Įkraunama...
Įkraunama...

Kalorijų skaičiavimo metodas, X tema

QUOTE(simba3 @ 2015 11 15, 18:31)
Reikejo visus produktus, kuriuos dejai sverti. Tada pasverti visa troskini ir issiaiskintum kiek kcal 100 gr.

Aisku, zinosiu drinks_cheers.gif
Per mazai pasilikau vakarienei. Liko tik 100 kcal. Net nezinau ka su tiek valgyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 15, 16:34)
Aisku, zinosiu drinks_cheers.gif
Per mazai pasilikau vakarienei. Liko tik 100 kcal. Net nezinau ka su tiek valgyt g.gif

Vakarui ko gero geriau baltymai. Tai jei turi varskes, kiausiniu

As tai apsileidus su skaiciavimu, bet reikia susiimt. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 15 lapkričio 2015 - 16:39
Morkas graužt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Pagaliau baigesi nuodemingas savaitgalis doh.gif siaip visada stengiuos itilpt i 1200 bet neperzengt 1400, nu bet sestadieniais niekaip nesigauna tvarkingai, koki 2000 tai tikrai sumetu i skrandi blush2.gif Jau trecia savaite i pabaiga kaip skaiciuoju kalorijas, tai rezultatas kolkas 3 kg, tai net ir nezinau ar cia normaliai g.gif o jus merginos viska valgote, ar stengiates kazko atsisakyt ?
Atsakyti
Labas rytas

3 kg per 3 sav.. tai čia net ir daug sakyčiau. Nors pradžioj visada lengviau krenta
O koks svoris ir ūgis?

Na aš tai daugiau kcal suvartoju, stengiuos mesti sveikai, bet kol kas stoviu vietoj, Šiandien 66,3. Matyt ne viską gerai suskaičiuoju
Atsakyti
Sveikutes
Rasau meniu, gal taip save suvaldysiu, gal bus geda persivalgyt ax.gif
Mano rezultatas 0-ulinis, jokios pazangos. Kaip sveriau 82- 81, tai taip ir tampausi. Savaites pradzioj 81-81,5, penktad buna ir 79,5, bet pirmadieni vel 81 rolleyes.gif Zodziu rimtai pradedu skaiciuot. Visoms krenta, o man - ne, negali taip buti....

Psr.
Kose avizine (150) su sauksteliu uogienes 228 , 28 kcal.
priesp
Kava (15 kcal) sausainis (gal 70 kcal) sokolado gal (56 kcal)
Pietus
Kepta vistiena orkaitej 80 gr (202 kcal), bulvės 100 gr (102 kc), burokeliai su majonezu (150 kcal)
Kepta duona su cesnaku. 250 kcal

Tai 1100 kcal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 16 lapkričio 2015 - 15:59
Vakarienei raugintu kopustu sriuba su rukytais sonkaul ir trupuciu grietines. 350
Tai per diena bus 1450 kcal. dabar tik nesugalvot dar vakare ko uzkast. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2015 11 16, 11:40)
Labas rytas

3 kg per 3 sav.. tai čia net ir daug sakyčiau. Nors pradžioj visada lengviau krenta
O koks svoris ir ūgis?

Na aš tai daugiau kcal suvartoju, stengiuos mesti sveikai, bet kol kas stoviu vietoj, Šiandien 66,3. Matyt ne viską gerai suskaičiuoju

Mano ugis 176, o svoris siuo metu 84. Pasirinkau maziau koloriju nes sedimas darbas ir judu tikrai mazai, tai tikslas ant svenciu 77 Net nezinau ar spesiu, bet noreciau bent 79 kazkaip patraukliau negu 80 thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2015 11 16, 17:39)
Sveikutes
Rasau meniu, gal taip save suvaldysiu, gal bus geda persivalgyt ax.gif
Mano rezultatas 0-ulinis, jokios pazangos. Kaip sveriau 82- 81, tai taip ir tampausi. Savaites pradzioj 81-81,5, penktad buna ir 79,5, bet pirmadieni vel 81 rolleyes.gif Zodziu rimtai pradedu skaiciuot. Visoms krenta, o man - ne, negali taip buti....

Psr.
Kose avizine (150) su sauksteliu uogienes 228 , 28 kcal.
priesp
Kava (15 kcal) sausainis (gal 70 kcal) sokolado gal (56  kcal)
Pietus
Kepta vistiena orkaitej 80 gr (202 kcal), bulvės 100 gr (102 kc), burokeliai su majonezu (150 kcal)
Kepta duona su cesnaku. 250 kcal

Tai 1100 kcal

o koks ugis? dienos meniu tai labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskio daina @ 2015 11 16, 21:02)

o koks ugis? dienos meniu tai labai skanus  thumbup.gif

Ugis kaip ir tavo mirksiukas.gif 176, ir svoris panasus. Tik man nepavyksta jo sumazint.

O meniu tai reiktu koreguot, as neatsilaikau nuo saldumynu, geriau butu juos keist kkiais riesutukais.

Beje sriubyte suvalgiau 16.30 val Ir daugaiu nebevalgaiu, valanda pavaiksciojau su suniu thumbup.gif Nors kiek pajudejau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2015 11 16, 23:21)
Ugis kaip ir tavo mirksiukas.gif  176, ir svoris panasus. Tik man nepavyksta jo sumazint.

O  meniu tai reiktu koreguot, as neatsilaikau nuo saldumynu, geriau butu juos keist kkiais riesutukais.

Beje sriubyte suvalgiau 16.30 val Ir daugaiu nebevalgaiu, valanda pavaiksciojau su suniu  thumbup.gif Nors kiek pajudejau cool.gif

Ale koks sutapimas drinks_cheers.gif beje kopustu sriubyte ir as siandien valgiau, isidejau pati maziausia sonkauliuka, bet kazkaip siandien kazko visa diena pusiau alkana jauciuosi, man dazniausiai budinga per pilnati arba menuliui pilnejant alkio priepuoliai, jau kai sis laikotarpis praeina iskart palengveja ir toliau galiu vel save lengvai kontroliuoti bigsmile.gif Beje saldumynus ir as labai megstu ir rukytus gaminius, bandziau kazkada vietoj saldumynu valgyti riesutus ir dziovintus vaisius padetis negerejo doh.gif ir tik kai pradejau dometis kaloriju skaiciavimo metodu supratau kur saknys pakastos , pasirinkus buvau gal ir sveikesni skanesta, bet deja taip pat ne ka maziau kaloringa blink.gif dabar kai jau pradejau viska sverti tai net ir nesistebiu kad tas svoris tiek metu laikosi biggrin.gif
Atsakyti
http://www.myfitnesspal.com/
nueikit į šį puslapiuką, susiveskit savo duomenis ir gausit reikalinga kalorijų kiekį kad svoris kristų. Labai numažinti nereikėtų, nes sulėtės medžiagų apykaita
Atsakyti
Siandienos meniu
Ryte sumustinis su lasisa ir avokadu 255 kcal
priesp kava, 20 kcal saldainis, sausainis ir paskui dar kozinakas 300 kcal
pietus kepti orakaiteje baklazanai su suriu (mmm kaip skanu (Y)) 280 kcal ir vistienos truputi 50 kcal.
1055kcal viso
dar kazka reikia iki 1500 g.gif
Atsakyti