Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikutes, merginos kur perkat pirmokams kuprines?
Atsakyti
Labas rytas, ar užsakinėjat iš worldofwatches?
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2015 05 29, 09:13)
Mergaites, mes nuo pirmadienio iseiname atostogauti  rolleyes.gif Iki sekmdienio dar pirksime uzsakymus is parduotuviu sarasiuko ir tas parduotuves, kurios greitai atsiuncia. Toliau, kaip visada, siusime skaiciukus ir issiusime visas uzsakytas prekes. Is atostogu grisime liepos menesio pradzioje (data patikslinsime veliau)  4u.gif

Atsakyti
Ačiū 4u.gif Gydausi nuo pirkimo, tai retai užeinu, nemačiau lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas nors važiuojat pas Sandrixxx pasiimt siuntinukų iš centro, Žirmūnų, Antakalnio, stoties rajono ir pn? būtų labai gerai, jei kažkas galėtų pagelbėt ir prigriebt mano ax.gif niekaip nesugalvoju kaip pasiimt, nes kaip tik tokiu laiku kai dalina, mano vaikai miega sad.gif
Atsakyti
Ką čia dalinatės, gal jau 426 gauta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 06 10, 13:17)
Ką čia dalinatės, gal jau 426 gauta? bigsmile.gif

ne, aš anos savaitės negaliu dar pasiimt, nes niekaip nesumąstau kaip sad.gif vyras tokiu laiku dirba, man vaikai miega, dukros atostogauja, savaitgalį nedalina sad.gif o pirmadienį pražiopsojau, dalino ilgiau smile.gif
Atsakyti
Aciu uz siuntinuka 4u.gif Netiko pora rubeliu ax.gif
Nauja Free People palaidine, dydis XS, spalva juoda
user posted image
Naujas J. Crew Factory dzemperis, dydis XXS
user posted image
Dar turiu siuos pasiulyti ax.gif 4u.gif
Naujas American Eagles susiauciamas megztukas, dydis XS/S. Spalva Cream
user posted imageuser posted image
Nauja J. Crew factory suknele, dydis 0, spalva navy. Pazastukai 45.5 cm, ilgis nuo petuko 87 cm.
user posted image
Nauja nuostabi NARDELLI rankine, pirkta YOOX. Odine. Yra ilga rankena, saugojimo maiselis. Aukstis 28 cm, plotis (matuojant per viduri rankines) 40 cm
user posted image]
RANKINES NUORODA
Nauji Alfani vyriski sortai, spalva Wild Mushroom, dydis 33. Su dirzu
user posted image
Nauja Levis vyriska maike, dydis L (gal kiek i didesne puse, L plius, bet ne XL). Ilgis nuo peties vidurio 73 cm, pazastukai 54 cm. Spalva kremine
user posted image

MANO ISPARDUOTUVE!!!
Atsakyti
gal kuriai netiko ,perpirkčiau :
http://www.overstock...27/product.html
mirksiukas.gif
Atsakyti
o Kaunas gal jau turi 376 dezute? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2015 06 11, 10:45)
o Kaunas gal jau turi 376 dezute?  blush2.gif

Dar neturi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2015 06 11, 09:11)
Dar neturi 4u.gif

kantriai laukiam tadu, labai jau reik kremo nuo saulės atostogoms ax.gif Nors Juodkrantėje gali jo ir neprireikti, su orų tendencijomis ten birželį biggrin.gif
Atsakyti