Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

Labas rytas 4u.gif Krown su vakaryksciu simtadieniu 4u.gif 4u.gif

O Atisa geriau jau nebutu jusiskis toks kaip musiskis, dabar jau nebe toks ramus eina sau, toks mielas ir grazus o taip nemiega doh.gif biggrin.gif vakar sudejus visa para gal numigo viso kokias 6 valandas tik, o visas kitas laikas - ir primaitinu ir pampi pakeiciu ir pabendrauju, padedu ir nemiega...po valandos ta pati bandau ir nemiega, nu zodziu nieko nebenuveikiu kito tik migdau, ir sianakt kelesi kas 1,5 val tai praktiskai nejo miegoti doh.gif zodziu padejuosiu kad ne vien gelytes laukia aisku pries tai atsiilseti irgi neiseina.. na nieko duodu (.) ir snaudziam paskui kartu su mazuoju o ka daryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 10 birželio 2015 - 07:17
QUOTE(Edena @ 2015 06 10, 09:16)
O Atisa geriau jau nebutu jusiskis toks kaip musiskis, dabar jau nebe toks ramus eina sau, toks mielas ir grazus o taip nemiega  doh.gif  biggrin.gif

ojej, laikykis, Edenut 4u.gif pamenu tuos vargelius ir nelabai jie mane zavi.. maniske lygiai taip pat nemiegojo. Attodo kitu kudikiai pavalgo ir miega, o mano ne doh.gif o tavo maziukas verkia ar siaip nemiega? Gal pilveli skauda, prakakot negali?.. mums kai budavo "kritines" naktys, pastatydavau mikroklizmute, tai padedavo labai 4u.gif na, laikykis, nusnausk diena su maziuku 4u.gif

O as jau tase galutinai susidejau, net baisu daros blush2.gif
Beje, merginos po cp-ka rengetes antra diena? Nesciuju kelnes jauciu nebetiks? Isimeciau yimpas, bet sakau gal ta pjuvi spaus g.gif zodziu neapsisprendziu kokia apranga detis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 06 10, 08:16)
Labas rytas  4u.gif  Krown su vakaryksciu simtadieniu  4u.gif  4u.gif

O Atisa geriau jau nebutu jusiskis toks kaip musiskis, dabar jau nebe toks ramus eina sau, toks mielas ir grazus o taip nemiega  doh.gif  biggrin.gif  vakar sudejus visa para gal numigo viso kokias 6  valandas tik, o visas kitas laikas - ir primaitinu ir pampi pakeiciu ir pabendrauju, padedu ir nemiega...po valandos ta pati bandau ir nemiega, nu zodziu nieko nebenuveikiu kito tik migdau, ir sianakt kelesi kas 1,5 val tai praktiskai nejo miegoti  doh.gif  zodziu padejuosiu kad ne vien gelytes laukia  aisku pries tai atsiilseti irgi neiseina.. na nieko duodu (.) ir snaudziam paskui kartu su mazuoju o ka daryt  biggrin.gif

Edena - stiprybes friends.gif gal dar isivaziuosit i ritma ir bus gerietis tavo grozis mirksiukas.gif o turi koki gultuka kaip babybjorn ar kazkas tokio? As nzn ar ji nuo pat gimimo galima deti, bet man rodos kad galima, tai juose sako neblogai bandyti pamigdyti leliuka g.gif

Atisa - o kiek jums jau laiko yra? nerodo tavo liniuotes tai kazkaip sunku cia susekti tave biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 10 birželio 2015 - 08:25
QUOTE(Krown @ 2015 06 10, 09:59)
Atisa - o kiek jums jau laiko yra? nerodo tavo liniuotes tai kazkaip sunku cia susekti tave  biggrin.gif

rimtai, nerodo? O man rodo, kazi kodel g.gif gal mobilia versija naudoji? Mums liko lygiai savaite max, kita treciad.guluosi i ligonine, ketvirtad.ryte planinis cp, jei nebus anksciau netiketai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 06 10, 09:33)
rimtai, nerodo? O man rodo, kazi kodel  g.gif gal mobilia versija naudoji? Mums liko lygiai savaite max, kita treciad.guluosi i ligonine, ketvirtad.ryte planinis cp, jei nebus anksciau netiketai  blush2.gif

g.gif tai gal tik man nerodo? lotuliukas.gif as darbe ziuriu, cia daug kas blokuota, gal del to ir tavo liniuotes nerodo blush2.gif g.gif nesu atkreipus demesio, kazi pas mane namie rodo ar ne biggrin.gif ech...kaip faina jau tau negaliuuuu wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, kokius dvyniams vežimus perkate? Nėra pas mus tokios parduotuvės kad pasidairyt, išbandyt. Labai norėčiau su stabiliais 4 ratais. Gal kokia FB dvynių grupė yra kur galima pasidairyt g.gif
Ir dar, kur gerom kainom žiūrėt medela produkcijos (pientraukio, buteliukų)?
Ačiū ir sėkmės auginant pilvukus ir mažylius wub.gif
Atsakyti
Sveikutes pilvuziukes, mes jau namie!!! kaip gera. Nepykit kad nieko nerasiau, as prisijungimo prie intiko neturejau, o brangusis gryzes neistvere, sudejo foto i fb net nepasitares, ten visokiu aukstyn kojom ir skersai biggrin.gif doh.gif , tai paskui pasakiau kad ir cia zinute bruksteltu kad viskas ok, na o dabar bandau naujienas visas pasiskaityt kaip jus cia laikotes, o po to bandysiu parasyt kaip ejosi. Nebuvo taip paprasta, kaip kad cezari isivaizdavau, bet svarbiausia kad viskas gerai dabar. Imesiu viena foto i albumiuka musu tuoj pat smile.gif

O kiek graziu nauju foto albumely, Edena, tavo berniukas koks grazutis bigsmile.gif

Wunder, grazios nuotraukos labai thumbup.gif

Idejau savuosius, nepapuosti jie pas mane biggrin.gif ant galo ligoninej ir rubeliu pritrukom, bet jau norejos kuo greiciau namo, tai aprengiau bele kuo. Desinej photo mano bernelis, o mergyte kairej. Taip noretusi kazkaip perteikti ta ju miniatiuriskuma, jie tokie mazuciai. Reikes nufotografuot salia kokio daigto kad matytusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 10 birželio 2015 - 13:30
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 10, 13:58)
Sveikutes pilvuziukes, mes  jau namie!!! kaip gera. Nepykit kad nieko nerasiau, as prisijungimo prie intiko neturejau, o brangusis gryzes neistvere, sudejo foto i fb net nepasitares, ten visokiu aukstyn kojom ir skersai  biggrin.gif  doh.gif , tai paskui pasakiau kad ir cia zinute bruksteltu kad viskas ok, na o dabar bandau naujienas visas pasiskaityt kaip jus cia laikotes, o po to bandysiu parasyt kaip ejosi. Nebuvo taip paprasta, kaip kad cezari isivaizdavau, bet svarbiausia kad viskas gerai dabar. Imesiu viena foto i albumiuka musu tuoj pat  smile.gif

O kiek graziu nauju foto albumely, Edena, tavo berniukas koks grazutis  bigsmile.gif

Wunder, grazios nuotraukos labai  thumbup.gif

Idejau savuosius, nepapuosti jie pas mane biggrin.gif ant galo ligoninej ir rubeliu pritrukom, bet jau norejos kuo greiciau namo, tai aprengiau bele kuo. Desinej photo mano bernelis, o mergyte kairej. Taip noretusi kazkaip perteikti ta ju miniatiuriskuma, jie tokie mazuciai. Reikes nufotografuot salia kokio daigto kad matytusi  smile.gif

Grazus tavo spirgiukai wub.gif tikrai, kad mazuciai, nepanasus i burbuliukus dar biggrin.gif na laukiam tavo pasakojimo su visomis detalemis, kiek tu rubeliu reikejo su dviem leliukais, kiek pamperiu nu zodziu viska viska kas tik atrodo sauna i galva ir gali buti mums aktualu rezt - tikiuosi dabar taviskiai saldziai miega, nes mamytei reikia duot laiko viska aprasyt biggrin.gif dar karteli sveikinu tave tapus mama wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 10 birželio 2015 - 13:40
Atisiuk neverkia nieko, varto kukulius ir tiek. sausas, pavalges, dar nevalingai nusizvengia ir tiek biggrin.gif beje mano CP buvo irgi ketvirtadieni lotuliukas.gif mums bus lygiai 3 savaiteles jau wub.gif
Miega mazasis dabar lauke tai gerai siandien gryno oro pakvepuos rolleyes.gif

Krown turiu as ta Mamaroo tai ten isvis elektronine mama daug funkciju bet as ja pasidejau ir dar bijau det atrodo isgasdinsiu as ji lotuliukas.gif

Burbuliacija pagaliau 4u.gif sveikinimai tapus MAMYTE yahoo.gif yahoo.gif bis.gif bis.gif O ne taip isivaizdavai cp tai ne taip viskas ten grazu ir greitai ane biggrin.gif ? kaip sekasi su mazaisiais? na laukiam laukiam daugiau ziniu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 10 birželio 2015 - 15:54

Na bandysiu papasakot, tikiuosi kazkas gausis, nes galva tokia apspangus kolkas, tiek nauju ispudziu ir tiek mazai miego, tai tokia issiblaskius jauciuos.

Na atsiguliau ketvirtad is vakaro, nuo vakaro valgyt nieko nebegalima, kita diena 2 tik cp, tai galvoju kaip cia reiks istvert tiek nevalgius biggrin.gif sunkoka buvo, na bet praleke tas laikas. Seseles tik sukas, krauja ima, tyrimus daro, klizma liepe ryte pasidaryt, ne taip lengva kaip isivaizdavau su tokiu pilvuzu paciai sau ja pasidaryt biggrin.gif . Atvaziuoja 1val isvezt, na man tai kai per filmus visa ta operacija. Tos lempos, personalo apie 10, kadangi cia skaitosi nedidele ligonine, tai ta diena operavo tik mane, zodziu visas demesys i mus, tas gerai. suleido epidiurini, pagulde, dvi seseles pastoviai sukosi aplinkui, ramino, gloste galva, vis snybzdedavo kad visakas gera. o ten uz tos uzuolaidos jau gyd ruosias, jauciu kazka daro, pilva tepa, kojas kilnoja, kazka i maksti stato, toks siurrealistinis jausmas kad galva viska suvokia, o ten kitam gale tave tuoj atidarys, ir isims leliukus. Emocijas vos laikau, bandau neapsizliumbt, bet asaros pacios teka. Na pati cezari tai galiu palygint su kruminio danties rovimu, skausmo nejauti, bet kad viska ten taso ir traukia su tokia jega kad atrodo galva tuoj nuraus (na siuo atveju pilva) viska girdi visus sliurpimus vandenu, krauju, nesuprasi, bet girdeti kaip tave operuoja man tiesiog pasirode ne pats lengviausias dalykas. na bet netrukus istrauke pirmaji pirzliuka, akys mano tik stebi viska, matau kaip ji visa dar nenuvalyta paema seseles, nusinesa nuvalo, girdziu jo balsiuka, neapsakomas jausmas. netrukus ji prinesa prie manes, jis taip graudziai verkia lupyte patempes, ziuriu ir nesitiki kad cia mano zmogeliukas. Na nusinesa ji tvarkyti, laukiu mergytes. Netrukus isgirstu ir jos balseli, daug plonesnis balsiukas, matosi kad mergyte. Abu sudeda i ta sildoma lovyte, priveza dar karta parodyt ir issiveza. Mane sutvarko, nuveza i atsigavimo kambari, na ir netrukus atnesa leliukus. Paguldo ant krutines, o jie jau kaip zinodami ka ten reikia veikt, zioja burnytes ir iesko papuku. Na ir be problemu ant ju uzkimba. Tad kol man atitirpineja kojos, leliukai jau darbuojas su pirmu savo maisteliu ir uzvedineja mano fabrikeli. As ziuriu i juos ir negaliu atsigrozeti. Akutes kaip sagutes, o burnytes tik dirba. Tokie mazuciai jie man atrodo. Na tokie ir buvo. Berniukas gime 2880gr o mergyte 2300gr, taip kad visu 500gr mergyte mazesne ( Galileja jei skaitai- tai normalu), na ir pasirode kad echo nemazai klydo, nes visad sake kad jie panasaus labai dydzio.
Zodziu leliukus aprengia, man atsila kojos, nuveza mus visus i palata kur laukia tetis. As ta diena prikabinta prie laselines ir zondo is slapimo pusles, keltis neleidzia ta diena, tai sukames kaip yra. Bet visi laimingi ir patenkinti.
Galvojau kas baisiausia jau praeity, dabar tik atsigaut ir pradeti pazinti su savo vaikuciais.. wub.gif
Kita ryta ateina seseles isimti to zondo is slapimo pusles. Aciu die, viena slangele maziau. Bet laseline nuolat kabejo tris dienas. Zodziu leidzia atsistot, kaip ir viskas neblogai. Tad po truputi krutu. O valgyt ziauriai noriu, nes dar visa diena po operacijos neleido nei gert nei valgyt iki pat kito ryto doh.gif Tai gaunas vos ne 2 paros be maisto ir vandens, nu man tai labai sunku pasirode. Sugriesijau ta vakara , suvalgiau jogurtu pora ir vandens atsigeriau. Sake nevalgyt del to kad apsivemsi atseit, bet nei pykino nei ka, tai nezinau kodel taip kankint reikejo..
Zodziu nuolat bandau zindyt vaikucius. Jie pastoviai ten kazka randa, tad nors as ir nematau pati, bet jie godziai siurbia, tai reiskia kazko ten yra. Akuseres sake kad viskas gerai, jiems ten uztenka, o ir tokiu budu pienas uzsives. Taip kad man pientraukio neprireike ligoninei, turejau du gyvus pientraukiukus smile.gif tiesa, mergyte pirma para stebejo ir damaitinejo misinuku, nes buvo per zemi- cukrus ir temperatura del mazo svoriuko. Be to leliukus labai siltai laike aprengtus- bodziukas, pizama plius megztukai ir dar i storas antklodes susukti, nors pas mus 36 laipsniai karscio. Atsimenu Atisiiuk kad snekejom apie ka rengti reikes ligoninej, tai pasirodo reikalingi visi stori rubai.
Antra para i vakara prasideda kazkkie skausmai dubenyje. Tokie gana smarkus. Taip suima kad ojojoj. Ir kuo tolyn tuo stipryn. nelabai suprantu kas cia yra, na bet viska nurasau cezariuj. Skausmas vis stipreja iki tokio lygio kad paeit nelabai galiu, issitiest visai ne- iki tuoleto nueinu susilenkus kaip sena bobute. Noriu i tuoleta, bet nuejus nelabai kas iseina padaryt. Kenciu kenciu tuos skausmus, vis nuskausminamu pakabina prie laselines, po to viena sesele sako kad cia nuo zindymo gimda susitraukineja, tipo zindymas stimuliuoja gimda. Eina peklon, galvoju nepatyriau tikro gimdymo, tai po cezario vistiek teks saremius tikrus patirti. Kenciu. Toliau maitinu vaikucius. Bet labai sunku. Jau mintys visokios rezgas gal nemaitinti, bent jau pradzioj, kol susitrauks ta gimda nes skausmai nezmoniski. Visa nakti nemeigojau, antra para sunki, toliau susilenkus nusliauziu iki tuoleto, ir atgal i lova. Vaikucia gan geri tik miega ir valgo, bet kiekviena karta maitinant jau baisu darosi. Dar be to miego visiskai sunku, na bet pasiplanavau kad pamiegosiu jau antraja nakti, pastebejau kad pavalge vaikai ismiega laisvai 4 val, tai paskutin karta pamaitinau per skausmus ir galvoju prigulsiu. Bet jau skausmass darosi nerealus, vos begaliu is vietos pajudeti. Prasau vel vaistu, jie trumpam suveikia, bet po to vel tas pats. Antros paros nakti jau staugiu balsu is skausmo. Sedziu ir nebezinau ka daryti, tiesiog raitausi, zliumbiu balsu, nebesuprantu kas cia yra, negi nuo to gimdos susitraukinejimo gali taip ziauriai but. Seseles daugiau vaistu duot nebegali, tipo doziu virsyt negali. As nieko nebesuprantu, sakau duokit vistiek, as nebemaitinsiu, tebunie, kad tik tas skausmas praeitu. Prasiraitau apie 4-5 val antros paros nakti, is vietos pajudet nebegaliu, vis maldauju vaistu, namiegota jau daugiau kaip 48 val, ziuriu i tuos savo vaikucius ir galvoju negi numirsiu ir nebegalesiu jais pasirupint. Kosmaras kazkoks. Paryciais suleido dar kazkoki vaista, jauciu kaip sukas galva, jau galvoju koks morfijus, zinau kad tuoj nulusiu. Mb budi prie vaiku o as nuluztu, pamiegu kelias val. Prabudus lyg ir geriau. Daktarai suleke padare visus tyrimus, temperatura, tepini, patys nesupranta kas cia yra. Na as tam kartui geriau jauciuos po miego, tad laukiu. na bet uz poros val vel susuko ir vel viskas is naujo. Atvaziuoja kede, veza i echo, ygd dar nori paziuret per echo gal ka pamatys. Ant lektuvo uzlipau kaukdama balsu, net geda, atsigulu. Per echo ziuri- balionas didziausias juodas. Pusle. Zodziu pusle perpildyta iki vos nesprogimo lygio, tuoj kisa zonda nuleisti. Nuleido 2 litrus skysciu doh.gif Iskarto akyse prasviesejo. Sakau tai kokia yra normali pusles talpa- salo 300, 400 ml, o nubego 2 litrai doh.gif Zodziu dvilitrini sloika agurku isivaizduokit savo dubeny. KOsmaras kazkoks.. Pasirodo kai ta zonda po operacijos iseme, as turejau jiems pranesti ar gerai pasisiojau. O as kazkiek pasisiojau, bet nesigilinau, pasakiau kad taip. Ir nekreipiau demesio kad isties visai beveik nesislapinau po operac. O laseline pastoviai kapsejo. Zodziu gavosi kad pusle per greit uzsipilde , kadangi po anestezijos visi raumenys aptirpe, nespejau normaliai issitustint, o po to per didelis turis skysciu uzspaude isejimo takus ir gavosi vat tokis dalykas. Visi atsipute priezasti suzinoje, ir as aciu dievuj gryzau i save, nes jau vienu metu tikrai atrode kojas pakratysiu.

Vat tokie mano nuotykiai mergaites. Po to dar dvi paras reikejo labai stengitis su tuo slapimu, skaiciuot kiek kartu po kiek ml padarau, dar ir dabar nera lengva sysiuka padaryti, na bet viskas gereja.

Tikiuosi kitoms mergytems lengviau cp praeis 4u.gif

O del paciu dalyku, rubeliu ir viso kito, daug paiimt reikt. Pampersu tai gal po kokius 6 i para iseina ant vaikiuko, nes jie tikrai daug kakoja pradzioj. Sau rubu pasimkit patogiu, Atisiuk, as tai dabar su tom nestukinem timpom, pilvas dar vistiek buna pradzioj, tad man tas liemuo nestukisku kelniu labai gerai. Jokiu gumu ar uztrauktu kad nebutu.
Del leliuku aprengimo, tai labai sunku zinot, man daug rubeliu per dideli buvo, teko siust MB i parde dapirkti kazko.
Buteliukus ir misinukus ligonine suteikia pas mus vienkartinius tokius. Gana prasti, irgi purskia soskes, bet kazkaip vaikuciai vistiek be problemu toliau zindo, tai reikalu per kelias dienas nepagadino. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 10, 17:01)
Na bandysiu papasakot, tikiuosi kazkas gausis, nes galva tokia apspangus kolkas, tiek nauju ispudziu ir tiek mazai miego, tai tokia issiblaskius jauciuos.

Na atsiguliau ketvirtad is vakaro, nuo vakaro valgyt nieko nebegalima, kita diena 2 tik cp, tai galvoju kaip cia reiks istvert tiek nevalgius biggrin.gif sunkoka buvo,  na bet praleke tas laikas. Seseles tik sukas, krauja ima, tyrimus daro, klizma liepe ryte pasidaryt, ne taip lengva kaip isivaizdavau su tokiu pilvuzu paciai sau ja pasidaryt biggrin.gif . Atvaziuoja 1val isvezt, na man tai kai per filmus visa ta operacija. Tos lempos, personalo apie 10, kadangi cia skaitosi nedidele ligonine, tai ta diena operavo tik mane, zodziu visas demesys i mus, tas gerai. suleido epidiurini, pagulde, dvi seseles pastoviai sukosi aplinkui, ramino, gloste galva, vis snybzdedavo kad visakas gera. o ten uz tos uzuolaidos  jau gyd ruosias, jauciu kazka daro, pilva tepa, kojas kilnoja, kazka i maksti stato, toks siurrealistinis jausmas kad galva viska suvokia, o ten kitam gale tave tuoj atidarys, ir isims leliukus. Emocijas vos laikau, bandau neapsizliumbt, bet asaros pacios teka. Na pati cezari tai galiu palygint su kruminio danties rovimu, skausmo nejauti, bet kad viska ten taso ir traukia su tokia jega kad atrodo galva tuoj nuraus (na siuo atveju pilva) viska girdi visus sliurpimus vandenu, krauju, nesuprasi, bet girdeti kaip tave operuoja man tiesiog pasirode ne pats lengviausias dalykas. na bet netrukus istrauke pirmaji pirzliuka, akys mano tik stebi viska, matau kaip ji visa dar nenuvalyta paema seseles, nusinesa nuvalo, girdziu jo balsiuka, neapsakomas jausmas. netrukus ji prinesa prie manes, jis taip graudziai verkia lupyte patempes, ziuriu ir nesitiki kad cia mano zmogeliukas. Na nusinesa ji tvarkyti, laukiu mergytes. Netrukus isgirstu ir jos balseli, daug plonesnis balsiukas, matosi kad mergyte. Abu sudeda i ta sildoma lovyte, priveza dar karta parodyt ir issiveza. Mane sutvarko, nuveza i atsigavimo kambari, na ir netrukus atnesa leliukus. Paguldo ant krutines, o jie jau kaip zinodami ka ten reikia veikt, zioja burnytes ir iesko papuku. Na ir be problemu ant ju uzkimba. Tad kol man atitirpineja kojos, leliukai jau darbuojas su pirmu savo maisteliu ir uzvedineja mano fabrikeli. As ziuriu i juos ir negaliu atsigrozeti. Akutes kaip sagutes, o burnytes tik dirba. Tokie mazuciai jie man atrodo. Na tokie ir buvo. Berniukas gime 2880gr o mergyte 2300gr, taip kad visu 500gr mergyte mazesne ( Galileja jei skaitai- tai normalu), na ir pasirode kad echo nemazai klydo, nes visad sake kad jie panasaus labai dydzio.
Zodziu leliukus aprengia, man atsila kojos, nuveza mus visus i palata kur laukia tetis. As ta diena prikabinta prie laselines ir zondo is slapimo pusles, keltis neleidzia ta diena, tai sukames kaip yra. Bet visi laimingi ir patenkinti.
Galvojau kas baisiausia jau praeity, dabar tik atsigaut ir pradeti pazinti su savo vaikuciais.. wub.gif
Kita ryta ateina seseles isimti to zondo is slapimo pusles. Aciu die, viena slangele maziau. Bet laseline nuolat kabejo tris dienas. Zodziu leidzia atsistot, kaip ir viskas neblogai. Tad po truputi krutu. O valgyt ziauriai noriu, nes dar visa diena po operacijos neleido nei gert nei valgyt iki pat kito ryto doh.gif  Tai gaunas vos ne 2 paros be maisto ir vandens, nu man tai labai sunku pasirode. Sugriesijau ta vakara , suvalgiau jogurtu pora ir vandens atsigeriau. Sake nevalgyt del to kad apsivemsi atseit, bet nei pykino nei ka, tai nezinau kodel taip kankint reikejo.. 
Zodziu nuolat bandau zindyt vaikucius. Jie pastoviai ten kazka randa, tad nors as ir nematau pati, bet jie godziai siurbia, tai reiskia kazko ten yra. Akuseres sake kad viskas gerai, jiems ten uztenka, o ir tokiu budu pienas uzsives. Taip kad man pientraukio neprireike ligoninei, turejau du gyvus pientraukiukus smile.gif tiesa, mergyte pirma para stebejo ir damaitinejo misinuku, nes buvo per zemi- cukrus ir temperatura del mazo svoriuko. Be to leliukus labai siltai laike aprengtus- bodziukas, pizama plius megztukai ir dar i storas  antklodes susukti, nors pas mus 36 laipsniai karscio. Atsimenu Atisiiuk kad snekejom  apie ka rengti reikes ligoninej, tai pasirodo reikalingi visi stori rubai.
Antra para i vakara prasideda kazkkie skausmai dubenyje. Tokie gana smarkus. Taip suima kad ojojoj. Ir kuo tolyn tuo stipryn. nelabai suprantu kas cia yra, na bet viska nurasau cezariuj. Skausmas vis stipreja iki tokio lygio kad paeit nelabai galiu, issitiest visai ne- iki tuoleto nueinu susilenkus kaip sena bobute. Noriu i tuoleta, bet nuejus nelabai kas iseina padaryt. Kenciu kenciu tuos skausmus, vis nuskausminamu pakabina prie laselines, po to viena sesele sako kad cia nuo zindymo gimda susitraukineja, tipo zindymas stimuliuoja gimda. Eina peklon, galvoju nepatyriau tikro gimdymo, tai po cezario vistiek teks saremius tikrus patirti. Kenciu. Toliau maitinu vaikucius. Bet labai sunku. Jau mintys visokios rezgas gal nemaitinti, bent jau pradzioj, kol susitrauks ta gimda  nes skausmai nezmoniski. Visa nakti nemeigojau, antra para sunki, toliau susilenkus nusliauziu iki tuoleto, ir atgal i lova. Vaikucia gan geri tik miega ir valgo, bet kiekviena karta maitinant jau baisu darosi. Dar be to miego visiskai sunku, na bet pasiplanavau kad pamiegosiu jau antraja nakti, pastebejau kad pavalge vaikai ismiega laisvai 4 val, tai paskutin karta pamaitinau per skausmus ir galvoju prigulsiu. Bet jau skausmass darosi nerealus, vos begaliu is vietos pajudeti. Prasau vel vaistu, jie trumpam suveikia, bet po to vel tas pats. Antros paros nakti jau staugiu balsu is skausmo. Sedziu ir nebezinau ka daryti, tiesiog raitausi, zliumbiu balsu, nebesuprantu kas cia yra, negi nuo to gimdos susitraukinejimo gali taip ziauriai but. Seseles daugiau vaistu duot nebegali, tipo doziu virsyt negali. As nieko nebesuprantu, sakau duokit vistiek, as nebemaitinsiu, tebunie, kad tik tas skausmas praeitu. Prasiraitau apie 4-5 val antros paros nakti, is vietos pajudet nebegaliu,  vis maldauju vaistu, namiegota jau daugiau kaip 48 val, ziuriu i tuos savo vaikucius ir galvoju negi numirsiu ir nebegalesiu jais pasirupint. Kosmaras kazkoks. Paryciais suleido dar kazkoki vaista, jauciu kaip sukas galva, jau galvoju koks morfijus, zinau kad tuoj nulusiu. Mb budi prie vaiku o as nuluztu, pamiegu kelias val. Prabudus lyg ir geriau. Daktarai suleke padare visus tyrimus, temperatura, tepini, patys nesupranta kas cia yra. Na as tam kartui geriau jauciuos po miego, tad laukiu. na bet uz poros val vel susuko  ir vel viskas is naujo. Atvaziuoja kede, veza i echo, ygd dar nori paziuret per echo gal ka pamatys. Ant lektuvo uzlipau kaukdama balsu, net geda, atsigulu. Per echo ziuri- balionas didziausias juodas. Pusle.  Zodziu pusle perpildyta iki vos nesprogimo lygio, tuoj kisa zonda nuleisti.  Nuleido 2 litrus skysciu  doh.gif  Iskarto akyse prasviesejo. Sakau tai kokia yra normali pusles talpa- salo 300, 400 ml, o nubego 2 litrai  doh.gif  Zodziu dvilitrini sloika agurku isivaizduokit savo dubeny. KOsmaras kazkoks.. Pasirodo kai ta zonda po operacijos iseme, as turejau jiems pranesti ar gerai pasisiojau. O as kazkiek pasisiojau, bet nesigilinau, pasakiau kad taip. Ir nekreipiau demesio kad isties visai beveik nesislapinau po operac. O laseline pastoviai  kapsejo. Zodziu gavosi kad pusle per greit uzsipilde , kadangi po anestezijos visi raumenys aptirpe, nespejau normaliai issitustint, o po to per didelis turis skysciu uzspaude isejimo takus ir gavosi vat tokis dalykas. Visi atsipute priezasti suzinoje, ir as aciu dievuj gryzau i save, nes jau vienu metu tikrai atrode kojas pakratysiu.

Vat tokie mano nuotykiai mergaites. Po to dar dvi paras reikejo labai stengitis su tuo slapimu, skaiciuot kiek kartu po kiek ml padarau, dar ir dabar nera lengva sysiuka padaryti, na bet viskas gereja.

Tikiuosi kitoms mergytems lengviau cp praeis  4u.gif

O del paciu dalyku, rubeliu ir viso kito, daug paiimt reikt. Pampersu tai gal po kokius 6 i para iseina ant vaikiuko, nes jie tikrai daug kakoja pradzioj. Sau rubu pasimkit patogiu, Atisiuk, as tai dabar su tom nestukinem timpom, pilvas dar vistiek buna pradzioj, tad man tas liemuo nestukisku kelniu labai gerai. Jokiu gumu ar uztrauktu kad nebutu.
Del leliuku aprengimo, tai labai sunku zinot, man daug rubeliu per dideli buvo, teko siust MB i parde dapirkti kazko.
Buteliukus ir misinukus ligonine suteikia pas mus vienkartinius tokius. Gana prasti, irgi purskia soskes, bet kazkaip vaikuciai vistiek be problemu toliau zindo, tai reikalu per kelias dienas nepagadino.  4u.gif

Oj burbuliuk,nu ir isgyvenimai doh.gif nes bloga ir silpna pasidare beskaitant,kaip ten traukia ir visa tave krutina cezario metu...kaip smagu kad jau viskas pas jus praeity....aukit sveikuciai... 4u.gif 4u.gif kantrybes ir stiprybes jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis burbuliacija bigsmile.gif bigsmile.gif
jetus, kaip smagu, kad jau po visko, labai labai grazus tavo angeleliai, na nors ir tokie mazyciai vistiek atrodo ir kaip jie ten pas mus telpa wub.gif

Isgyvenimai tai tikrai nekokie unsure.gif labai gaila,kad taip nutiko, tiek teko isgyventi , bet aciu Dievui viskas sekmingai praeityje 4u.gif

Labai labai dziugu,kad net pientraukiu neprireike, taip graziai jie iskart suporato ka reikia daryti, saunuoliai wub.gif
Labai dziaugiuos uz tave, dar karteli nuosirdziausi sveikinimai tapus mamyte wub.gif
Atsakyti