Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 23tema

Ačiū už atsakyma, to labiausiai ir bijau, tiek jau operaciju prisikentejus verysad.gif
Bet vistiek jau pasiryžau, kad ir kas mane laukia vyksim i turkija
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 27, 08:44)
Kazkaip nieko.. laukiu hcg..bijau. Noriu pasvajot ir bijau isisvajot...dienos eina letai  smile.gif

Nebijok kiek išeina, žiūrėk video su kačiukais ir šuniukais, pas laimingas mamas ateina laimingi vaikai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orya: 27 gegužės 2015 - 08:52
QUOTE(orya @ 2015 05 27, 07:52)
Nebijok kiek išeina, žiūrėk video su kačiukais ir šuniukais, pas laimingas mamas ateina laimingi vaikai biggrin.gif

Graziai pasakyta, orya... wink.gif wub.gif O as sianakt sapnavau nestuke... nestuke.gif 4u.gif wub.gif ax.gif Tik nemaciau, ka tokia... ax.gif Kazin ka galetu reiksti... ax.gif
Murke, kada tau priklauso HCG darytis? wink.gif
Atsakyti
Orya, bandau save saugoti tiek dar Turkijoje, tiek jau grįžus namo. Gulinėju, nieko per daug nedarau. Bet blogiausia, kad jaučiuosi serganti, vakar vis šaltis krėtė, o vakare temperatūra 37,3. Šiandien beprotiškai galvą skaudu kaip dažnai būna prieš mėnesines verysad.gif, ir dar gerklės skausmas. Išgerčiau nuo siausmo vaistų, bet bijau, kad nepakenkčiau. Žodžiu, jaučiuosi serganti verysad.gif.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 05 27, 10:26)
Orya, bandau save saugoti tiek dar Turkijoje, tiek jau grįžus namo. Gulinėju, nieko per daug nedarau. Bet blogiausia, kad jaučiuosi serganti, vakar vis šaltis krėtė, o vakare temperatūra 37,3. Šiandien beprotiškai galvą skaudu kaip dažnai būna prieš mėnesines verysad.gif, ir dar gerklės skausmas. Išgerčiau nuo siausmo vaistų, bet bijau, kad nepakenkčiau. Žodžiu, jaučiuosi serganti verysad.gif.

Pries HCG as ir jauciausi serganti ir temperatura buvo 37, kuri ir dabar laikosi ir sloga buvo, o HCG buvo teigiamas. Tokia temperatura 37, 37,3 tai nestumine temperatura. Tai organizmas suregavo i nestuma, tad tikekimes, kad cia geras pozymis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 27, 10:17)
Graziai pasakyta, orya... wink.gif  wub.gif  O as sianakt sapnavau nestuke...  nestuke.gif  4u.gif  wub.gif  ax.gif  Tik nemaciau, ka tokia...  ax.gif  Kazin ka galetu reiksti...  ax.gif
Murke, kada tau priklauso HCG darytis? wink.gif

Aha, tikrai graziai 4u.gif
Man hcg sestad. As irgi jauciuosi serganti. Bet man irgi galvos skausmas, kaip pries mm. Vaistu bijau gert, bet jeigu peraugs i migrena, tai bus blogai...

Laikomes, rneringa 4u.gif 4u.gif laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 05 27, 11:26)

QUOTE(-Murke- @ 2015 05 27, 11:44)
Aha, tikrai graziai  4u.gif
Man hcg sestad. As irgi jauciuosi serganti. Bet man irgi galvos skausmas, kaip pries mm. Vaistu bijau gert, bet jeigu peraugs i migrena, tai bus blogai...

Laikomes, rneringa  4u.gif  4u.gif laukiam smile.gif

Kaip angelas sargas sako, manau jūs abi nėštukiškai sirguliuojate 4u.gif wub.gif bandykit gal stiprių vaistų kol kas negerti, kokių šiltų skanių arbatų pagerkit smile.gif Jei kava padeda nuo galvos skausmo, gal irgi nieko truputį ax.gif

Kažkada mamos klausiau koks jausmas prieš sužinant, kad laukies, tai sakė, kad atrodo, kad tuoj tuoj ateis mėnesinės biggrin.gif

Papildyta:
Ir aš tikriausiai atrodau nenormali, kad šypsausi... Memoriale truputį apsižliumbiau dar prieš gaudama atsakymus ir po to prie Elis. Arba po trečio karto lengviau, arba nedaėjo dar, bet tikrai žinau, kad reikia kažką spręsti, nes liepos pradžioj jau galėčiau lėkti snaigučių, bet smegenys atsisako apie tai galvoti. Geriau apie jus - jums sunku laukti, o man faina, kad jūs turit savo Schrödinger'io kačiukus, kurie greit taps II wub.gif
Atsakyti

Papildyta:
Ir aš tikriausiai atrodau nenormali, kad šypsausi... Memoriale truputį apsižliumbiau dar prieš gaudama atsakymus ir po to prie Elis. Arba po trečio karto lengviau, arba nedaėjo dar, bet tikrai žinau, kad reikia kažką spręsti, nes liepos pradžioj jau galėčiau lėkti snaigučių, bet smegenys atsisako apie tai galvoti. Geriau apie jus - jums sunku laukti, o man faina, kad jūs turit savo Schrödinger'io kačiukus, kurie greit taps II wub.gif
[/quote]

Orya tu saunuole, kad nepasiduodi blogom mintim ir galvoji tolimesnius planus nestuke.gif link. Pamatysi D atlygins tau dvigubai geru 4u.gif
Atsakyti
Angele sarge, ačiū už paguodos žodžius 4u.gif wub.gif.

Orya, tu tikra šaunuolė, kad neprarandi optimizmo 4u.gif. Tikriausiai guodžia mintis, kad dar turi 4 stipruoliukus wub.gif.

Murke, linkiu, kad šie požymiai būtų nestuke.gif.
Atsakyti
Galvoju pasiteirausiu, gal kam Ovaboost likutis liko ir norėtų perleisti? ax.gif
Atsakyti
mergaitės, prieš kiek maždaug laiko jūs rezervavotės bilietus ir butą? kaži, ar laukt priešpaskutinio ciklo pradžios ir tada bandyt užsisakinėt jau važiavimo ciklui? g.gif ar anksčiau ? man dar 2,5 ciklo, tai sunku prognozuot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 27 gegužės 2015 - 13:15
Sveikos,
Dėl genetinių tyrimų, kam aktualu, Memorial gyd. informacija, kurią gavau (info gavau per koodinatorę): "for now after many researches and checking the data of our patients the most important trombofili tests are: Factor II ; Factor V Leiden Mutation; Anticardiolipin IgM, Lupus anticoagulant. So the MTHFR is not important". T.y. pas mane LT buvo rasta geno MTHF Reductase 1298 homozigotos mutacija, todėl aš daug klausinėjau jų TR, kokius man vaistus gerti papildomai, tačiau pasakė, kad nieko negerti, jei iš to sąrašo yra tik 1 mutacija (jei nerasta daugiau). 4u.gif
Atsakyti