QUOTE(Voo @ 2015 06 24, 20:54)
Sveikos mergaitės!
Nežinau žinokit, nu niekaip nerandu laiko su jumis paplepėti
saulyteee, man atrodo jūsų vestuvės panašiai kaip mūsų, savaite anksčiau lygtai, viską jau turit?
Mačiau, kad užsakysit saldumynus iš Liu Patty? Gal norėtum papasakoti, ką užsakysit? Kokio skonio trotuką? Nes mes lyg ir norėjom užsakyti iš Tie Kepėjai, jau kaip ir sutarę buvom, bet nebeatrašo man niekas Tai ieškau dabar, kas skaniai atrodo.
Dar klausimas, gal kas buvote užsisakę/užsisakysite muziką ceremonijai bažnyčioje? I
Mums dar daug ko trūksta, tėvukai (mamos) jau žiauriai stresuoja, aš visus bandau raminti, kad dar daug laiko.. bet kad jau nebe
Papildyta:
Sveika

o Jūsų šventė rugpjūčio 8d? Uoj tas mistinis klausimas - "jau viskas suorganizuota, padaryta?"

kas klausia visiems atsakau - vestuvių dieną, gal taip ir bus

yra įvairių smulkmenų kur dar turime veiklos..Bet didžioji dalis padaryta. vyras aprengtas, aš pati beveik - vargstu su papuošalais

neišsirenku..nenusprendžiu ko noriu..

yra keli dekoro klausimukai dar neišspręsti.. kalbos nepasiruoštos.. susodinimo/sumigdymo planai dar nepadaryti ir pan..
Imam šokoladinį su maskarpone, nuogą tortą, puoštą vyšniomis

esam jį ragavę, tai man patiko- toks sodrus skonis, jaučiasi kad geri produktai sudėti

tikimės, kad ir per šventę taip bus. Tie kepėjai irgi gerai, bet kaina jų mums per didelė,
Zydriuke - ėme mergaites su kanklėmis (jei nemaišau..) ir kažkuri su violančelėm ėmė.. tik nepamenu kuri..

bet su fleita..lygtai nei viena..

mes patys gal vargonus klausysim

bet gražu būtų jei kas pagiedotų

bet nežinau nieko...

o kokioje jūs bažnyčioje?
Pas mane tai tėvai ramiai

aš kaip tik panervuoju mamą ir sesę - kad jos dar rūbų neturi

kažkaip neranda vis, bet ras, tikiu
o ko jums dar trūksta?