrin.gif nesiulys tai su malonumu ir praleisiu hihihi.gif

Nu aciu uz pagyras, bet po michellinos posto nebesijauciu itin maza biggrin.gif siandien pas mane jau 105 cm ir 14 kg, o pas ja tiek ir net maziau kg 30 savaite - nais sakyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 05 22, 23:00)
Nu aciu uz pagyras, bet po michellinos posto nebesijauciu itin maza  biggrin.gif siandien pas mane jau 105 cm ir 14 kg, o pas ja tiek ir net maziau kg 30 savaite - nais sakyciau  biggrin.gif

Tu nesijausk vienisa drinks_cheers.gif
Burbuliacija su dvynukais priaugusi +17, o as identiskam laike su ja turiu jau +22 su vienu lelium doh.gif Edenute isvis manekene pagal mane su vienu lelium doh.gif bet uztai mes turesim ka numest po gimdymo, bus uzsiemimas lotuliukas.gif (as taip guodziuosi). Jei rimtai, tai esu isitikinusi, kad cia tik genetika ir niekas kitas, as su abiem priaugau labai daug ir nieko cia nepakeisi. Pagimdziau-numeciau, ir dabar to paties tikiuosi.. Ir valgau tikrai ne dvigubai si karta.. O kg auga kaip ant mieliu doh.gif Tai pasakysiu taip- ai .....irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 22 gegužės 2015 - 21:13
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 05 22, 17:34)
Sveikutes 4u.gif
Pasicifa,esi saunuole kad vis dar laikais mirksiukas.gif taip ir toliau mergyt,kiekviena diena apie tave galvoju,nes per tai per ka eini tu,gali suprasti tik tos kurios buvo toj pacioj situacijoje,laikykis 4u.gif Beje,skaiciau kad Turkijoje yra progesterono kuri susileidi ir jo uztenka visai savaitei-tad paprasyk kad mergaites atveztu,maziau kentes uzpakaliukas o nauda juk ta pati. 4u.gif
Edena,su praejusiu gimtadieniu tave 4u.gif Zinoma,linkiu viso ko tik geriausio ir prie to pacio noriu palinket ne tik sklandaus gimdymo,taciau ir ramaus ir sveikucio maziuko mirksiukas.gif
Visoms tiksincioms bombytems linkiu sklandaus gimdymo,ramiu ir sveikuciu maziuku ir duok Dieve kad pieno upes butu mirksiukas.gif
Kristiana1,maciau anoj temoj klausei del buteliuku.Tai pirmiausia ka noriu pastebeti kad is mano pazystamu rato kokiu tik nenaudojo buteliuku nuo diegliuku ir nieko.Kaip mano draugei pasake Kaune kad vaistu nuo diegliuku nera israsta. Mes naudojam tuos MAM buteliukus ir MAM zindukus.Esam labai patenkinti ir vaikui labai patinka.Nebuvau nieko apie juos girdejusi,apie mr.Brown,TT,avent ir kt.tikrai girdejau o apie siuos nieko.Mes isgirdom kai buvom Vilniuje Vaiku salis atrodo vadinosi ta paroda.Tai ten pasakojo apie juos,rode paveiksliukus.Jie tipo irgi pries diegliukus,bet naujove tai kad jie formuoja teisinga zadikaulio vystymasi,kad ten sakandis butu geras ir pan.Aisku paskui visur lindau (kaip ir dauguma musu) ir skaiciau kas ir kaip,kalbejaus su odontologu vienu is Zalgirio klinikos beje jis pasirodo irgi zinojo apie tuos butelius.Tipo is odontologijos puses tai tipo matomi jau teigiami rezultatai.O kaip yra is tiesu,suzinosiu po kiek laiko.Del diegliuku jie pas mus tikrai yra,nors zymiai dazniau mus kankina pilvo putimas.Beje,diegliai ir pilvo putimas(meteorizmas) nera tas pats. mirksiukas.gif
Tai,mes turim du MAM zindukus,o trecia kuri turim gavom dovanu toj parodoj-ten neisnesiotukams ir vaikui man rodos iki 2 men.Tai ta kuri gavom dovanu tikrai naudojom nuo gimimo iki kazkur 6 sav. nes mano kai pries laiko gimes tai super buvo thumbup.gif dabar jau musu naudojam.
Is viso turim tris buteliukus 260ml.Ir uztenka per akis.Detaliu nemazai plauti bet issiplauna greit,issterilizuojam visus,ant dzioviklos ir taip ratu eina.Kam astuoniu nelabai isivaizduoju g.gif gal tas kur mazesnis patogiau pirmom savaitem kai reikia misinuka dozuoti bet mums tikrai pakanka kiek mes turim.
Zodziu,del diegliuku manau tai tik gera reklama.tai tik mano nuomone mirksiukas.gif
Ir del gimdos kaklelio...Taip as esu po keletos jo operaciju,taciau man daryta buvo rekonstrukcija ir net prof.Semra ziurejo koks kaklelis ir t.t. i mano ginius ziurejo gal buvo 9 ar 11 sav.nepamenu tiksliai.Ir paskui staigiai pradejo trumpet.Ir neskaudejo ir nieko nejauciau,taip kad kai trumpeja tikrai daug kas nejaucia ir del ko trumpeja negali niekas konkreciai atsakyti kaip ir kodel kai kam ivyksta prieslaikinis gimdymas.
Kakleli matuoja echo.O pirstais ziuri kaklelio atsidaryma mirksiukas.gif va kai kaklelis pradeda darytis asmeniskai man skaudejo,o ir pokyciai kelnaitese buvo ir savijauta idomi.
Zodziu,viskas bus visoms gerai.Labai laukiu pas mamytes 4u.gif

As labai susidomejau tais buteliukais ir juos isbandysiu...del tu 8 tai tikrai pirksiu...ten tipo visas komplektas,nes is kitos puses pagalvojus du vaikai ir 8 buteliukai nera taip daug...maitinti stengsiuos abu kartu,tai tie buteliukai greit sueis....nenoriu tureti pora,kad po kiekvieno maitinimo juos sterilizuot...kaip liks paskutine pora buteliuku tada jungsiu sterilizatoriu....
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 05 22, 20:11)
Tu nesijausk vienisa  drinks_cheers.gif
Burbuliacija su dvynukais priaugusi +17, o as identiskam laike su ja turiu jau +22 su vienu lelium  doh.gif  Edenute isvis manekene pagal mane su vienu lelium  doh.gif  bet uztai mes turesim ka numest po gimdymo, bus uzsiemimas  lotuliukas.gif  (as taip guodziuosi). Jei rimtai, tai esu isitikinusi, kad cia tik genetika ir niekas kitas, as su abiem priaugau labai daug ir nieko cia nepakeisi. Pagimdziau-numeciau, ir dabar to paties tikiuosi.. Ir valgau tikrai ne dvigubai si karta.. O kg auga kaip ant mieliu  doh.gif Tai pasakysiu taip-  ai .....irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif

as irgi nezinau , nuo ko mann auga tie kg , nu neryju as tikrai daug .. o turiu jau + daug . Bet as ir save guodziu kad greit numesiu , juk as sportininke biggrin.gif
Tik man paciai nebemiela I save ispumpumpusia ziureti doh.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites, aciu uz grazius zodzius ir palinkejimus, bet man jau viskas i pabaiga eina... Kaklelis jau prasidares matosi pusle vandenu, kol nera saremiu ir nenubege vandenys tol guliu. Vakar matavo vaikus tai nors svorio turi vyrai palyginus nemazai, o kiek dienu ar valandu liko iki gimdymo tai tik dievas zino.
Na bet kazkaip susiemiau i rankas, verksmai nepades, o tikejimo ir stiprybes reikia. Dar laukia didelis ir ilgas nervu karas po gimimo, bet tikiu kad busim stiprus ir isikapanosim bendrom jegom.
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 05 23, 08:50)
Labas rytas mergaites, aciu uz grazius zodzius ir palinkejimus, bet man jau viskas i pabaiga eina... Kaklelis jau prasidares matosi pusle vandenu, kol nera saremiu ir nenubege vandenys tol guliu. Vakar matavo vaikus tai nors svorio turi vyrai palyginus nemazai, o kiek dienu ar valandu liko iki gimdymo tai tik dievas zino.
Na bet kazkaip susiemiau i rankas, verksmai nepades, o tikejimo ir stiprybes reikia. Dar laukia didelis ir ilgas nervu karas po gimimo, bet tikiu kad busim stiprus ir isikapanosim bendrom jegom.

O ar man sapnuojasi, ar nėra tokios procedūros kaip kaklelio apsiuvimas? Ar tai nesaugotų nuo prasidarymo ir trumpėjimo? unsure.gif nes kiekviena dienelė tavo vyrams dabar brangi, laikykis ir dar negimdyk 4u.gif vis pasirodyk laikas nuo laiko.
Atsakyti