Sveikutes, merginos kur perkat pirmokams kuprines?
Labas rytas, ar užsakinėjat iš worldofwatches?
QUOTE(rudaplauke @ 2015 05 29, 09:13)
Mergaites, mes nuo pirmadienio iseiname atostogauti
Iki sekmdienio dar pirksime uzsakymus is parduotuviu sarasiuko ir tas parduotuves, kurios greitai atsiuncia. Toliau, kaip visada, siusime skaiciukus ir issiusime visas uzsakytas prekes. Is atostogu grisime liepos menesio pradzioje (data patikslinsime veliau)

Ačiū
Gydausi nuo pirkimo, tai retai užeinu, nemačiau

gal kas nors važiuojat pas Sandrixxx pasiimt siuntinukų iš centro, Žirmūnų, Antakalnio, stoties rajono ir pn? būtų labai gerai, jei kažkas galėtų pagelbėt ir prigriebt mano
niekaip nesugalvoju kaip pasiimt, nes kaip tik tokiu laiku kai dalina, mano vaikai miega

Ką čia dalinatės, gal jau 426 gauta?

QUOTE(femme @ 2015 06 10, 13:17)
ne, aš anos savaitės negaliu dar pasiimt, nes niekaip nesumąstau kaip

Aciu uz siuntinuka
Netiko pora rubeliu
Nauja Free People palaidine, dydis XS, spalva juoda

Naujas J. Crew Factory dzemperis, dydis XXS

Dar turiu siuos pasiulyti
Naujas American Eagles susiauciamas megztukas, dydis XS/S. Spalva Cream

Nauja J. Crew factory suknele, dydis 0, spalva navy. Pazastukai 45.5 cm, ilgis nuo petuko 87 cm.

Nauja nuostabi NARDELLI rankine, pirkta YOOX. Odine. Yra ilga rankena, saugojimo maiselis. Aukstis 28 cm, plotis (matuojant per viduri rankines) 40 cm
]
RANKINES NUORODA
Nauji Alfani vyriski sortai, spalva Wild Mushroom, dydis 33. Su dirzu

Nauja Levis vyriska maike, dydis L (gal kiek i didesne puse, L plius, bet ne XL). Ilgis nuo peties vidurio 73 cm, pazastukai 54 cm. Spalva kremine

MANO ISPARDUOTUVE!!!

Nauja Free People palaidine, dydis XS, spalva juoda

Naujas J. Crew Factory dzemperis, dydis XXS

Dar turiu siuos pasiulyti

Naujas American Eagles susiauciamas megztukas, dydis XS/S. Spalva Cream

Nauja J. Crew factory suknele, dydis 0, spalva navy. Pazastukai 45.5 cm, ilgis nuo petuko 87 cm.

Nauja nuostabi NARDELLI rankine, pirkta YOOX. Odine. Yra ilga rankena, saugojimo maiselis. Aukstis 28 cm, plotis (matuojant per viduri rankines) 40 cm

RANKINES NUORODA
Nauji Alfani vyriski sortai, spalva Wild Mushroom, dydis 33. Su dirzu

Nauja Levis vyriska maike, dydis L (gal kiek i didesne puse, L plius, bet ne XL). Ilgis nuo peties vidurio 73 cm, pazastukai 54 cm. Spalva kremine

MANO ISPARDUOTUVE!!!
QUOTE(Loren @ 2015 06 11, 09:11)
kantriai laukiam tadu, labai jau reik kremo nuo saulės atostogoms