Įkraunama...
Įkraunama...

Tik per Kate25 pirktos prekes

DKNY paltukas su vilna, parsisiunčiau du skirtingus dydžius, vieną pasilikau sau, nerealiai patenkinta. Kitą perleidžiu, dydis US14 (europietiškas L), kaina 65Eur, Vilnius

Atsakyti
Nauji reebok odiniai kedai, pirkti su -50, US 8 dydis, 34 €
http://www.reebok.co...Size=AQ9231_570
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Su dideliu liudesiu parduodu man netikusia nauja uniqlo pukinuke, dydis S, pamazintas atitinka XS dydi 27 eu[COLOR=red]

Atsakyti
Ziauriai grazus Gap dzinsiukai, man dideli verysad.gif 30dydis Tall, su 104 klubais dideli. 25eur su siuntimu per lpexpress smile.gif
Atsakyti
Parduodu naują su etiketėmis KENDALL KYLIE KARDASHIAN seserų NATŪRALIOS ODOS suknutę su etiketėmis. Dyd. M Natūralios odos. Tiks kam dyd. M-S kas nešioja 36-38 eur. Kas kokį laisvumą mėgsta nešioti rūbus. Man idealiai tiko man su 90 cm. krutine ir plačiais pečiais. arba krutinei 89-92cm. Sau tokią pačią pasilikau. A- FORMOS modeliukas. Nereali transformerio tipo suknutė, galima išsikomplektuoti į sijonuką ir švarkelį, nes gale eina užtrauktukas. Viduje yra pamušaliukas. Kas nori turėti savo spintoje amžinos klasikos suknutę, oda niekada neišeina iš mados ir visada būsite išskirtinė ir tikrai liksite pastebėta su Kardashian suknute. Negaliu atsidžiaugti įsigijus aš šią suknutę. Matmenukai: per krutinę 42 cm. visas ilgis 88 cm. Su rimta pirkėja kainą derinčiau. Kaina 299 289 285 eur.

Kendall Kylie

siunčiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 06 gegužės 2017 - 22:59
Nauji batukai, dydis us12, kaina 25 eurai smile.gif
Atsakyti
Siūlau netikusius vyrui Lacoste vasarinius batukus, pasilikom didesnį dydį ax.gif

Dydis: USA 11,5, EU rašo 45, viduje 29cm. Kaina: 37€
Atsakyti

Nauji, originalūs, juodi Guess odiniai ilgaauliai, jojiko tipo batai. Dydis - USA 7, atitinka 37-37,5. Labai kokybiški. Aulas, matuojant aplinkui, ~ 37 cm.
Kaina - tik 71 Eur.

Nauji juodi Minnetonka aulinukai, 6 dydis, atitinka 36. Kaina - 59 Eur.

Nauja, su etiketėmis, [b]Uniqlo maikutė
, spec. Olympia Le-Tan dizaino. Labai patiks mėgstančioms skaityti ir mylinčioms knygas smile.gif
Dydis - XS.
Sudėtis - 60% Cotton, 40% Modal.
Kaina - 18 Eur.

Atsakyti
Sveiki,

parduodu naują, supakuotą MK Emma Large odinę rankinę. Spalva Dark Dune.
Puikiai tiks tiek prie vasaros, tiek šaltojo sezono garderobo.
Kaina su siuntimu jums patogiu būdu 158EUR.
Atsakyti

parduodu NAUJAS, su etiketem AEROPOSTALE sportines/lounge kelnes

dydis S, spalva sviesiai pilka kaip foto. Viduj su pukeliu, labai minkstos ir svelnios lieciant

17 eur

Atsakyti
Naujas, originalus, su etiketėmis, Tommy Hilfiger sijonas, 2 dydžio (atitinka XS-S). Sudėtyje yra lino, su pasijoniu, puikios kokybės.
Kaina - 53 Eur.

Taip pat parduodu naują, originalią, su etiketėmis tamsiai mėlynos spalvos "quilted" Ralph Lauren vyrišką striukę - paltuką, rašo L dydis, realiai šiek didinta.
Tik 103 Eur (pradinė kaina buvo 295$ !!!)

Naujas, tamsiai mėlynas, Uniqlo megztukas - kardiganas (užsegamas priekyje), XS dydžio. Sudėtis - 90 proc. medvilnė, 10 proc. - kašmyras.
Kaina tik 27 Eur

Atsakyti

Gap slim city khakis. Su 3 proc spandexo.
Neskystos, nepermatomos.

Gap Straight khakis. Su 2 proc spandexo. Tiesios

Abieju dydis 14. Klubams 115+ keleta cm, nes elastingos.
Prasau po 30€, tiek kiek man isejo.

Atsakyti