Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 23tema

QUOTE(rneringa @ 2015 06 02, 11:19)
Pas mane yra užsilikęs šis numeris. Juo skambino man Anastasia, kai užsakinėjau transferį į oro uostą. Jei ji jau nedirba, tai tikriausiai numeris perleistas kažkuriai kitai koordinatorei  g.gif.
Papildyta:

Jei Semra nerekomenduoja, tai gal viskas ir gerai bigsmile.gif.
O aš tai vis negaliu patikėti, nežinau ar čia džiaugtis, ar tyliai suglaudus kojas sėdėti smile.gif. Fizinių pojūčių jokių nejaučiu. Krūtinė kaip apsileido prieš savaitę, tai yra tokia subliuškus, sekmadienį vakare (kol dar nieko nežinojau) labai kairį šoną diegė. Jei toj pusėj nebūtų užblokuotas kiaušintakis, tai būčiau panikavus, kad gal nėštumas kabinasi kiaušintakyje, šiandien ryte irgi truputį pilvo apačią pamaudeno, bet dabar kol kas pfu pfu pfu. O šiaip absoliučiai nieko nejaučiu g.gif.

Džiaukis suglaudus kojas biggrin.gif Kai jau laukies gal nelabai tų pojūčių ir reikia? Dažniausiai jie neypatingai malonūs gi būna smile.gif
Atsakyti
Bondžiorno ragazos mirksiukas.gif Prisiduodu: "Cetrotide" kaina pakilo iki 50Tl (grynais, su nuolaida). Pas mane visgi turbūt bus tik 2 foliai. Na nenori jie augt nors tu ką... doh.gif Vienas 18mm, kitas 15,5mm. Trečias mano akim irgi panašus, bet jo jau turbūt nebeskaičiuoja... Laukiu skambučio dėl kraujo tyrimų. Žiūrės ar negresia didžiajam ovuliacija (nors pas mane sraiginis/snarglinis periodas jau kokia 4 diena...), ir jeigu dar ne, tai šiandien leidžiuosi tuos pačius vaistus. Bet jeigu vienetinaii Faberže kiaušiukai nori išsilaupyt, teks leistis jau Ovitrelį. Vien žo.. 4u.gif
Žinokit mes su drakonu dasigyvenom Stambule tikrąja ta žodžio prasme.... biggrin.gif Šiandien turkei aiškinom kaip surasti Memorial kliniką... Nu įdomi patirtis, pošimts... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 02 birželio 2015 - 13:11
QUOTE(Lalabamba @ 2015 06 02, 13:55)
Bondžiorno ragazos  mirksiukas.gif Prisiduodu: "Cetrotide" kaina pakilo iki 50Tl (grynais, su nuolaida). Pas mane visgi turbūt bus tik 2 foliai. Na nenori jie augt nors tu ką...  doh.gif  Vienas 18mm, kitas 15,5mm. Trečias mano akim irgi panašus, bet jo jau turbūt nebeskaičiuoja... Laukiu skambučio dėl kraujo tyrimų. Žiūrės ar negresia didžiajam ovuliacija (nors pas mane sraiginis/snarglinis periodas jau kokia 4 diena...), ir jeigu dar ne, tai šiandien leidžiuosi tuos pačius vaistus. Bet jeigu vienetinaii Faberže kiaušiukai nori išsilaupyt, teks leistis jau Ovitrelį. Vien žo..  4u.gif
Žinokit mes su drakonu dasigyvenom Stambule tikrąja ta žodžio prasme....  biggrin.gif  Šiandien turkei aiškinom kaip surasti Memorial kliniką... Nu įdomi patirtis, pošimts...  lotuliukas.gif

O kiek trečiajam folikiui mm duoda? Gal dar iššaus? Laikykitės Lalabamba 4u.gif biggrin.gif 4u.gif!!!

Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 06 02, 12:55)
Bondžiorno ragazos  mirksiukas.gif Prisiduodu: "Cetrotide" kaina pakilo iki 50Tl (grynais, su nuolaida). Pas mane visgi turbūt bus tik 2 foliai. Na nenori jie augt nors tu ką...  doh.gif  Vienas 18mm, kitas 15,5mm. Trečias mano akim irgi panašus, bet jo jau turbūt nebeskaičiuoja... Laukiu skambučio dėl kraujo tyrimų. Žiūrės ar negresia didžiajam ovuliacija (nors pas mane sraiginis/snarglinis periodas jau kokia 4 diena...), ir jeigu dar ne, tai šiandien leidžiuosi tuos pačius vaistus. Bet jeigu vienetinaii Faberže kiaušiukai nori išsilaupyt, teks leistis jau Ovitrelį. Vien žo..  4u.gif
Žinokit mes su drakonu dasigyvenom Stambule tikrąja ta žodžio prasme....  biggrin.gif  Šiandien turkei aiškinom kaip surasti Memorial kliniką... Nu įdomi patirtis, pošimts...  lotuliukas.gif

Prasinešk vakare koki gausi atsakyma del vaistu 4u.gif
Pasivys tas trecias, nes aš dar ir ketvirto pasislepusio tikiuosi mirksiukas.gif
Kumstukai suspausti kojiciu irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 06 02, 12:55)
Bondžiorno ragazos  mirksiukas.gif Prisiduodu: "Cetrotide" kaina pakilo iki 50Tl (grynais, su nuolaida). Pas mane visgi turbūt bus tik 2 foliai. Na nenori jie augt nors tu ką...  doh.gif  Vienas 18mm, kitas 15,5mm.

Kazkaip prastai derejais del indirim lotuliukas.gif mokejau 45 kortele biggrin.gif bet suprantu "atsieme" kai progestan pirkau. Kaip mane knisdavo tas kainu klausinejimas.. biggrin.gif

Augink tuos savo auksinius foliukus smile.gif gal tikrai ras dar koki uzsislepusi 4u.gif labai linkiu 4u.gif

Drakonui linkejimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 06 02, 13:55)

Hehe biggrin.gif Šaunuoliai! Nors neįsivaizduoju kaip tave vietine galėjo palaikyti, kad paklaust biggrin.gif

QUOTE(-Murke- @ 2015 06 02, 14:42)
Kazkaip prastai derejais del indirim  lotuliukas.gif mokejau 45 kortele biggrin.gif bet suprantu "atsieme" kai progestan pirkau. Kaip mane knisdavo tas kainu klausinejimas.. biggrin.gif

Augink tuos savo auksinius foliukus smile.gif gal tikrai ras dar koki uzsislepusi  4u.gif labai linkiu  4u.gif

Drakonui linkejimai  4u.gif

Aš irgi tikiu, kad daugiau išlups tų folių smile.gif Anie geri lupikai wink.gif
Atsakyti
Kazkaip prastai derejais del indirim  lotuliukas.gif mokejau 45 kortele biggrin.gif bet suprantu "atsieme" kai progestan pirkau. Kaip mane knisdavo tas kainu klausinejimas.. biggrin.gif

O tai kiek jūs, Murke, už progestan mokėjot, kad sakai, jog ji "atsiėmė". Mano vyras skaė, kad 18 TL, tai nežinau ar čia daug ar mažai g.gif.

O mes beje, visai neturim crinone (užteks tik iki ketvirtadienio), nes nieko nepirkau TR ir nesivežiau į LT, kadangi nesitikėjau jokių rezultatų. Dabar reiks galvą sukti g.gif ir ieškoti kur nusipirkti smile.gif.
Bet dar palauksiu rytojaus rezultatų.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 06 02, 15:50)
O tai kiek jūs, Murke, už progestan mokėjot, kad sakai, jog ji "atsiėmė". Mano vyras skaė, kad 18 TL, tai nežinau ar čia daug ar mažai g.gif.

O mes beje, visai neturim crinone (užteks tik iki ketvirtadienio), nes nieko nepirkau TR ir nesivežiau į LT, kadangi nesitikėjau jokių rezultatų. Dabar reiks galvą sukti g.gif ir ieškoti kur nusipirkti smile.gif.
Bet dar palauksiu rytojaus rezultatų.

Mums buvo analogiška situacija su crinone. Man Vilniuje vaistinėje nepavyko nusipirkti. Bent jau prieš 1,5 metų vaistas buvo neregistruotas. Pirkau BAK.
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2015 06 02, 15:54)
Mums buvo analogiška situacija su crinone. Man Vilniuje vaistinėje nepavyko nusipirkti. Bent jau prieš 1,5 metų vaistas buvo neregistruotas. Pirkau BAK.

Aš ir turiu vieną iš variantų kreiptis į LT vaisingumo įstaigas, BAK, Norway ar pan.
Ir dar noriu pasakyti merginos, kad mano geras PGR rodiklis, nes aš per visą šį laiką kas 2-3 dienas susileidžiu vieną ampulę progesterono, t. y. naudoju ne vien crinone. Ir net keista, leidžiant jį man jau beveik neskauda, tik pirmą kartą žiauriai skaudėjo mikštąją kokias 3 dienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rneringa: 02 birželio 2015 - 15:04
QUOTE(rneringa @ 2015 06 02, 15:59)
Aš ir turiu vieną iš variantų kreiptis į LT vaisingumo įstaigas, BAK, Norway ar pan.
Ir dar noriu pasakyti merginos, kad mano geras PGR rodiklis, nes aš per visą šį laiką kas 2-3 dienas susileidžiu vieną ampulę progesterono, t. y. naudoju ne vien crinone. Ir net keista, leidžiant jį man jau beveik neskauda, tik pirmą kartą žiauriai skaudėjo mikštąją kokias 3 dienas.

Būtinai susirask Crinono, turėtų tikrai parduoti gali dar kokį išrašiuką ar receptą pasiimti turkišką, kad matytų jog turi pareigą naudoti tuos vaistus.
Atsakyti
Kazkaip prastai derejais del indirim  lotuliukas.gif mokejau 45 kortele biggrin.gif

"Idil" vaistinėj prie Memorials? blink.gif Jis man šiandien pasakė, kad gamintojas pakėlė kainą... unsure.gif

QUOTE(orya @ 2015 06 02, 14:48)
Nors neįsivaizduoju kaip tave vietine galėjo palaikyti, kad paklaust  biggrin.gif

Bet juokingiausia tai, kad mes sugebėjom paaiškinti thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tarptautinė gestų kalba yra nerealus dalykėlis... biggrin.gif
Gavau skambutį, leidžiuosi dar šiandien vaistus... Rizika ir įtampa didėja.... doh.gif Šiandien buvo gana skausminga apžiūra. Toks jausmas, kad pas mane ne kiaušidės o jau krepšinio kamuoliai, ir tam apžiūros pričindalui ten visai vietos neliko... schmoll.gif
Tiesa, šiandien klinikoj buvo užpelenguota neidentifikuota slapukė biggrin.gif Sesutė sumaišė mudviejų vardus, taip ir sužinojau, kad stimuliuojasi dar viena lietuvaitė. Sėkmės ir lauksim bent jau rezultatų... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 06 02, 16:34)
Gavau skambutį, leidžiuosi dar šiandien vaistus... Rizika ir įtampa didėja....  doh.gif Šiandien buvo gana skausminga apžiūra. Toks jausmas, kad pas mane ne kiaušidės o jau krepšinio kamuoliai, ir tam apžiūros pričindalui ten visai vietos neliko...  schmoll.gif
Tiesa, šiandien klinikoj buvo užpelenguota neidentifikuota slapukė  biggrin.gif  Sesutė sumaišė mudviejų vardus, taip ir sužinojau, kad stimuliuojasi dar viena lietuvaitė. Sėkmės ir lauksim bent jau rezultatų...  thumbup.gif

Lalabamba, laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif, įtampa auga, bet viskas dėl teigiamo rezultato.
Įsivaizduoju kaip nemalonu per apžiūrą brrrr. Man per pirmą apžiūrą gydytoja nerado dešinės kiaušidės, tai gal 20 min. kankino tiesiogine to žodžio prasme. Jau net pati pradėjau abejoti, kad gal tą kiaušidę per vieną iš laparaskopijų pašalino. O Semra atėjo, viską švelniai ir greitai surado smile.gif.
Atsakyti