Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 13 tema

QUOTE(Corazon13 @ 2016 01 21, 18:48)
Iskart anra operacija taip greitai daro?

nežinau ar greitai, svarbu pilnai sugiję, kam pakako 6 savaičių. operavusi gydytoja sakė, kad jei būtų CIN1 paleistų ramiai, bet su CIN3 rekomenduoja kartoti operaciją.
Atsakyti
laba vakara. paeme man citologini, laukiu dabar kita savaite atsakymo.. siaip sake graziai sugije, bet vistiek neramu
Atsakyti
aš po ginės, sakė visi tyrimai geri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svajociuke @ 2016 02 03, 15:18)
aš po ginės, sakė visi tyrimai geri ax.gif

Sveikinu smile.gif
O aš šiandien skystą terpę nuvežiau tyrimams, Lauksiu ats. neramu kažkaip sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2016 02 04, 15:41)
Sveikinu  smile.gif
O aš šiandien skystą terpę nuvežiau tyrimams, Lauksiu ats. neramu kažkaip sad.gif

reik tiketis geriausio 4u.gif zinau, ir kartoju sau tai pastoviai, jaudinimasis ir nerimavimas absoliuciai nieko nepakeis, tik nervus susigadinsi. bet pabandyk ramia dusia laukt doh.gif nesigauna juk..
Atsakyti
Nieko gero tas mano ats -CIN1, bet visokių negerų ląstelių yra sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2016 02 10, 23:18)

unsure.gif ka gyd.siulo daryt?
Atsakyti
QUOTE(svajociuke @ 2016 02 11, 12:56)
unsure.gif  ka gyd.siulo daryt?

Ryt einu tik. Bet pažįstama ginekologe sake, kad biopsija. Tada vėl pjaut.
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2016 02 10, 22:18)

verysad.gif console.gif

aš balandį turiu eiti darytis citologinį (po dvejų konizacijų per du mėnesius). sapnuoju apžiūrą jau ir visokius pasiruošimus dar vienai operacijai doh.gif

su CIN1 operavusi ginė sakė mane paleistų be operacijos, bet CIN3 pas mane buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 11 vasario 2016 - 18:13
QUOTE(egliosha @ 2016 02 11, 20:12)
verysad.gif  console.gif

aš balandį turiu eiti darytis citologinį (po dvejų konizacijų per du mėnesius). sapnuoju apžiūrą jau ir visokius pasiruošimus dar vienai operacijai doh.gif

su CIN1 operavusi ginė sakė mane paleistų be operacijos, bet CIN3 pas mane buvo.

O pas mane kas iš to,kad LSIL ir CIN1, jei rado vėžinių ląstelių sad.gif O ir kraujavimai kaip prasideda tai po dvi savaites nepraeina...
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2016 02 11, 23:01)
O pas mane kas iš to,kad LSIL ir CIN1, jei rado vėžinių ląstelių sad.gif O ir kraujavimai kaip prasideda tai po dvi savaites nepraeina...

Nesuprantu kokios vezines lasteles. g.gif juk ta parodo butent zymejimas LSIL CIN1- tai yra nezymus ikiveziniai pokyciai. g.gif
Atsakyti
ta prasme, Adieta? ką tyrimuose rašo? nes pakitimai pagal tuos sutrumpinimus nežymūs, neturėtų būti vėžinių ląstelių, nes pakitimai tada turėtų būti žymūs - HSIL ir CIN3.

mano sesei nėštumo metu nustatė ŽPV plius CIN1, paskui po metų paėmė biopsiją be jokių citologinių, tai rado vėžines ląsteles nulinės stadijos.
Atsakyti