Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(Piktukė @ 2015 05 28, 22:44)
Visas su gerais TA  thumbup.gif
Va, va, todėl ir bijau supainioti kada tas gimdymas prasidės biggrin.gif išvis, nepirmakartės, kaip atrodo kai pradeda tekėti vandenys? juk ne pokšt ir viskas? kaip atskirti nuo įprastų išskyrų? kiek daugiau jų būna? bijau pražiopsoti, jei kas prasidėtų  ax.gif
Didžiausi sveikinimai... thumbup.gif  wub.gif  Lauksim pasakojimo ir labai  bigsmile.gif
Man nugaros nemaudžia, bet jaučiu jau kelintą dieną skausmą tarp kojų.. Kai guliu neskauda, skauda eiti, lipti laiptais... Neklausei ginės dėl to? Pas ginę tik antradienį, galvoju nevažiuosiu tik dėl to, nes vistiek greičiausiai čia taip ir turi būti  g.gif
Raganaujate?  bigsmile.gif  tiek išnešioti būtų idealu, tik pilvo tai jaučiu jau nepatempsiu tokią savaitę..  biggrin.gif

Jo Piktuke,buvo pokst blink.gif gulejau lovoj ir jauciau kaip kazkas pilve sprogo...galvoju einu i toleta...atsisedau ir pasruvo vandenys...va taip va mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 05 28, 18:54)
Sveikos pilvuziukes, siandien gime musu sunelis, 4 kg sveikas grazus plaukuotas mazylis wub.gif  po CP atsigavimas nelengvas jauciuosi dar ne kaip, sikart nebuvo kitos iseities, padetis buvo skersine. Kita karta gal visgi natur bandyciau:) placiau parasysiu tikiuosi jau ryt visoms 4u.gif

Vega dar palaikyk maziuka, nes klinikose baisi padetis perpildyta i vienutes eiles po 20 moteru uzsirase, ir paprastose jau guldyt pradejo nera kur, gimdymu laukia palatose kaimyne iki 6 cm atsidarymo prasikankino palatoje nes gimdyklos visos uzimtos. Mums ivyko stebuklas ur gavom palata kad vyras galetu pasilikt nes siand nepasikeliu. O butu gulde su visom ir be vyro tai nezinau ka butu reikeje daryt

Dabar tikrai geriau be reikalo cia nevazinet nes visokios su infekcijom, esme kad turi ilget tie susitraukimai man  budavo ir po minute kas 5 min bet neilgedVo, per nepilna val tonus rasant 6 uzfiksavo bet neilgejo todel lieka paruosiamaisiais. Dabar kmuk geriau nepapult:) mane taigi extra pagulde antrad nuejau treciad jau gulet reikejo siandien planinis cp nes lelius didis o skersine padetis tai jau negerai buvo

Sveikinu 4u.gif saunuole,leliukas tikrai nemazas thumbup.gif ir kuo gi vardu jei ne paslaptis? rolleyes.gif
Atsakyti
Edena nuosirdziausi sveikinimai,sveikateles jums,daug pienelio ir ramiu nakteliu wub.gif
Atsakyti
Bet kažkaip visoms vandenys nubėga būnant namie, kažin kodėl smile.gif vajėzau, kai pagalvoju, o jei gatvėje ar prekybcentryje taip.. doh.gif

Burbuliacija, judesiukus aš jau seniai jaučiu žemai, net kai vieną echoskopuoja, tai kirkšnį praktiškai žiūri, tai gal dabar tas mažius dar giliau įlindo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 05 29, 01:40)
Bet kažkaip visoms vandenys nubėga būnant namie, kažin kodėl smile.gif vajėzau, kai pagalvoju, o jei gatvėje ar prekybcentryje taip..  doh.gif

Burbuliacija, judesiukus aš jau seniai jaučiu žemai, net kai vieną echoskopuoja, tai kirkšnį praktiškai žiūri, tai gal dabar tas mažius dar giliau įlindo..  g.gif

Na mano draugei nubego isejus pasivaiksciot ir bandant po daug km pralauzt ledus - pavyko biggrin.gif bet tada panikos kur kas daugiau nei sedint sau namie mirksiukas.gif

Atisa - aha, reikes dabar viska fiksuoti ir nieko nepraleisti, o kol bus laikas naujai temutei tai ziurek puse saraso reiks trint is jusu biggrin.gif busit pas mamytes jau wub.gif tad naujokes nesnauskit ir rasykit apie save info kad tureciau ka ikelt i pirma psl 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 05 29, 00:40)
Bet kažkaip visoms vandenys nubėga būnant namie, kažin kodėl smile.gif vajėzau, kai pagalvoju, o jei gatvėje ar prekybcentryje taip..  doh.gif

Burbuliacija, judesiukus aš jau seniai jaučiu žemai, net kai vieną echoskopuoja, tai kirkšnį praktiškai žiūri, tai gal dabar tas mažius dar giliau įlindo..  g.gif

Na jo, kai pas tave trys, tai vienas koks gali ir i slauni sulyst lotuliukas.gif

Apie vandenis viena kaimyne cia pasakojo kad jai pradejo teketi per koja. Nebuvo kad sliukstelejo, bet manau su isskyrom tikrai nesumaisysi 4u.gif

Man vakar toks jausmas ir buvo kad tuoj tuoj kasnors sprogs viduj.. Na bet va issiilsejau ir vel ramu
4u.gif
Atsakyti
aciu labai uz sveikinimus 4u.gif pirma naktis buvo puiki, kelesi tik karta 3 nakties apsitvarkem pries miega ir jau 7 ryto paskui tai jau nebemiegijom su vyru ir taip wub.gif kol kas toks geruolis nu taip gera siandin jau atsistojau tai ir dziaugsmas atsirado ir visos emocijos uzpludo nu meiliukas tikrai mano salia, gavom 9-10 balu sake beveik auksciausias wub.gif

na o atradeini kaip ir planavau pas gyd.nuvaziavau, tai ji tokia susikaupus ziurejo ziurejo sako 4 kg pagal matavimus ( tai gimus paklaida va buvo tik 55 gr) sako o jau pilnos 39 sav. ir skersine padetis darom greitai kazka, tai rytojui susake jau buti nevalgius negerus bet atvaziavus ant rytojaus tik pagulde dar paziurejo viska ir sako ryt 9 ryto cezaris, tai galit tik isivaizduot kaip miegojau, jau nekalbu apie migrena galvos nuo streso kazkaip atrodo pabaiga ir taip jau zinojau bet kai taip staigiai ras dva ir matau kad jau ryt turesiu branguti tai buvo sokas kazkoks, sumise jausmai ir baime doh.gif ryte 9.05 jau buvau operacinej, mazius gime 9.30 ir iki 10 dar tvarke tai viso valanda..asaros aisku byret pradejo kai isgirdau verksma, nu bet tas jausmas kad tau neskauda ir nieko nejauti, bet taip plesia ta oda ir ji ten ima ir viska kad net visa lova kruta ir tu ant jos, jauti kaip slapia ant rankos ( ar vandenys ar kraujas nzn) bet viska klausai ir nu zodziu doh.gif gerai kad anestesiologe buvo tokia faina fpvisada prie veido tai snekejom apie jos anukus, labai moraliskai padejo, o paskui pagulde maziuka man, 5 min palaike pabucia au ir isveze, tada mane i intensyvia ir ten 5 val... 3 val nejauciau jpkoju visai dar (durnas jausmas guli ir lauki kaip neigali, neturejau nei zurnalo nei tel nieko negalima buvo ) tai kaimyne paskui atveze tai bent pakalbejom... paskui 15 val atveze i palata ir iskart maziuka, ir tada jau buvom kartu wub.gif pienuko visai nebuvo bet bandem bandem ir po biski priespienis islindo ir atrodi jam jo pilnai uztenka, jau 5 kartus kakojo ir keliasi tik kas 3-4 val wub.gif siryt jau atsistojau, tai su vaistukais gyvenu bet lekiu kelti jau leido ir sake laikys 5 paras jei viskas ok:) lauksiu dabar drauguzes jusu mamukais kol busit, jau kai kam visai ne kas beliko ax.gif Buckis ir linkejimai nuo maziuko, kRistiana varda parasysiu i albumeli kai imesiu trumpam, dabar dar reiks sulaukti namu su plansete net nelabai yra kada cia ka daryti, sedziu ir ziuriu i savo sirduka pastoviai wub.gif Laikykites pilvuziukes ir kam jau arteja laikas nekantriai lauksiu mamukais tampant wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 29 gegužės 2015 - 11:24
Edenut, net siurpuliukai nuejo beskaitant wub.gif nu kaip smagu, kad viskas gerai praejo ir kad viskas praeity jau, o dabar beliko megautis jums vienas kitu wub.gif
As pamenu i dukryte negalejau atsiziureti..galvojau akis praziuresiu bigsmile.gif
Tad gero ir tau ziurejimo biggrin.gif ramiu nakteliu..kad pienukas greiciau atsirastu ir jo butu daug, kad kuo greiciau sugytum!
Na o mes irgi tuoj prisijungsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 05 29, 11:24)
aciu labai uz sveikinimus  4u.gif  pirma naktis buvo puiki, kelesi tik karta 3 nakties apsitvarkem pries miega ir jau 7 ryto paskui tai jau nebemiegijom su vyru ir taip  wub.gif  kol kas toks geruolis nu taip gera siandin jau atsistojau tai ir dziaugsmas atsirado ir visos emocijos uzpludo nu meiliukas tikrai mano salia, gavom 9-10 balu sake beveik auksciausias  wub.gif

na  o atradeini kaip ir planavau pas gyd.nuvaziavau, tai ji tokia susikaupus ziurejo ziurejo sako 4 kg pagal matavimus ( tai gimus paklaida va buvo tik 55 gr) sako o jau pilnos 39 sav. ir skersine padetis darom greitai kazka, tai rytojui susake jau buti nevalgius negerus bet atvaziavus ant rytojaus tik pagulde dar paziurejo viska ir sako ryt 9 ryto cezaris, tai galit tik isivaizduot kaip miegojau, jau nekalbu apie migrena galvos nuo streso kazkaip atrodo pabaiga ir taip jau zinojau bet kai taip staigiai ras dva ir matau kad jau ryt turesiu branguti tai buvo sokas kazkoks, sumise jausmai ir baime  doh.gif  ryte 9.05 jau buvau operacinej, mazius gime 9.30 ir iki 10 dar tvarke tai viso valanda..asaros aisku byret pradejo kai isgirdau verksma, nu bet tas jausmas kad tau neskauda ir nieko nejauti, bet taip plesia ta oda ir ji ten ima ir viska kad net visa lova kruta ir tu ant jos, jauti kaip slapia ant rankos ( ar vandenys ar kraujas nzn) bet viska klausai ir nu zodziu  doh.gif  gerai kad anestesiologe buvo tokia faina fpvisada prie veido tai snekejom apie jos anukus, labai moraliskai padejo, o paskui pagulde maziuka man, 5 min palaike pabucia au ir isveze, tada mane i intensyvia ir ten 5 val... 3 val nejauciau jpkoju visai dar (durnas jausmas guli ir lauki kaip neigali, neturejau nei zurnalo nei tel nieko negalima buvo ) tai kaimyne paskui atveze tai bent pakalbejom... paskui 15 val atveze i palata ir iskart maziuka, ir tada jau buvom kartu  wub.gif  pienuko visai nebuvo bet bandem bandem ir po biski priespienis islindo ir atrodi jam jo pilnai uztenka, jau 5 kartus kakojo ir keliasi tik kas 3-4 val  wub.gif  siryt jau atsistojau, tai su vaistukais gyvenu bet lekiu kelti jau leido ir sake laikys 5 paras jei viskas ok:) lauksiu dabar drauguzes jusu mamukais kol busit, jau kai kam visai ne kas beliko  ax.gif  Buckis ir linkejimai nuo maziuko, kRistiana varda parasysiu i albumeli kai imesiu trumpam, dabar dar reiks sulaukti namu su plansete net nelabai yra kada cia ka daryti, sedziu ir ziuriu i savo sirduka pastoviai  wub.gif  Laikykites pilvuziukes ir kam jau arteja laikas nekantriai lauksiu mamukais tampant wub.gif

Sveikinu Edenute dar karteli 4u.gif Bet tikrai kiek emociju ir jausmu net ir skaitant kazkaip viskas vaizdziai pries akis stojas. Kraupokai tas cp skamba blink.gif Bet dziaugiuos kad jau stotis gali, ir kad visi baisumai jau praeity 4u.gif

Leliukas tai tikrai skamba kaip angeliukas wub.gif Labai lauksim nuotraukeles wub.gif
O tu sveik, atsigavinek, kad greiciau namolio 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Edena, didžiausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 05 29, 12:24)
aciu labai uz sveikinimus  4u.gif  pirma naktis buvo puiki

Oj, Edena wub.gif wub.gif graudziai nerealu wub.gif sveikinam ir greiciau sugyk ir grizkit namuciu 4u.gif
Atsakyti
edena wub.gif wub.gif

mano draugei ana diena dare planini cp .. tai kai iseme vaikuti epidiuras nustojo veikti verysad.gif blink.gif pradejo viska jausti... gavo morfujaus doze palauke ir vel tese , baisu kaip visko gali nutikti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 29, 15:07)
edena  wub.gif  wub.gif

mano draugei ana diena dare planini cp .. tai kai iseme vaikuti epidiuras nustojo veikti  verysad.gif  blink.gif  pradejo viska jausti... gavo morfujaus doze palauke ir vel tese , baisu kaip visko gali nutikti verysad.gif

Siaubas unsure.gif
Kaip pagalvoji kiek visokiu skirtingu istoriju ir patirciu, niekada nezinai kaip bus butent tau, na, bet tikimes geriausio wub.gif
Atsakyti