Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(Edena @ 2015 06 12, 08:56)
tai mamukuose ateis jusu daug su dvynukais  wub.gif  tai manau surasit  viso geru receptu rezimui  thumbup.gif  dar vaikai vaikams nelygu  ir is esmes viskas gerai susitvarkai tik kitkam laiko nelieka, mano vyras irgi jau dirba kaip ir burbuliacijos, tai va gal sunkiau tas is dienos vienai likt jei vyras padeda tai puse vargo atkrenta  thumbup.gif

Tai as irgi tokios prabangos neturesiu blush2.gif vyras tures max 10 dienu, na gal dar mama atvaziuos padeti pradziai, kad butu drasiau numaudyti ir pan. o po to jau suksiuosi viena kaip ismanysiu kaip ir jus drinks_cheers.gif tikrai kad kiekvienos atvejis labai skirtingas ir individualus, faktas kad norti nenori turesim susitvarkyt ir viskas bus gerai thumbup.gif kaip jums pavyko maudynes? ar patiko vyriukui? bigsmile.gif
Atsakyti
Beje, kazkaip vis dazniau pagalvoju apie micheliina 4u.gif gal telepatiskai as ja prisikviesiu i temute ir ji papasakos kaip ji gyvena biggrin.gif Gal jau irgi supuoja mazyles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 06 12, 08:03)
Tai as irgi tokios prabangos neturesiu  blush2.gif vyras tures max 10 dienu, na gal dar mama atvaziuos padeti pradziai, kad butu drasiau numaudyti ir pan. o po to jau suksiuosi viena kaip ismanysiu kaip ir jus  drinks_cheers.gif tikrai kad kiekvienos atvejis labai skirtingas ir individualus, faktas kad norti nenori turesim susitvarkyt ir viskas bus gerai  thumbup.gif kaip jums pavyko maudynes? ar patiko vyriukui?  bigsmile.gif

patiko patiko thumbup.gif akis tik varte, matyt primena mamos pilvuka wub.gif svarbiausia kad vandenuko uztektu ir vis slakstyti, ir temperatura nusiderinam lygiai 37 4u.gif nu atrodo mane Mamaroo kede siandien gelbeja yahoo.gif maziukas visa ryta sedi joje supasi ramus ir dairosi net depiliacija pasidariau thumbup.gif jis dairosi mato viska, o dabar ir uzsnudo besisupdamas wub.gif visa ryta pasidariau visus reikalus net namie buiti visa ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,stai ir as biggrin.gif musu dienele 23 mirksiukas.gif nebedaug beliko ir man....spirgu laukiu ir jokiu baimiu pakolkas nejauciu ax.gif vakar turejau skana,tai leliukai auga kaip ant mieliu...sese broli vejasi ir tik beveik 90g skirtumas belikes.... apie 2400 ir 2500g jau,tai dar iki 23d paaugsim nemazai.... thumbup.gif esu laiminga ir laukiu nesulaukiu ..uzlipau ant svarstykliu,tai turiu + 23kg ir lb gerai su jais jauciuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 06 12, 11:21)
patiko patiko  thumbup.gif akis tik varte, matyt primena mamos pilvuka  wub.gif  svarbiausia kad vandenuko uztektu ir vis slakstyti, ir temperatura nusiderinam lygiai 37  4u.gif  nu atrodo mane Mamaroo kede siandien gelbeja yahoo.gif maziukas visa ryta sedi joje supasi ramus ir dairosi net depiliacija pasidariau  thumbup.gif  jis dairosi mato viska, o dabar ir uzsnudo besisupdamas  wub.gif  visa ryta pasidariau visus reikalus net namie buiti visa  ax.gif

Kai jega! bigsmile.gif thumbup.gif va taip ir uzaugs tavo pipiras wub.gif as irgi naudosiu visokius gultukus, kad tik mano vaikiai bent kiek be mamytes galetu pagulineti biggrin.gif svarbiausia su mityba susitvarkyt, o po to jau viskas savaime cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 06 12, 06:57)
skysciu baisiai daug ir dar po gimdymo ir pas mane gal savaite buvo kojos kaip bandutes, tikrai is pradziu jauciu daugiau pliuso buuvo like, o grizau tai jau viskas nueje buvo jokiu patinimu nebelike . Klausykit pilvuziukes - zinokit kada valgyti pacioms nebus, tikrai nukris  lotuliukas.gif  nes as lazintis jau siandien galiu kad is 64 kg svorio mano beliks 60 nes ohooo kaip laiko niekam nera pamirstu net maista biggrin.gif  doh.gif  doh.gif

O man kolkas irgi sparciai krenta, pries cp buvau 77kg, gryzus is ligonines 67, vakar jau 65, o si ryta jau 64. O pries pastojima 58. Tai greit labai cia ziuriu tirpsta tie kg. Ant pilvo toki dirza nesioju kad prilaikyt raumenis, nu kolkas viskas neblogai atrodo bigsmile.gif

Sianakt taip neblogai issimiegojau per kelis kartus, tai toks neblogas rytas visai. I ligonine turiu vaziuot isimt siand siulus.

Edena, as irgi vibracine kedute vakar uzsisakiau drinks_cheers.gif Laukiu, turi siand ateit, tikiuosi ir maniskiams patiks, bent jau vienam is ju. Bet jie ir taip gana ramus, tiesiog noriu jiems kazkoios ivairesnes veiklos suteikt wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2015 06 12, 07:42)
  thumbup.gif as labiausiai baiminuosi kaip reikes ivesti vienoda rezima abiems  rolleyes.gif teks papluseti manau nemazai  unsure.gif

Taip tu teisi Krown, atrodo 'nu kaip nors tikrai susitvarkysiu' bet vistiek realybej yra sunkiau negu kad isivaizdavai. Man ta pati pradzia sunkiausi, nes tu tiek isvargsti tom pirmom parom, o tada viskas dar juodziau atrodo. Del rezimo 2 butu idealu, as ir pastebiu jei suderinu abieju miega kartu, tada man labai gerai. Bet labai reikalingas antras zmogus tam reikalui. Nors, siuo metu as kaip ir viena sukuos, maniskis deja turi dirbt, pas mus sezonai, tik ju metu galim kazka uzdirbt, taip kad ner iseities. Na biski padeda vakarais, bet nesikelia naktim. Tai fiziskai du vienu metu pamaitint ar mikdyt yra uzduotis. Na bent jau kolkas galiu tai sakyt, dar tik savaitele juk praejo, isvadu rimtu dar nedarau. Beje, mum siendien savaitele bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2015 06 12, 10:23)
Sveikutes,stai ir as  biggrin.gif  musu dienele 23  mirksiukas.gif  nebedaug beliko ir man....spirgu laukiu ir jokiu baimiu pakolkas nejauciu  ax.gif  vakar turejau skana,tai leliukai auga kaip ant mieliu...sese broli vejasi ir tik beveik 90g skirtumas belikes.... apie 2400 ir 2500g jau,tai dar iki 23d paaugsim nemazai....  thumbup.gif  esu laiminga ir laukiu nesulaukiu ..uzlipau ant svarstykliu,tai turiu + 23kg ir lb gerai su jais jauciuosi  blush2.gif

Smagu girdet ir jusu dieneles jau suskaiciuotos. matai kai tu jau gimdzius tai gal tu baimiu maziau nes zinai ko mazdaug gali tiketis, o mum pirmakartem viskas nauja. Be to dar ir charakteris pas tave stiprus matos. Na ir gerai kad be baimiu, kam jos reikalingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 06 12, 12:37)
Del rezimo 2 butu idealu, as ir pastebiu jei suderinu abieju miega kartu, tada man labai gerai. Bet labai reikalingas antras zmogus tam reikalui. Nors, siuo metu as kaip ir viena sukuos, maniskis deja turi dirbt, pas mus sezonai, tik ju metu galim kazka uzdirbt, taip kad ner iseities. Na biski padeda vakarais, bet nesikelia naktim. Tai fiziskai du vienu metu pamaitint ar mikdyt yra uzduotis. Na bent jau kolkas galiu tai sakyt, dar tik savaitele juk praejo, isvadu rimtu dar nedarau. Beje, mum siendien savaitele  bigsmile.gif

Sveikinam su savaiciuke taviskius 4u.gif o as kazkaip galvoju kad gal tikrai lengviau yra kaip Tino daro: nusitraukti ir duoti is buteliuku pienuka? Aisku cia reikia ziuret i vaikucius ir pan. bet kaip tu rasai, kad kabo prie papulio tai blyn kaip tu viska tada suspeji ir dar jiegu ne vienu metu jie ta daro.. doh.gif suprantu, kad jie ramesni pas mamyte prie papuko, bet jeigu jie pavalge is buteliuko ar taip ar taip luztu ir abudu vienu metu gaunasi kad pavyksta uzlauzt - prasidetu sioks toks pratinimas prie rezimo g.gif nu as aisku cia tik taip mastau, realybej manau viskas DAUG sudetingiau atlikt nei cia galvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 06 12, 11:49)
Sveikinam su savaiciuke taviskius  4u.gif o as kazkaip galvoju kad gal tikrai lengviau yra kaip Tino daro: nusitraukti ir duoti is buteliuku pienuka? Aisku cia reikia ziuret i vaikucius ir pan. bet kaip tu rasai, kad kabo prie papulio tai blyn kaip tu viska tada suspeji ir dar jiegu ne vienu metu jie ta daro.. doh.gif suprantu, kad jie ramesni pas mamyte prie papuko, bet jeigu jie pavalge is buteliuko ar taip ar taip luztu ir abudu vienu metu gaunasi kad pavyksta uzlauzt - prasidetu sioks toks pratinimas prie rezimo  g.gif nu as aisku cia tik taip mastau, realybej manau viskas DAUG sudetingiau atlikt nei cia galvoju  lotuliukas.gif

Nu jeigu taip luzta prie buteliuko tai aisku viskas puiku, pas mane jie ant papulio labiau luzta. bet aisku du maitint is buteliuku pvz gultukuose turbut daug lengviau. as visaip kolkas ir po 1 maitinu ir abu- kartais vienas ant papo kitas buteliuka tuo paciu metu, salia paguldai buteliuka, paremi ji merliuku ir jis stovi, leliukas pats geria. o darau daug ka su vienu leliuku rankoj, kad ir dabar biggrin.gif su viena rasau, su kita maze laikau, ji zindo. Aisku, cia kol jie tolkie mazi, po to jau neislaikysiu. Nu as dar mastysiu kaip cia man ir visiem mum geriau. Galima kelis variantus isbandyt. Mane tieisog uzbure maziukai kai juos ant papuliu pirmom valandom padejo, reik ta patirti kad suprasti, ir todel as toliau noriu juos zindyt. O pries tai as pati nesupratau koks tas skirtumas tarp buteliuko davimo ar papulio, o dabar va, zinau tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Burbuliacija, labai aciu uz nuraminima, siandien maniau isprotesiu, bet poto pasikalbejau su drauge, nuramino ji mane, ir tos baimes dingo smile.gif smile.gif man cia ta baime buvo ir del svorio ir del jau kazkaip artejancio to gimdymo doh.gif

Bet tai kaip graziai traukiates mergaites labai smagu thumbup.gif

Beje su savaitele Burbuliukus wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, štai ir man liko 100 dieneliųsmile.gif laikas bėga tikrai greitai.

Reziumė: Liko 100 dienų, pilvo apimtis 100 cm, priaugtas svoris 6 kg. Už 15 dienų išeisiu atostogų bigsmile.gif .

Vienintelis dalykas kuris neramina, tai pilvo kietėjimas g.gif Kažin ar čia nepavojinga?
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 06 13, 10:45)
Sveikutės, štai ir man liko 100 dieneliųsmile.gif laikas bėga tikrai greitai.

Reziumė: Liko 100 dienų, pilvo apimtis 100 cm, priaugtas svoris 6 kg. Už 15 dienų išeisiu atostogų bigsmile.gif .

Vienintelis dalykas kuris neramina, tai pilvo kietėjimas g.gif Kažin ar čia nepavojinga?

Sveikute, sveikinu ta proga drinks_cheers.gif 4u.gif Liuks laikaisi, pilvukas mazytis (as jau 108 cm turiu, na bet su dviem bigsmile.gif ), gal idesi save i albumeli kaip atrodai? 4u.gif blush2.gif

Tie sukietejimai yra kaip suprantu tie Brakstono susitraukimai - jie nera pavojingi, tai gimdos pasiruosimas ateiciai 4u.gif leliukui judant daugiau taip pat tu kietejimu yra daugiau 4u.gif jeigu jie nera skaudus ir praeina greitai - nerimauti tikrai nera ko thumbup.gif man mazai buna dar ju, bet jau irgi zinau ka tai reiskia 4u.gif

Ir jau man is papuliu pasirodo priespienio uzuomazgu bigsmile.gif zodziu varikliukas uzsikurineja ir ruosiasi susitikimui wub.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 13 birželio 2015 - 10:50
labas ryta smile.gif
PAs mane su vienu Krown jau 115 lotuliukas.gif
As per visa nestuma nejauciau nei keitejimu , nei susitraukinejimu . Priespienio irgi nesimato , bet tai tikrai nereiskia , kad nebus pieno smile.gif
Atsakyti