Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 23tema

QUOTE(RositaK @ 2015 06 01, 21:37)
Pakentėkim dar iki trečiadienio group.gif

O ką mes? ax.gif Sėdim.... laukiam... biggrin.gif
Prie Madinos pakoreguok "anglakalbėms" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 06 01, 21:37)
Dabar rašau lotuliukas.gif
Aš gi visas jus stebiu lens.gif
vos spėju statistiką koreguot, tai matosi kad rašau lotuliukas.gif

RositaK, kumščiai suspausti, didžiausios sėkmės linkiu trečiadienį 4u.gif wub.gif nestuke.gif.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 06 01, 20:37)
Dabar rašau lotuliukas.gif
Aš gi visas jus stebiu lens.gif
vos spėju statistiką koreguot, tai matosi kad rašau lotuliukas.gif

Kumstukai suspausti, birzelis turi but geras menuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 06 01, 19:56)
Sveikutes  cool.gif Norėjau jūsu paklausti ar būdams TR naudojatės savo turima lietuviška telefono kortele ar perkate ten vietine ? Kaip su jumis susisiekia ligonine ?

Jei dėsit turkišką sim kortelę telefonai būna po kelių dienų užblokiojami. Ten įstatymai tokie, kad lyg ne tik sim bet ir tel aparatai perkami su pasais. Kaip jie tą padaro nežinau.
Rneringa, viskas kolkas gražu. Tegul tik tie skaičiukai auga wub.gif
Rosita, viskas sukryžiuota iki mėlynumo, laukiam trečiadienio mirksiukas.gif
Lalabamba, ačiū už nuotrsukytę, o kas per rajonas? Galvojam toliau apsigyventi bet šalia metrobus linijos, tai įdomu ar neužsirausim ant tokių kamštynų kol į kliniką atkeliausim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikutis25: 01 birželio 2015 - 20:58
QUOTE(Lalabamba @ 2015 06 01, 21:40)
O ką mes?  ax.gif  Sėdim.... laukiam...  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2015 06 01, 21:40)
Prie Madinos pakoreguok "anglakalbėms" wink.gif

o tai ka ta Madina tik angliskai kalba, rusiskai nebe???
Atsakyti
Angelas sargas - fantastika wub.gif wub.gif wub.gif sveikinimai didžiausi 4u.gif
Gerai, kad ne du sodino, tai būtų 4 biggrin.gif

Rneringa, puikūs skaičiukai wub.gif ir aš tos nuomonės, kad TRgera kokybė yra geresnė už LT puikią kokybę blush2.gif gražaus augimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 06 01, 21:56)
o kas per rajonas?

Bakirkoi smile.gif Gyvenam prie pat jūros. 10 min. pėstutė iki autobusiuko, juo kokios 7-10 min iki metrobuso, ir metrobusu 11 stotelių. Dar yra variantas (bet tik rytais) dolmušas Bakirkoi-Šišli. Bet jaunesni vairuotojai neįsikerta kur mus išleisti doh.gif Tai tenka laikas nuo laiko pasinervuot... smile.gif

QUOTE(Irėnė @ 2015 06 01, 22:01)
o tai ka ta Madina tik angliskai kalba, rusiskai nebe???

Jeigu aš gerai suprantu, tai ji TIK rusakalbė... biggrin.gif O gal IR IR? g.gif na bet faktas, kad ne VIEN anglakalbė ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 06 01, 20:37)

Aš tai turiu tokį įtarimą, kad Rosita šiandien pasidarė hcg, gavo pukius skaičiukus, bet kankina mus nežinioj biggrin.gif
O trečiadienį pasikartos ir bus TADAM! augimas puikiausias wub.gif
O mes čia nei dirbt, nei kept negalim - kumščius gi laikom biggrin.gif

Ir tegu eina mano žodžiai dievui į ausį, jei dar nenuėjo 4u.gif yra dar laiko iki trečiadienio -nueis blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 01 birželio 2015 - 21:27
QUOTE(Lalabamba @ 2015 06 01, 22:21)
Jeigu aš gerai suprantu, tai ji TIK rusakalbė...  biggrin.gif O gal IR IR?  g.gif  na bet faktas, kad ne VIEN anglakalbė ...  lotuliukas.gif

a tai kam liepei RositaK'ai pataisyt 'anglakalbems" g.gif

o jau pataise (rusakalbems) lotuliukas.gif
greita tu RosituK mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 01 birželio 2015 - 21:40
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 06 01, 20:56)
Galvojam toliau apsigyventi bet šalia metrobus linijos, tai įdomu ar neužsirausim ant tokių kamštynų kol į kliniką atkeliausim

Jeigu metrobusas bus pasiekiamas peskom, tai kamsciu jokiu neturesit. Jie fiziskai atitverti nuo masinu ir vaziuoja greit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 06 01, 22:21)
Bakirkoi  smile.gif  Gyvenam prie pat jūros. 10 min. pėstutė iki autobusiuko, juo kokios 7-10 min iki metrobuso, ir metrobusu 11 stotelių.  Dar yra variantas (bet tik rytais) dolmušas Bakirkoi-Šišli. Bet jaunesni vairuotojai neįsikerta kur mus išleisti  doh.gif Tai tenka laikas nuo laiko pasinervuot... smile.gif

eik tu sau doh.gif nu tolokai, tolokai tu cia apsigyvenai biggrin.gif
kaip drakonui stambuliskas maistas biggrin.gif mirksiukas.gif nebadauja?
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 06 01, 22:25)
Aš tai turiu tokį įtarimą, kad Rosita šiandien pasidarė hcg, gavo pukius skaičiukus, bet kankina mus nežinioj

Bernadeta77,lygiai ta pati nujauciu biggrin.gif ...Rosita K,juk jau galima pradet mums Tave sveikint? mirksiukas.gif
Atsakyti