Padare man siandien skystoje terpeje. Bet taip skausmingai, susisuko zvaigzdutes akyse, vos nenualpau. Matosi issoriskai kazkas ne taip su kakleliu
Klausiau del biopsijos, tai sake, kad daro tik su narkoze ir nejuokaut, vistiek ispjauna odos gabala, skausmas didelis.
O po biopsijos nereikia vaistu jokiu gert?
QUOTE(zavinga78 @ 2015 11 23, 16:30)
Mano atveju nebuvo ko sekt ir laukt, todel kad tas ZPV 16 jau pridare pakitimu( HSIL CIN3),Ir reikejo kuo greiciau pasalinti, kad neperaugtu i vezi, nes jau pati didziausia priesvezine stadija....
as nesneku apie tokias situacijas, kai yra zymus pakitimai, bet ir tai turetu visa tai biopsija patvirtinti, ne PAP. Mano visi PAP budavo LSIL, o biopsijos rodydavo tik uzdegimus.
kas del biopsijos, tai nei karto nedare su narkoze. tiesa paskutini karta skaudejo labai, bet iskenciama.

Man irgi po ŽPV teigiamo atsakymo (visų, išskyrus 18) liepė pasitikrint po pusmečio. Po to daugiau nei pusmečio buvo vėl LSIL, o dar po pusmečio HSIL ir iškart konizacija. Dabar mėnuo laukimo atsakymo

QUOTE(zavinga78 @ 2015 11 23, 17:30)
Mano atveju nebuvo ko sekt ir laukt, todel kad tas ZPV 16 jau pridare pakitimu( HSIL CIN3),Ir reikejo kuo greiciau pasalinti, kad neperaugtu i vezi, nes jau pati didziausia priesvezine stadija....
Mano situacija tokia pat, kaip jusu, bet vistiek laukem vos ne metus ir neskubejom pjaut. Buvau pasakojus- gruodi pap parode hsil, tada 1 bipsija-cin3, siutimas is gines pas onkologa- pas ji atlikom skystoj terpej tyrima-zymus pakitimai, zpv 16,18,31 (kitu mintinai nepamenu,bet visa eilute-patys agresyviausi). Nutarem stebeti ir neoperuoti. Po pusmecio biopsija cin2, pasidziaugem, kad reikalai gereja, sutarem po pusmecio pasimatyti, bet nuejau anksciau- spalio gale biopsija jau parode carcinoma in situ, po 10d jau gulejau ant operacines stalo. Keista, kad be biopsijos iskart puolama pjaut, net nesekama, blogeja rezultatai ar ne, vezys per menesi ar du nesivysto

QUOTE(raudonaMelyne @ 2015 11 23, 08:21)
ar kam nors date biopsija elektros kilpute??
Kazkaip labai gasdinanciai skamba... nors man rado Ascus netgi ir skystoje terpeje, nutare padaryti biopsija ir issiaiskinti kas yra.. Bet kazkaip man si biopsija skamba jau kaip konizacija
Kazkaip labai gasdinanciai skamba... nors man rado Ascus netgi ir skystoje terpeje, nutare padaryti biopsija ir issiaiskinti kas yra.. Bet kazkaip man si biopsija skamba jau kaip konizacija

Man darė su kilpa. Nieko baisaus

QUOTE(Garbanė666 @ 2015 11 23, 20:18)
Konizacija, kūginė biospija - tas pats, bent jau kaip man sakė daktarė.

o jum dare biopsija su kilpa , taip ? ar nuskausmino ? kiek laiko truko ?
QUOTE(raudonaMelyne @ 2015 11 23, 19:29)
o jum dare biopsija su kilpa , taip ? ar nuskausmino ? kiek laiko truko ?
Darė su kilpa, nuskausmino kaklelį (nemalonu, kai duria adatą, bet tikrai nieko baisaus), pašalino audinius ir pridegino žaizdą. Procedūra truko apie 10-15 min ir paleido.
eh tas prideginimas skamba labai nemaloniai.. manes tas pats laukia uz savaites 
Kokie rezultatai biopsijos?

QUOTE(raudonaMelyne @ 2015 11 23, 19:41)
eh tas prideginimas skamba labai nemaloniai.. manes tas pats laukia uz savaites 

Prideginimo metu buvo šilta, tik tiek, jokių nemalonių pojūčių. Nebijokit

QUOTE(Garbanė666 @ 2015 11 23, 21:04)
Prideginimo metu buvo šilta, tik tiek, jokių nemalonių pojūčių. Nebijokit
Rezultatai turėtų būti šį trečiadienį.

na baimes šiek tiek malšina nuraminimas

Sėkmės ir gerų rezultatų! Pasidalinkit poto

QUOTE(raudonaMelyne @ 2015 11 23, 20:15)
na baimes šiek tiek malšina nuraminimas
nors man ne kiek del skausmo baisu, kiek šiaip baisu bet kokios pasekmės tokiu truputį "invazinių" procedūrų

Jeigu ne šitas forumas aš turbūt būčiau išprotėjusi

QUOTE(Adietka @ 2015 11 22, 12:05)
Man šiandien trys dienos irgi kuo toliau, tuo labiau teplioja rožiniu vandenėliu.
(o čia ne i tą temą...kodėl negalit vandens su citrina gert?. Pas mane refluksas, šitoks vanduo labai padeda)
(o čia ne i tą temą...kodėl negalit vandens su citrina gert?. Pas mane refluksas, šitoks vanduo labai padeda)
rugstys man nuo jo sukyla, kaip ir nuo apelsinu, mandarinu ir pan

QUOTE(Garbanė666 @ 2015 11 23, 21:18)
Konizacija, kūginė biospija - tas pats, bent jau kaip man sakė daktarė.

kaip tik norejau tai parasyti

o man rezultatu dar palaukt.. uz geru poros savaiteliu tik pas gine. nors jei kazkas labai butu, paskambina visad anksciau..