Sveikutes
Pasicifa,esi saunuole kad vis dar laikais

taip ir toliau mergyt,kiekviena diena apie tave galvoju,nes per tai per ka eini tu,gali suprasti tik tos kurios buvo toj pacioj situacijoje,laikykis

Beje,skaiciau kad Turkijoje yra progesterono kuri susileidi ir jo uztenka visai savaitei-tad paprasyk kad mergaites atveztu,maziau kentes uzpakaliukas o nauda juk ta pati.
Edena,su praejusiu gimtadieniu tave

Zinoma,linkiu viso ko tik geriausio ir prie to pacio noriu palinket ne tik sklandaus gimdymo,taciau ir ramaus ir sveikucio maziuko
Visoms tiksincioms bombytems linkiu sklandaus gimdymo,ramiu ir sveikuciu maziuku ir duok Dieve kad pieno upes butu
Kristiana1,maciau anoj temoj klausei del buteliuku.Tai pirmiausia ka noriu pastebeti kad is mano pazystamu rato kokiu tik nenaudojo buteliuku nuo diegliuku ir nieko.Kaip mano draugei pasake Kaune kad vaistu nuo diegliuku nera israsta. Mes naudojam tuos MAM buteliukus ir MAM zindukus.Esam labai patenkinti ir vaikui labai patinka.Nebuvau nieko apie juos girdejusi,apie mr.Brown,TT,avent ir kt.tikrai girdejau o apie siuos nieko.Mes isgirdom kai buvom Vilniuje Vaiku salis atrodo vadinosi ta paroda.Tai ten pasakojo apie juos,rode paveiksliukus.Jie tipo irgi pries diegliukus,bet naujove tai kad jie formuoja teisinga zadikaulio vystymasi,kad ten sakandis butu geras ir pan.Aisku paskui visur lindau (kaip ir dauguma musu) ir skaiciau kas ir kaip,kalbejaus su odontologu vienu is Zalgirio klinikos beje jis pasirodo irgi zinojo apie tuos butelius.Tipo is odontologijos puses tai tipo matomi jau teigiami rezultatai.O kaip yra is tiesu,suzinosiu po kiek laiko.Del diegliuku jie pas mus tikrai yra,nors zymiai dazniau mus kankina pilvo putimas.Beje,diegliai ir pilvo putimas(meteorizmas) nera tas pats.
Tai,mes turim du MAM zindukus,o trecia kuri turim gavom dovanu toj parodoj-ten neisnesiotukams ir vaikui man rodos iki 2 men.Tai ta kuri gavom dovanu tikrai naudojom nuo gimimo iki kazkur 6 sav. nes mano kai pries laiko gimes tai super buvo

dabar jau musu naudojam.
Is viso turim tris buteliukus 260ml.Ir uztenka per akis.Detaliu nemazai plauti bet issiplauna greit,issterilizuojam visus,ant dzioviklos ir taip ratu eina.Kam astuoniu nelabai isivaizduoju

gal tas kur mazesnis patogiau pirmom savaitem kai reikia misinuka dozuoti bet mums tikrai pakanka kiek mes turim.
Zodziu,del diegliuku manau tai tik gera reklama.tai tik mano nuomone
Ir del gimdos kaklelio...Taip as esu po keletos jo operaciju,taciau man daryta buvo rekonstrukcija ir net prof.Semra ziurejo koks kaklelis ir t.t. i mano ginius ziurejo gal buvo 9 ar 11 sav.nepamenu tiksliai.Ir paskui staigiai pradejo trumpet.Ir neskaudejo ir nieko nejauciau,taip kad kai trumpeja tikrai daug kas nejaucia ir del ko trumpeja negali niekas konkreciai atsakyti kaip ir kodel kai kam ivyksta prieslaikinis gimdymas.
Kakleli matuoja echo.O pirstais ziuri kaklelio atsidaryma

va kai kaklelis pradeda darytis asmeniskai man skaudejo,o ir pokyciai kelnaitese buvo ir savijauta idomi.
Zodziu,viskas bus visoms gerai.Labai laukiu pas mamytes