QUOTE(rneringa @ 2015 05 27, 11:26)
Orya, bandau save saugoti tiek dar Turkijoje, tiek jau grįžus namo. Gulinėju, nieko per daug nedarau. Bet blogiausia, kad jaučiuosi serganti, vakar vis šaltis krėtė, o vakare temperatūra 37,3. Šiandien beprotiškai galvą skaudu kaip dažnai būna prieš mėnesines

, ir dar gerklės skausmas. Išgerčiau nuo siausmo vaistų, bet bijau, kad nepakenkčiau. Žodžiu, jaučiuosi serganti

.
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 27, 11:44)
Aha, tikrai graziai
Man hcg sestad. As irgi jauciuosi serganti. Bet man irgi galvos skausmas, kaip pries mm. Vaistu bijau gert, bet jeigu peraugs i migrena, tai bus blogai...
Laikomes, rneringa

laukiam
Kaip angelas sargas sako, manau jūs abi nėštukiškai sirguliuojate

bandykit gal stiprių vaistų kol kas negerti, kokių šiltų skanių arbatų pagerkit

Jei kava padeda nuo galvos skausmo, gal irgi nieko truputį
Kažkada mamos klausiau koks jausmas prieš sužinant, kad laukies, tai sakė, kad atrodo, kad tuoj tuoj ateis mėnesinės
Papildyta:
Ir aš tikriausiai atrodau nenormali, kad šypsausi... Memoriale truputį apsižliumbiau dar prieš gaudama atsakymus ir po to prie Elis. Arba po trečio karto lengviau, arba nedaėjo dar, bet tikrai žinau, kad reikia kažką spręsti, nes liepos pradžioj jau galėčiau lėkti snaigučių, bet smegenys atsisako apie tai galvoti. Geriau apie jus - jums sunku laukti, o man faina, kad jūs turit savo Schrödinger'io kačiukus, kurie greit taps II