Pasisakysiu ir aš
Dabar naudoju DE kokosinį rinkinuką (šamp.+balzamą), nei kiek neriebina, nors naudoju kiekvieną plovimą (plaunu kas antrą d.), tikrai neblogai padrėkina. Turėjau DE vynuoginį rinkinuką dažytiems plaukams - nuostabus, manau tikrai kartosiu. Ir apskritai, pastebėjau, kad DE balzamai labai man tinka, plaukai lieka slidūs ir "išsišukuoja" jau net po vandens srove skalaujant. Tikrai norėsiu bandyti ir kitus DE rinkinukus, tik aišku pirmiau reikia apmažinti turimas atsargas
Dabar užsivedžiau apie plaukų priemones
Dar turiu
DE nenuplaunamą balzamą, bet man JMO detangleriai (Citrus, Bare) labiau patiko, o šis lig ir norėtų sausinti, gal ne kiek sausinti, nemoku paaiškinti, bet bent jau nelabai patik

, tai dabar pradėjau naudoti prieš plovimą ištepu galus su tuo balzamo+aliejaus mišiniu, tai super

taip ir sunaudosiu, nereikės išmesti.
O
Acure irgi labai patikęs, net antrą rinkinuką turiu (tiksliau visus tris - skirtingų rūšių, oranžinį, žalią ir mėlyną), tik jis labai įdomiai man veikia, kol šlapi plaukai, tai atrodo, kad visai sausi, nepadrėkinti nuo šio balzamo, bet kai išdžiūsta - lieka švelnūs.
Earth Science plauku kaukę turėjau, patiko, ateityje planuoju kartoti.