Įkraunama...
Įkraunama...

Tik per Kate25 pirktos prekes

Parduodu naujus Levis dzinsiukus, man per mazi, arba keiciu i 28 dydi. 55 eur.

Levi's® Revel™ Slight Curve Skinny Jeans - Nightstorm
Color: Nightstorm
Size: 26W X 32L

http://www.levi.com/...ans/p/201960013

user posted image

user posted imageuser posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Naujos silkines juodos spalvos Haute Hippie Silk Charmeuse kelnytes, XS dydis. Man su 169cm trumpokos sad.gif 65eu, Vilnius. galiu siusti 4u.gif
user posted image
Nauji RL medvilniniai marskinukai 6X dydis. Nerealus-plonuciai ir minksti, o jau rastas wub.gif deja,mums mazi sad.gif 17eu, galiu siusti
user posted image
Naujas Coach Mini Ruby tasiukas Imden spalvytes. 85eu, parduodu arba keiciu i midnight spalvyte ax.gif
user posted image
user posted image
Keisciau i tokia spalvyte ax.gif
[url=http://www.part.lt/perziura/ac1fe3655b7759ac667230d5b0bc177f795.jpeg]user posted image
Atsakyti
Nauji BEARPAW aulinukai, 36 dydis (tiksliai taip ir yra). Siunčiausi iš USA, deja, mano panelei per dideli. Kaina 50 еur. Esu Kaune, galiu siųsti, rašykite į až.

user posted imageHosted on Fotki

Atsakyti
Nauji, labai grazus, su etiketem, balti su auskinem detalem. M dydis. kaina 56 eur Mainyciau i mazesnius wub.gif
NUORODA
MICHAEL Michael Kors Chain Detail Long Sleeve Blouse
Papildyta:
Nauji MICHAEL Michael Kors Leggings spalva melyna, tiks ilgakojems, S dydis, atitinka. 33 eur su siuntimu 4u.gif
user posted image

Nauja MICHAEL Michael Kors suknele be etikeciu. Juoda, M dydis. ilgis 99cm, 75 eur

Nauja, su etiketem Adrianna Papell suknelė. Kokybė nepriekaištinga. Tiks tek progai tiek i darba wub.gif 8 dydis tinkamas didesniam M. visas ilgis 99 cm. Spalva kremine, kaip nuotraukoje. Nuoroda internete ČIA 103 eur su siuntimu. REALIOS NUOTRAUKOS
user posted image
Papildyta:

Nauja, su etikete GUESS by Marciano suknelė " MARCIANO GUESS Gisele Shift Dress " , 100% šilkas. M dydis atitinka, spalva kaip nuotraukoje. Natūroj gražesnė wub.gif Daugiau realių foto per AŽ. 76,00 € / 262,41 Lt 4u.gif

Pirkti Yoox.com Nauji 100% natūrali oda išorėje ir viduje wub.gif , CAFe'NOIR Ankle boots, US 10 atitinka EU 40. Vidpadis 26,5 cm. JUODI. 50,00 € YOXX nuoroda Daugiau nuotraukų ČIA
user posted image

Apple Bottoms treninginės kelnės, naujos, dydis M. Logotipas aukso spalvos, puoštas akutėmis. Vidinė siūlė 81 cm, klubai 51-52 cm, liemuo 38 cm (ant gumos), visas ilgis 101 cm. Audinys labai švenu, malonus dėvėti, su pūkeliu viduje. Sudėtis 60% medvilnė, 40 poliesteris. Spalva mėlyna. 13,00 €
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 13 rugsėjo 2015 - 11:24
Parduodu, iš USA RALP LAUREN parduotuvės. Maža juoda suknelė. Tobula, madinga,itin kokybiška. Pagauta už nerealiai mažą kainą. 65.00EUR. Dydis M.
user posted image
Atsakyti
Naujas J.Crew maudymosi kostiumėlis su etiketėmis ir higieninėm juostlėm. Dydis 4. 20 eurų. Vilnius, siunčiu į kitus miestus. Rašyti AŽ.
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kX0wKq1
Atsakyti
Nauja OLD NAVY liemene. XL dydis. Ismatavimai - tarp pazastu 56 cm, visas ilgis 60. Kaina 18 EUR. Vilnius
user posted image
Atsakyti
Nauji originalūs BEARPAW aulinukai, 36 dydis (tiksliai taip ir yra). Siunčiausi iš USA, deja, mano panelei per dideli. Kaina 50 еur. Esu Kaune, galiu siųsti, rašykite į až.

user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
Nauji, ką tik gauti Ralph Lauren Jolie Sneakers
spalva - balta, dydis -8,5B (atitinka 39, vidpadis 25,5cm)
Gaila, bet man platūs verysad.gif
user posted image
50 eur (tiek, kiek man kainavo)
Vilnius, siunčiu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kurios mergaičiukei tiktų Keen žieminiai batukai: 35 eu dydis, etiketėj rašo 22 cm ilgį.
Gavau mergaitiškos spalvos savo princui smile.gif 48 eur
keen batai

user posted image
user posted image

Ir man netiko šie moteriški odiniai ilgaauliai 59 eur, 7,5 us dydis (38 eu):

user posted image

Nine West odinukai
Atsakyti

nauji NEW YORK BYBERRY AULINUKAI VERSTOS ODOS, pirkti su didele nuolaida, 37 eur dydzio, USA 7 dydis, MOKETA daug DAUGIAU , pradine ju kaina 149 dol, yra defektas, todel parduodami tokia kaina

kaina - TIK 10 eur

vidpadis 24 cm

user posted image
Atsakyti
Nenoriu sandėliuoti, tai parduodu ženkliai pigiau nei pirkau:

Naujas ryškus medvilninis J.Crew šalis/snood’as, tik 13 EUR.
user posted image

Naujas simpatiškas J. Crew vilnonis languotas sijonukas, 2 dydis, kaina tik 40 EUR:
user posted image

https://www.jcrew.co...B0526/B0526.jsp

Nauja J.Crew liemenė (ne pūkinė), spalva kaip foto, XS dydis, kaina tik 25 EUR:

user posted image

Nauji originaliūs moteriški Levis džinsai (slight curve modern rise straight leg), dydis 27x32, tik 15 EUR.

user posted image

Vilnius+siuntimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zakinta: 16 rugsėjo 2015 - 21:05