Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 23tema

Rosita didziausi sveikinimai !!!! Valio thumbup.gif Augink dabar savo pilveli visus 9 menesius nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 06 03, 11:49)
Oi, išrišot mane, mano didžioji palaikymo komanda wub.gif
Be jūsų TOKIO rezultato neturėčiau -pirmąkart gyvenime:
7dpi-93
9dpi-246 (šiandien)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
Mergos, esu extazėj, nesusivokime, begaliniam džiaugsme heart.gif  heart.gif
Ačiū jums visoms už perpildytą traukinį aciuks.gif  aciuks.gif
Sunki sulaikyt ašaras...

Jeeeegaa, mano sirdele jaute, kad sis kartas tikrai bus tavo, kaip smagu matyti tokias nerealias naujienas wub.gif Dabar labai saugok save wub.gif
Atsakyti
RositaK, pagaliau didis džiaugsmas aplankė ir Jūsų šeimą! wub.gif Pozityvių minčių, kantrybės (oi, kaip jos prireiks!), kuo gražiausių laukimosi akimirkų wub.gif

Ir... ar nebus bent du pas Jus apsigyvenę? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 06 03, 12:49)
7dpi-93
9dpi-246 (šiandien)
Sunki sulaikyt ašaras...

Sveikinu!!!!!! wub.gif Rositele, Jus TO verti! wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Rosita, man rodos kurk jau nauja tema, nes si bus skirta tik Tave pasveikinti biggrin.gif Esi pavyzdziu pavyzdys kaip kovoti del jusu seimos laimes ir svajones, kristi ir kilti ir vel viska pradeti is pradziu wub.gif Dievas yra didis - jis visad tuos zmones ir apdovanoja, tik reikia islaukti! mirksiukas.gif Dabar tikejimo turku darbu bus milijona kartu daugiau ir ikveps mergaites naujiems zygiams thumbup.gif wub.gif sekmes visoms visoms kurios eina siuo keliu wub.gif rneringa - laukiam tavo skaiciuku taip pat ir labai linkiu, kad jie butu paauge 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 03 birželio 2015 - 12:19
RoditaK, didziausi sveikinimai!! thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
7dpi-93
9dpi-246 (šiandien)
Sunki sulaikyt ašaras...

QUOTE(rneringa @ 2015 06 03, 12:50)
Ačiūūūū Mergaitės visoms už padrąsinimus... labai labai...  4u.gif  4u.gif  4u.gif.
Pridaviau kraujuką, dabar eisiu po darbo pasiimti atsakymo. Širdis nerami, bet reikia kažkaip tvardytis ir išlaukti.

Rositėle wub.gif wub.gif sveikinimai, taip tikėjau, kad šis kartas bus teigiamas tau. Manau tu teisi, visos esančios čia susivienijo su vienu galingu linkėjimu - kad tau šį kartą pavyktų thumbup.gif Ir pavyko!!!! Saugok ir kalbink savo mažylius, akd kuistūsi kuo giliau nestuke.gif

Rneringa - už tavo skaičiukus taip pat suspausti kumšteliai wub.gif Laukiam žinių
Atsakyti
7dpi-93
9dpi-246 (šiandien)
Sunki sulaikyt ašaras...

Negaliu nepasveikint, ašaros rieda, matant tavo skaičiukus!!! Tu saunuole, pavyzdys, kaip siekti tikslo, Sveikinu! nestuke.gif wub.gif bigsmile.gif ramiu 9 menesiuku nestuke.gif
Atsakyti
Rosita, tikiuosi gali pasveikinti ir SM nariai, nors niekaip nesusiję, bet labai sekę Tavo kelionę link nestuke.gif blush2.gif DIDELIAUSI SVEIKINIMAI, NA PAGALIAU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif TAIP BŪTINAI TURĖJO NUTIKTI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
RositaK SVEIKINIMAI! wub.gif thumbup.gif thumbup.gif Tyliai sekiau sia tem ir taip pat laikiau kumscius uz Tave, zinoma ir uz visas kitas mergaites!

Ramaus nesiojimo ir laukimo wub.gif
Atsakyti
Rosita, tu nugaletoja first.gif
ech, nubraukiau dziaugsmo asara
sveikinimai nestuke.gif
Atsakyti
Rosita, sveikinimai nuoširdžiausi 4u.gif wub.gif wub.gif
Tu didžiausias pavyzdys mums visoms, kad negalima nuleisti rankų, tikėti visa širdimi ir svajonė būtinai išsipildys wub.gif wub.gif wub.gif Tu įrodymas, kad nieko nėra neįmanomo 4u.gif
Fantastiška naujiena wub.gif mes tavimi labai didžiuojamės wub.gif 4u.gif nestuke.gif
Saugok savo pupuliukus 4u.gif abu wub.gif
Atsakyti