QUOTE(Edena @ 2015 06 12, 06:57)
O man kolkas irgi sparciai krenta, pries cp buvau 77kg, gryzus is ligonines 67, vakar jau 65, o si ryta jau 64. O pries pastojima 58. Tai greit labai cia ziuriu tirpsta tie kg. Ant pilvo toki dirza nesioju kad prilaikyt raumenis, nu kolkas viskas neblogai atrodo
Sianakt taip neblogai issimiegojau per kelis kartus, tai toks neblogas rytas visai. I ligonine turiu vaziuot isimt siand siulus.
Edena, as irgi vibracine kedute vakar uzsisakiau

Laukiu, turi siand ateit, tikiuosi ir maniskiams patiks, bent jau vienam is ju. Bet jie ir taip gana ramus, tiesiog noriu jiems kazkoios ivairesnes veiklos suteikt
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2015 06 12, 07:42)

as labiausiai baiminuosi kaip reikes ivesti vienoda rezima abiems

teks papluseti manau nemazai
Taip tu teisi Krown, atrodo 'nu kaip nors tikrai susitvarkysiu' bet vistiek realybej yra sunkiau negu kad isivaizdavai. Man ta pati pradzia sunkiausi, nes tu tiek isvargsti tom pirmom parom, o tada viskas dar juodziau atrodo. Del rezimo 2 butu idealu, as ir pastebiu jei suderinu abieju miega kartu, tada man labai gerai. Bet labai reikalingas antras zmogus tam reikalui. Nors, siuo metu as kaip ir viena sukuos, maniskis deja turi dirbt, pas mus sezonai, tik ju metu galim kazka uzdirbt, taip kad ner iseities. Na biski padeda vakarais, bet nesikelia naktim. Tai fiziskai du vienu metu pamaitint ar mikdyt yra uzduotis. Na bent jau kolkas galiu tai sakyt, dar tik savaitele juk praejo, isvadu rimtu dar nedarau. Beje, mum siendien savaitele
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2015 06 12, 10:23)
Sveikutes,stai ir as

musu dienele 23

nebedaug beliko ir man....spirgu laukiu ir jokiu baimiu pakolkas nejauciu

vakar turejau skana,tai leliukai auga kaip ant mieliu...sese broli vejasi ir tik beveik 90g skirtumas belikes.... apie 2400 ir 2500g jau,tai dar iki 23d paaugsim nemazai....

esu laiminga ir laukiu nesulaukiu ..uzlipau ant svarstykliu,tai turiu + 23kg ir lb gerai su jais jauciuosi
Smagu girdet ir jusu dieneles jau suskaiciuotos. matai kai tu jau gimdzius tai gal tu baimiu maziau nes zinai ko mazdaug gali tiketis, o mum pirmakartem viskas nauja. Be to dar ir charakteris pas tave stiprus matos. Na ir gerai kad be baimiu, kam jos reikalingos