Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2015 05 28, 12:58)
man tai šita žalia visiškai nemažinta biggrin.gif atitinka tai, kas parašyta dydžių lentelėje biggrin.gif foto kaip įrodymas  rolleyes.gif
nebent RL skirtingas dydžių etiketes klijuoja  rolleyes.gif

gal jusu mergaite prie smulkesniu, siaura ji per pecius, kaip ir dauguma rl striuku, ypac situ stampuotu.
as stengiuosi labai nepatarineti del dydziu, visai vaikai skirtingi, kas tinka vienam, nebutinai tinka kitam.
tokias kaip idejot vaikui buvau pirkusi dvi navy ir ruda, abi buvo mazintos (pagal mano vaika) gal zalia kitokia, bet abejociau, pagal metus jusu mergaite prie smulkesniu, as kalbu apie pilnesnius vaikus, nes maniske tikrai ne maza ir ne kuda ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Niushka @ 2015 05 28, 13:01)
Tikrai žalia kito modeliuko, bet irgi mažinta, nes mano metinukė 2T nešiojo biggrin.gif Gal JŪsų mergaitė labai smulkutė?

drinks_cheers.gif
Papildyta:

laukiu FACTORY- 60% nuolaidos ir dar papildomai -15% 4u.gif
Atsakyti
mano bernuzeliui 4T navy spalvos stampuotuke jau maza, rankoves tokios isaugtines.
bet mes striukes jam ir next 4-5 metukams skirtas rengiame. Gap dzemperius irgi turime 5T.
Jo ugis turbut kokie 107cm, svoris turbut arti 20kg (stambus kaulai), bus 4 metai greitai smile.gif
Atsakyti
www.lancome-usa.com -20% nuolaida 4u.gif
Atsakyti
O Mac buna nuolaidos arba kokie JŪsų kodukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2015 05 28, 16:14)
O Mac buna nuolaidos arba kokie JŪsų kodukai?  g.gif

schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(monikas33 @ 2015 05 28, 01:16)
ar viskam taiko ta nuol.? 4u.gif

ne visai viskam, isidekite i krepsiuka ir irasykite koduka SUMMER 4u.gif

QUOTE(savita1 @ 2015 05 28, 03:10)
man tai polo ypac striukes tikrai pamazintos unsure.gif mano 2.5 metu mergaite dabar jau nesioja polo 5t dydi stiukes unsure.gif

hm, maniskei beveik 4.5 metu 5t dydis dabar jau toks i mazesne puse, bet dar galima nesioti, bet maniske irgi nera smulki ir auksta lyginant su kitomis jos amziaus mergaitemis g.gif
as irgi tos nuomones, kad polo striukytes pamazintos, kiek turejom ju, visas siek tiek didesnes nei pagal metus nesiojo, bet daugiausia vienu dydziu, dviem dydziais didesniu niekada nereikejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2015 05 28, 07:03)
labai laukiam prisijungianciu prie www.bloomingdales.com  drinks_cheers.gif

Ar viskam taiko? smile.gif
Atsakyti
Laukiu dar POLO, truputi truksta iki nuolaidos ir LOFT drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar bloom yra taxai ir shipas? O ta nuolaida ne nuo tam tikros sumos taikosi? Nes viena preke idejus neminusuoja... 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

http://www.shoemetro...2599-ct-ox.aspx

Mergaitės, gal kuri norėtų perimti vyriškų conversiukų 12 usa dydžio skaičiukus?
Pirkti shoemetro su 30 proc., gavosi viso 46,86 eur.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlužė: 28 gegužės 2015 - 18:39
Ar Klaipeda dar neturi 354 siuntinio?
Atsakyti
Na maniškis tuoj bus 5 dabar labai sėkmingai nešioja 3T dygsniuotą striukytę, jau tokia tik tik, tuoj trauksiu 4T

Ir beje aš kai perku kartais po 4 vnt to pačio modelio, tai galiu pasakyt, kad ne vieną kart buvo, kad 5T mažesnis už 4T ir pan.

Kažkaip susidariau įspūdį, kad su RL didelė loterija
Atsakyti