Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

Edenut, grazios mamos labai grazus leliukas wub.gif ir vardukas labai fainas bigsmile.gif

Man dar labai patiko patalyne, negaliu nepagyrus rolleyes.gif

Prisiminiau, kad nepakpmentavau Atisos katuku idegio 😀😀😀 prisijuokiau 😀
Atsakyti
Edena , ir vardukas ir vaikutis abu labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 06 08, 16:36)

Atisa idege katinai??? nu geras cia dar taip negirdejau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

parasiau kad ikelsiu foto ir issiruosem zygiui i parde tai kol susisukom su mazuoju  doh.gif  Einu dabar ikelt:)

Ne tik idege, bet ir nudege viena doh.gif reiks kita karta 30 stiprumo saules kremu ispurkst tongue.gif

Jau laukiam labai nuotraukytes, as vis refreshinu albumeli blush2.gif
Atsakyti
A jezus koks grazus tas tavo vaikutis wub.gif nu tikrai, kokie teveliai toks ir vaikas wub.gif wub.gif fantastiskai meilutis jusu sunutis thumbup.gif ir vardukas liuks, dukterecia toki pati turi tik kad mergaitei, berniukai reciau ji gauna 4u.gif
Atsakyti
Edena, tavo sunutis nerealaus grozio, tikras Dievo angelelis wub.gif wub.gif o jau koks saldus miegelis thumbup.gif jetau net neditiki, kad pas mus pilvukuose tokie groziai gyvena wub.gif BET TU NEPATIKESI, vardelis, ties kuriuo apsistojau, nuo tavo sunelio vardo skiriasi 1 raide!! biggrin.gif pas mane po m eina i raide. Net aiktelejau, kai perskaiciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 06 08, 16:06)
Edena, tavo sunutis nerealaus grozio, tikras Dievo angelelis    wub.gif  wub.gif  o jau koks saldus miegelis  thumbup.gif jetau net neditiki, kad pas mus pilvukuose tokie groziai gyvena  wub.gif  BET TU NEPATIKESI, vardelis, ties kuriuo apsistojau, nuo tavo sunelio vardo skiriasi 1 raide!!  biggrin.gif pas mane po m eina i raide. Net aiktelejau, kai perskaiciau  thumbup.gif

Atisa bigsmile.gif jau jus su Edena turit susitikima daryt, tiek daug maloniu sutapimu pas judvi per visa si nueita kelia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 06 08, 15:36)
butent brituk ur kirpsim liutuku 4u.gif drauges maciau nukirptabtai pirmom dienom nelabai grazus bet paskui viskas ok o svarbiausia plauku ner thumbup.gif

Atisa idege katinai??? nu geras cia dar taip negirdejau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

parasiau kad ikelsiu foto ir issiruosem zygiui i parde tai kol susisukom su mazuoju  doh.gif  Einu dabar ikelt:)

Imesk nukirpus i albumeli..noriu paziureti ar tinka jiems tokia sukuosena biggrin.gif jei ka kursiu ir as jam masynka tongue.gif
Atsakyti
As jau po gydytojos 4u.gif
Labai apsidziaugiau,kad slapimas susitvarkes, nes anakart buvo acetonu aptikta ir dar kazko ten, dabar viskas svaru. Hemoglobinas 127 tai irgi liuks.
Echoskopo nedare, aplamai praktiskai atsisveikino su manim, ne iseina atostogu, suejus 18 d. jei busiu dar 2 viename pasirodyt ,kad ir klinikose, bet sake, pirmakartem normalu pernesioti savaite tai jei taip nutiks neissigasti, galiu ir tik po Joniniu pagimdyt ir atseit butu normalu.

Nezinau, aisku ko jauciuosi gerai tai nesijaudinu, ka cia prisigalvoti, bet aisku norisi geriausio,kad kazko nepraziuret, tai pasitarsiu su vyru nez gal nueit privaciai g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 06 08, 12:50)
O kaip tavo pacios sveikatyte? Ketina paleist is ligonines ar laikys iki pat galo? jau ir tas galas nebetoli kai pagalvoji  thumbup.gif kaip pilvukas? as vis pasimatuotju su tavimi, kaip gerai kad ant foto uzdedavai kiek cm aplink turi tam tikra savaite  thumbup.gif

Oj sunkiai judu,svoris vaiku labai jauciasi...bet vis dar dziaugiuosi,kad jie pas mane..apie isleidima nera ne kalbos,placenta nekyla..o vaikai beaugdami duoda jai dideli spaudima,tai pavojinga man butu namuose..nieko jau apsipratau smile.gif turiu rusakalbe kaimyne,kuri ir laukia savo eiles,tai mudvi bendraujam biggrin.gif vis netaip liudna..sakem darysim foto sesija siandien smile.gif butu smagu jums pasirodyt,bet nemoku mobiliu imesti fotkiu i albumeli g.gif data man dar nepaskirta,tai jau kai zinosiu butinai pranesiu mirksiukas.gif o kas liecia pilvuko apimtis,tai 32sav jau turejau 123cm...sako kad vel paaugau.reiks prasyt metro ir pasimatuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 06 08, 12:23)
Angelas sargas - gal jau po gydytoju?  bigsmile.gif  ax.gif

Labukas as jau po gydytoju pagal skaiciavimus man 9 savaite. Genetiniams uzregistravo liepos 15 diena, bet reiks bandyt skambintis gal bus ir anksciau, gal kas atsisakys, liepos pradzioj butu tada 12 savaite, o liepos 15d, 14 savaite. Tikslios datos gimdymo dar nepasake, betiseina gruodzio men. smile.gif
Atsakyti
Visas su gera TA 4u.gif

Armante, ir nera ko jaudintis, jei viskas gerai, tai ir super thumbup.gif ilsekis dabar ir lauk didziosios dienos, o as tau kompanija palaikysiu biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 08 birželio 2015 - 17:14
Edena, na ir grazuoliukas wub.gif o jau dickis koks wub.gif
Atsakyti