QUOTE(Pergale1 @ 2015 12 03, 10:54)
Tik... Kaip po treniruotes nevalgyti? Nes tiesiog gaila vel atstatyti prarastas kalorijas...griztu apie 19.30, tai kaip ir nereiketu daugiau nieko valgyti, kokios arbateles isgeri ir gerai, kaip ikalbeti save neimti nieko i burna?
na, jei eini 21 val miegot, tai gal ir nereiketu valgyti. o jei eini veliau, tai net butina pavalgyti. aisku, patartina ka nors ne bais kaloringa, su daugiau baltymu.
QUOTE(BiteRite @ 2015 12 03, 15:19)
Su manim bėda yra tokia. Jau pusę metų laikausi 5:2 dietos. Ji man labai patinka ir nežadu jos mesti. Dietos esmė du pasninkai per savaitę, o kitom dienom gali valgyt ką nori ir.......kiek nori......Tai va man tas svoris niekur ir nekrenta, nes ne pasninko dienom matyt susigrąžinu viską ką prarandu (kalorijų prasme). Reikia man pradėti skaičiuoti ne pasninko dienom, išmokti tvarkingai maitintis (o ne tai kad visą dieną nieko, nes nėr laiko, o vakare ėdu ką matau..... Planuoju užsivesti maisto dienoraštį.
Tai va. Esu 173 cm ir sveriu 63. Tikslas iki kalėdų sverti 58.
Tai va. Esu 173 cm ir sveriu 63. Tikslas iki kalėdų sverti 58.
va cia ir beda, kad neteisingai suprantama sita dieta 5:2 . Cia esme yra 2 dienos griezto pasninko , beveik bado...o kt dienomis reikia valgyti tiek, kiek organizmui reikia, ir ne daugiau. Nes suvalgant daugiau, svoris nekris, o jei leisit valgyt ka nori ir kiek nori - dar net ir padides

QUOTE(BiteRite @ 2015 12 03, 18:17)
Deja dažnai norisi viską mesti. Tada per kokis dvi dienas galiu laisvai užsimesti 3 kg.....Svorsi man labai greit auga. Atsiplaiduoti visai negaliu.
va cia tai tikrai nesamone