Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos. Gal kas gali patarti del Coach sneakeriuku dydziu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2015 06 02, 18:27)
Sveikos. Gal kas gali patarti del Coach sneakeriuku dydziu? smile.gif

Su 39 peda turiu 8,5 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kur perkat Birkenstock? O gal Lietuvoj yra kur juos pasimatuoti? smile.gif
Atsakyti
mergytes,

noriu jusu nuomones biggrin.gif

kas turite is Ralph Lauren polo maikute arba suknele neon yellow spalvos - ar jums ta spalva neatrodo pigi ar kazkokia lieva?

viena mergaite domisi mano parduodamomis maikutemis, bet nerimauja, kad ta neon yellow nebutu pigi spalva...

man taip neatrodo.

o kaip jums? g.gif 4u.gif
Atsakyti
niekaip nesuprantu kaip spalva gali būt pigi biggrin.gif arba patinka ir tinka, arba ne. Tarkim man neoninės nė viena netinka, tai tokių rūbų net nežiūriu, bet kad pigiai atrodytų - tai tikrai netikiu ypač Ralph Lauren polo maikute
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2015 06 02, 22:58)
niekaip nesuprantu kaip spalva gali būt pigi  biggrin.gif  arba patinka ir tinka, arba ne. Tarkim man neoninės nė viena netinka, tai tokių rūbų net nežiūriu, bet kad pigiai atrodytų - tai tikrai netikiu ypač Ralph Lauren polo maikute

Aciu uz nuomone 4u.gif
na man tos abi RL irgi gerai atrodo wub.gif
gal truputi paploninsiu rankas ir pati nesiosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2015 06 01, 10:51)
Ačiū, mergiukai, už NB bėgiojimui  4u.gif - labai patogūs, lengvi ir gerai, kad dydžiu didesnius ėmiau-idealiai  thumbup.gif Dabar svarbiausia,kad entuziazmas bėgiot neišblėstų  smile.gif
Sandrixxx  4u.gif už šypseną dalinant mirksiukas.gif
Gerų atostogų visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif !

aciu jums 4u.gif wub.gif

Labai laukiu prisijungianciu prie www.gnld.com - truksta iki nemokamo siuntimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2015 06 02, 13:43)
drinks_cheers.gif aha, paskaičius atsiliepimus, ėmiau dydžiu didesnius - US12, nors šiaip paprastai iš USA perku US11 batų dydį (aviu EU 42, pėda apie 28,3 cm)  mirksiukas.gif

Labai ačiū už komentarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2015 06 03, 08:41)
aciu jums  4u.gif  wub.gif
Labai laukiu prisijungianciu prie www.gnld.com - truksta iki nemokamo siuntimo  ax.gif

Ar dar renkat RL ar jau nea ? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, ar VS uzsakyma renkat? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas norite Ralph lauren basuciu, odinukes, US9, man su 25,5cm peda perdideles. Padas minkstas, patogios , rasykite az-del kainos sutarsime 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Tik siandien dar galeciau issiusti sias prekytes:
Siulau keleta per mergaites pirktu prekyciu drinks_cheers.gif

[b]Parduociau naujus US 8 dydzio juodus ugg batukus su blizguciais gale. Yra mazytis maiselis su keliomis atsarginemis akutemis. As vis delto pripratusi pire classic short ilgio smile.gif
Pirkta is hautelook/nordstromrack.
Kaina 100 euru su siuntimu! smile.gif

user posted image

Labai faini Premiata batai, 9 dydis. 100 ----> 80 euru su siuntimu
Neikisu kojos verysad.gif Mano peda platoka blush2.gif
user posted image

J.Crew striuke, L dydis, spalva kaip foto. Beje raso ant vidines etiketes, kad jos uzpilde yra puku. thumbup.gif 40 euru +siuntimas drinks_cheers.gif
user posted image

Dar galiu pasiulyti kelis naujus EOS lupu balzamus.
Turiu 2 vnt blueberry ACAI (melyniu)
ir po 1vnt Sweet mint (metinis) ir honeysuckle honeydew (melionu) ax.gif

Veliau deja nebus galimybes nei perduoti, nei issiusti iki liepos pabaigos.

Tai jei tikrai norite ir galite susimoketi iskart, na tiksliau tariant konkreti pirkeja, tai rasykite.
Dabar trumpam turiu isbegti ir veliau, t.y., po pietu turesiu vizita pas gydytoja apie pora valandu, tai issiusti speciau grizusi, bet pinigelius reiketu matyti siandien blush2.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 04 birželio 2015 - 09:08