Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 262

QUOTE(Murčikas @ 2015 05 29, 14:50)
taip, dazniausiai uzduoti pasako vokiskai/angliskai. mes turime kelis, tai yra uzduotis su raidemis, tai aisku ju nezaidzia dukra, nes pasako pvz surask raide esancia tarp b ir d  biggrin.gif  bet nemazai uzduociu galima atlikti ir be kalbos, pvz jei buna matematika, arba koki seseli rasti ar pakartoti klaviaturos paspaudimus, arba tarkime muzika groti kaip pianinu. bet ekranai ten nedidukai, juodai pilki, asiku su plansetiniu daug smagiau zaisti, bet pamaigo ir situs.

Ačiū už tiek info 4u.gif dar gilinsiuos...
Kažkaip ne kas jei vokiškai užduotis sako, man atrodo wub.gif
Nes kažkaip visai neįsivaizduoju ką 5 m vaikui pirkt. Tarybiniais laikais būdavo toks kompiuteriukas kaip vilkas kiaušinius gaudo. Kažin šiais laikais kažko panašaus nebūna? wub.gif

Nes pas mane 2 vaikai. Vienam beveik 7, kitam 5. Ir abu nori po planšetę smile.gif Nu kažkaip nežinau ar normalu pirkt 2 planšetes smile.gif Todėl mažesniam ieškau kažko panašaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2015 05 29, 14:55)
Ačiū už tiek info  4u.gif dar gilinsiuos...
Kažkaip ne kas jei vokiškai užduotis sako, man atrodo  wub.gif
Nes kažkaip visai neįsivaizduoju ką 5 m vaikui pirkt. Tarybiniais laikais būdavo toks kompiuteriukas kaip vilkas kiaušinius gaudo. Kažin šiais laikais kažko panašaus nebūna?  wub.gif

Nes pas mane 2 vaikai. Vienam beveik 7, kitam 5. Ir abu nori po planšetę  smile.gif Nu kažkaip nežinau ar normalu pirkt 2 planšetes  smile.gif Todėl mažesniam ieškau kažko panašaus  wub.gif

Aš saviškei būtent tą vtech dovanojau per kalėdas, kai buvo gal trijų su puse, taip pat rinkausi tarp planšetės tikros ir šito, pirkau šitą, nes pagalvojau, kad planšetę vyresnei dovanosiu, o dabar tegul pasidžiaugia vaikišku variantu smile.gif kaip ir pasiteisinęs pirkinys (turint omeny, kad žaislų jau visi tikriausiai pertekę, tai žaidžia kaip ir su visais, bet į kampą nėra numestas). Čia įrašiau vaikiškų muzikėlių, galima ir filmukų (tik daugiau terlionės, nes reikia keisti formatą), muzikėles mielai klausosi, mėgsta paveiksluoti, filmuoja save, paskui peržiūrinėja, smagios programėlės, kur mokina rašyti raideles ir šiaip užduotėlės galite pasirinkti pagal vaiko gebėjimus, nes suskirstyti skirtingoms amžiaus grupėms, tai pat kiekvieną penktadienį vtech vis pasiūlo kokį žaidimą ar istoriją už akcijinę kaina- 1 svarą (vietoje įprastų 3), dar mėgsta piešti, ten gana plati piešimo programėlė animuota.
Atsakyti
QUOTE(jepsius @ 2015 05 29, 14:05)
o gal atsiliepimu kas isduos?

As dabar naudoju ju seruma. Labai maloniai tepasi. Ar daro esminius pokycius veidui sunku pasakyti - bet juk svarbiausia tiketi biggrin.gif Perku vel, dabar dar ir kremuka imsiu. Pagal aprasyma labai geras daiktas irgi turetu buti.
Atsakyti
QUOTE(madampipi @ 2015 05 29, 15:21)
Aš saviškei būtent tą vtech dovanojau per kalėdas, kai buvo gal trijų su puse, taip pat rinkausi tarp planšetės tikros ir šito, pirkau šitą, nes pagalvojau, kad planšetę vyresnei dovanosiu, o dabar tegul pasidžiaugia vaikišku variantu smile.gif kaip ir pasiteisinęs pirkinys (turint omeny, kad žaislų jau visi tikriausiai pertekę, tai žaidžia kaip ir su visais, bet į kampą nėra numestas). Čia įrašiau vaikiškų muzikėlių, galima ir filmukų (tik daugiau terlionės, nes reikia keisti formatą), muzikėles mielai klausosi, mėgsta paveiksluoti, filmuoja save, paskui peržiūrinėja, smagios programėlės, kur mokina rašyti raideles ir šiaip užduotėlės galite pasirinkti pagal vaiko gebėjimus, nes suskirstyti skirtingoms amžiaus grupėms, tai pat kiekvieną penktadienį vtech vis pasiūlo kokį žaidimą ar istoriją už akcijinę kaina- 1 svarą (vietoje įprastų 3), dar mėgsta piešti, ten gana plati piešimo programėlė animuota.

Oi, tai čia visai nemažai veiklos tame kompiuteriuke 4u.gif Ačiū už info 4u.gif gilinsiuos toliau, kai tik laiko rasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2015 05 29, 12:21)
Sakykit, ar -20% visoms prekėms taiko? Ir akcijinėms?
Ir kiek maždaug siuntimas į kitą miestą, jei pavyzdžiui porą komplektų patalynės vaikiškos ir dar žaislų ax.gif nuo svorio?  blush2.gif ar per kokį terminalą kitaip skaičiuojasi?  blush2.gif nepykit, nesigilinau 4u.gif

taiko 20 proc. visoms, ir akcijinems.
del siuntimo tikrai nepakomentuosiu, gal mergytes, kurios siuncia dazniau, pasakys kaip ten yra. As siusiu tokiu budu, kokiu manes prasysit 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,niekaip nerandu mytoys batu ismatavimus g.gif . Gal kas padetumete? Aciu:-). Gal kas planuojate is vilniaus ar aplinkui pirkti su papugele20% nuolaida? Aciu
Atsakyti
gal kas artimiausiu laiku darysit uzsakyma is kokios naturalios parduotuves? g.gif ax.gif
ir dar klausimelis ne i tema, bet gal kas turit iherb, lookfantastic tipo dezuciu atliekamu Vilniuje, gali buti ilgesnes, bet nelabai gilios, man labai praverstu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2015 05 29, 14:55)
Ačiū už tiek info  4u.gif dar gilinsiuos...
Kažkaip ne kas jei vokiškai užduotis sako, man atrodo  wub.gif
Nes kažkaip visai neįsivaizduoju ką 5 m vaikui pirkt. Tarybiniais laikais būdavo toks kompiuteriukas kaip vilkas kiaušinius gaudo. Kažin šiais laikais kažko panašaus nebūna?  wub.gif

Nes pas mane 2 vaikai. Vienam beveik 7, kitam 5. Ir abu nori po planšetę  smile.gif Nu kažkaip nežinau ar normalu pirkt 2 planšetes  smile.gif Todėl mažesniam ieškau kažko panašaus  wub.gif

Yra, bet neeee jau jiems tokie žaidimai neįdomūs, per mažai veiksmo! Čia mums buvo nerealus žaidimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anette @ 2015 05 29, 15:25)
taiko 20 proc. visoms, ir akcijinems.
del siuntimo tikrai nepakomentuosiu, gal mergytes, kurios siuncia dazniau, pasakys kaip ten yra. As siusiu tokiu budu, kokiu manes prasysit  4u.gif

Siunciant pastu, kaina priklauso nuo svorio, o per lpexpress.lt nuo dezes ismatavimu ir maximali riba lyg 30kg svorio. Jei siunta registruoti per foruma tarp mergaiciu, tai kaina nuo 1,5 iki 2 euru
Atsakyti
mergaites,kur butu galima isigyti platforminiu basuciu, beveik visas internetines pardes perziurejau, nelabai ka radau sad.gif gal kur ka pirkot, pasidalinkit nuorodomis, aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2015 05 29, 19:46)
mergaites,kur butu galima isigyti platforminiu basuciu,  beveik visas internetines pardes perziurejau, nelabai ka radau sad.gif gal kur ka pirkot, pasidalinkit nuorodomis, aciu labai  4u.gif

As Timberland maciau. Vienas matavau musu Oze, tai patiko - smagios ir lengvos.
Atsakyti
Gal galit pasakyti kas cocooncenter prekes pristato? 4u.gif
Atsakyti