Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 262

Mergicos, niekam nieko nereik is amazon.de ? Man reikia vaikui francesco bernoulio skubiuoju budu biggrin.gif siusciau per DE adresa, bet iki tu nemokamu nelemtu 29 euru truksta 16 euru biggrin.gif o as nieko neprigrybauju kad ir kaip noreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 06 03, 11:03)
Mergicos, niekam nieko nereik is amazon.de ? Man reikia vaikui francesco bernoulio skubiuoju budu biggrin.gif siusciau per DE adresa, bet iki tu nemokamu nelemtu 29 euru truksta 16 euru biggrin.gif o as nieko neprigrybauju kad ir kaip noreciau  biggrin.gif

pasidaryk premiuim naryste trumpam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2015 06 03, 11:09)
pasidaryk premiuim naryste trumpam  biggrin.gif

jau buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 06 03, 11:09)

palauk manes, tuoj grisiu i kambari, paziuresiu.
Atsakyti
http://www.cocooncenter.co.uk/ jau uzsakyta.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 06 03, 09:42)
Vilniuje niekas mytoys nerenkat?

As parinkciau Vilniuje, bet neturiu kodo.
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 06 02, 23:12)

Ir tuo paciu ieskau mergaites, kuriai zadejau nuvezt batukus i Panevezi. Matyt netycia istryniau zinute.  doh.gif Gal atsisauks.  rolleyes.gif

Čia aš aš aš
clap.gif atsitiktinai paskaičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 06 03, 12:03)
Mergicos, niekam nieko nereik is amazon.de ? Man reikia vaikui francesco bernoulio skubiuoju budu biggrin.gif siusciau per DE adresa, bet iki tu nemokamu nelemtu 29 euru truksta 16 euru biggrin.gif o as nieko neprigrybauju kad ir kaip noreciau  biggrin.gif

O sakykit, ar ten tik drabužius ir pan. siunčiatės, nes aš ieškau lyginimo lentos ir užmačiau ten dvigubai pigiau, bet gal siuntimas brangiau išeitų... ir išvis, ar tokius daiktus siunčiatės ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 06 03, 08:04)
Gal kam teko kažkur užmatyti mokyklinių megztukų su užtrauktuku?

grįžau iš mokyklos susirinkimo ir esu nustebus ir ne itin maloniai..ryt uniformos primatavimai, tačiau niekas nežino kainų, tik kad avansas 12eur..kažkas sako, kad megztukas 40eur, nu absurdas. pasakiau, kad pirksiu pati, nes juk svarbu kad spalva tiktų..tai auklėtoja ne itin maloniai pasakė, kad visgi tai mokykla ir yra taisyklės..nu bet širdis neleidžia už 1 megztinį 40eur mokėt. Atrodo, kad kažkas biznį darosi. Tad reikia dabar atrast kur pigiau nusipirkti su užtrauktuku smile.gif
arba gal kas mezgykla klaipėdoje žino?

Zinau mezgyklą Klaipėdoje, prie III poliklinikos, kur yra buities rūmai tas pastas, įėjimas iš kiemo pusės, ten tokia senoviška nebrangi mezgykla.
Atsakyti
QUOTE(Kotryna28 @ 2015 06 03, 14:23)
Zinau mezgyklą Klaipėdoje, prie III poliklinikos, kur yra buities rūmai tas pastas, įėjimas iš kiemo pusės, ten tokia senoviška nebrangi mezgykla.

drinks_cheers.gif Tą patį norėjau rašyti. Aš ten buvau užsisakiusi tokias detales tik, tai labai gerai padarė, bet mačiau, kad viską mezga ir tikrai buvo nebrangiai, jei nepakilo kainos per porą metų.
Atsakyti

pirksiu apie 16 val mytoys.de
turiu 20% koduka thumbup.gif
galit jungtis siuntimui pasidalint

Atsakyti
Šiandien vėlai vakare arba rytoj anksti ryte užsakau prekes iš SPORTSDIRECT.COM. Vilnius (atsiėmimas Santariškėse) arba Kaunas (atsiėmimas centre, už Vilnius-Kaunas pristatymą mokėti nereiks). Jei esate ką nusižiūrėję, paskubėkite, laukiu krepšelių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 03 birželio 2015 - 14:03