QUOTE(zavinga78 @ 2015 11 16, 14:52)

O kodel jums israse antibu ir zvakuciu?? Nieko nesuprantu....Cia visoms po konizacijos taip, gal man pamirso israsyt???? Man absoliuciai jokiu vaistu, tik pasiule nuskausminanciu, atsisakiau, nes jokio skausmo nejauciau. vat tik po operacijos praejus 3 dienoms kartais vos nealpau, akyse temo ir galva sukosi....
kaip supratau, gal nuo gyd.priklauso, ar paskirs ka ar ne... kaip vertina situacija, kokie ju metodai taikomi. nes kai paklausiau kodel, sako burnoj ir "ten" yra daugiausia bakteriju, todel didziausia rizika kokiai infekcijai pasigaut, nes labai sujautrinta po operacijos.
QUOTE(aikstinga @ 2015 11 16, 16:32)
Man taip pat išrašė žvakučių ir dvejus geriamus antibiotikus. Konizacija daryta pries 6d, vakar truputį išsigandau pamačiusi šviežų kraują, nes iki tol jokiu tepimų nebuvo, bet šiandien jo jau nėra.
man vienus antibiotikus, o kitas viena tablete nuo grybelio lyg, zodziu ne antibai. man vakar irgi patepliojo, siandien irgi, pamaudzia stipriau. vakar daugiau virtuvej pasisukiojau, apsitvarkiau biski... dabar vel reikia si ta padaryt, tai biski padarau, valandele pagulineju..
su skalbimu tai mazoji padeda, rubus isima is masinos, paduoda, as tik sukabinu
QUOTE(Garbanė666 @ 2015 11 16, 21:07)
Sveikos!
Jungiuosi prie Jūsų. Trečiadienį laukia konizacija Santariškėse. Kaip matau skirtingai su ta nejautra: vienom vietinė, kitom - pilna narkozė.... Man sakė, kad darys vietinę ir paleis iš karto namo. O kaip paskui jautėtės? Nusiteikti namuose gulėti?
man dare intravenine, bet ryskiai maza pasirode, nes dar ir kauke uzdejo pakvepuot, o tada jau i pasaku karalyste

dare neilgai. paskui dar ligoninej apdujus jauciaus, mieguista, arba miegojau arba pliurpiau nesamones pora valandu, paskui jau normaliai pasnekejom su kaimynem palatoj, uz valandeles pavalgem ir namo. As 6 dienas namuose pragulejau pramiegojau beveik, bet cia nuo antibu taip migde siaubingai, tik baigiau gert, iskart gyvesne pasidariau. Manyciau, reik pagal savijauta ziuret. nepersitempt. nes daugiau pajudejus maudzia.. israse pas mane parasyta, kad abiem rankom kelt ne daugiau 4kg, tausojantis rezimas. Daug kur raso, kad nesedet, man gyd.sake daryt, kaip patogiau. Konizacija buvo 9d. , bet tiesiai sedet man vis dar yra diskomfortas kazkoks.