Siūlau naujus AE džinsiukus AEO Denim X Super Low Jegging, 4R dydis, spalva Bruised Indigo (tamsiai mėlyna). Labai kokybiški, gražiai gula. Apie džinsiukus paskaityti galima čia: https://www.ae.com/w...525?cm=sUS-cUSD 40 eur. Vilnius, siunčiu.
Parduodu Ann Taylor Loft kelnytes, dydis 2 TALL. Buvau uzsidejusi viena karta, turmpam, vis gi man didokos Labai smagios, su kisenemis. Kaina 35 Eur. sudetis: 40 proc. woll; 27 proc. polyester; 22 proc. raylon; 7 proc. spandex.
Parduodu visiškai naują odinę striukę iš wilsonleather.com 4u.gif Su etiketėmis nei karto nevilkėta Už kiek pirkau už tiek ir parduodu 165Eur smile.gif Dydis s tokį ir atitinka
Parduodu kelis sykius užsidėtą ANN TAYLORT EXTURED OPEN SWEATER JACKET megztuką dyd. S atitinka dydį. Nėra skalbtas. Išvalytas cheminėje valykloje. Spalva - Mocha Mousse. Sudėtis:40 proc. viskozės, 30 proc. nailono. 30 proc. vilnos. Ilgis megztuko 67cm. Labai šiltas megztukas. Kas visados šąla su šiuo megztuku bus šilta. Du turiu tokius, tai vieną parduodu.Jei kas pamena, greit išpirktas šis megztukas buvo. Reali kaina 129 dol. Pirktas su nuolaida 50 off. 64,50 dol. Ką domins galėsiu sąskaitėlę pateikti. Ką domins galėsiu foto atsiųsti asmeniškai. Kaina 69 eur.
Parduodu naujus, odinius, klasikinius RALPH LAUREN jojiko ilgaaulius dyd. usa8 eur. 38-38,5 pėdai 24,5-25 cm. Tai amžina klasika, kasmet RL išleidžia naujus modeliukus jojiko batus, tik keičiasi detalės. Spalva -Dark Brown (tamsiai ruda) . Kadangi turiu tokius pat šviesius ir dar vienus naujus jcrew jojiko, tai fiziškai nebesudėvėsiu vienodų modeliukų, tai todėl nusprendžiau šituos parduoti. Labai graži ta metalinė detalė. . Pirkti su 25 proc. papildomu koduku, krepšiuko kopija padariau, kiek kainavo man jojikai 164,99 dol-25 porc. nuolaida =123,74 dol. gavosi 153 eur. Su rimta pirkėja kainytę galiu derinti. Ką domins foto atsiųsiu asmeniškai. Kaina 153 eur.
taip ant kojos vaizdas batų ir spalva tokia, kaip čia foto