Parduodu karta avetus yoox'e pirktus verstos odos grazuolius batukus su issiuvinejimais. 39d-deja, per siauri mano placiai letenai Pradine kaina buvo virs 200$, atiduodu uz 30eu
Michael Kors 7,5M(eur manau 37d) vidpadis 24cm lengvos,patogios (jei dydis tinka)platforma kulno srity 9.5cm tikrai geros būklės matosi palei padą nenuzulintas tik yra defektukas neatsargiai pavaliau su aštria kempinėle ir šoniuke pasižeidė lakas(matosi iš arti)Kaina 25eur
Marella bateliai (Maxmara). 38 dydis, tačiau mažinti, sakyčiau 37 dydžiui. Labai gražūs, kokybiški ir geros būklės. Avėti labai nedaug. 15 Eur
Visų mano parduodamų drabužių, aksesuarų, avalynės nuotraukos yra čia
Gargždai, siunčiu registruotu arba per LPexpress terminalą.
Stilingi Fred Perry by Swear batai. 40 d. Lengvi ir patogūs. Būklė puiki, kokybiški.
Išorė oda, vidus tekstilė. 33 EUR.
Reebok bėgimo batai, dydį rašo 39, bet man su siaura 38.5 pėda kaip tik. Keliskart dėvėti. 25 eur.
Mažai avėti Tamaris aulinukai. Natūrali oda, tamsiai žali (gale yra šviesiau žalia). 40 dydis. 27,5 EUR.
Smailianosiai Asos batai. Mažai avėti, būklė labai gera, yra nežymūs įbrėžimai, kurie matomi tik gerai įsižiūrėjus. Natūrali oda. Nurodytas dydis UK7 (40). 12 eur.
r LPexpress terminalą.
Gargždai, siunčiu registruotu arba per LPexpress terminalą.
Stilingi Fred Perry by Swear batai. 40 d. Lengvi ir patogūs. Būklė puiki, kokybiški.
Išorė oda, vidus tekstilė. 33 EUR.
Reebok bėgimo batai, dydį rašo 39, bet man su siaura 38.5 pėda kaip tik. Keliskart dėvėti. 25 eur.
Mažai avėti Tamaris aulinukai. Natūrali oda, tamsiai žali (gale yra šviesiau žalia). 40 dydis. 27,5 EUR.
Smailianosiai Asos batai. Mažai avėti, būklė labai gera, yra nežymūs įbrėžimai, kurie matomi tik gerai įsižiūrėjus. Natūrali oda. Nurodytas dydis UK7 (40). 12 eur.
r LPexpress terminalą.
Porą kartų dėvėtos, odinės, 37 dydis Kaina 20 eurų 30 eurų, Vilnius
nuoroda:
http://www.yoox.com/...p...7WA&sizeId=
Labai lengvos, mažai nešiotos baltos, pilnai odinės basutės, 36 dydis, bet gal kiek padidintos - vidpadis su išlenkimais, todėl sunku tiksliai išmatuoti, bet tiktų nuo 23 iki 24 cm pėdai. Plotis reguliuojasi lipdukais, todėl tiks tiek siaurai, tiek plačiai pėdai
Kaina 11 eurų, Vilnius
nuoroda:
http://www.yoox.com/...p...7WA&sizeId=
Labai lengvos, mažai nešiotos baltos, pilnai odinės basutės, 36 dydis, bet gal kiek padidintos - vidpadis su išlenkimais, todėl sunku tiksliai išmatuoti, bet tiktų nuo 23 iki 24 cm pėdai. Plotis reguliuojasi lipdukais, todėl tiks tiek siaurai, tiek plačiai pėdai
Kaina 11 eurų, Vilnius
Parduodu vieną kartą avėtas Calvin Klein basutes. 38 dydis, atitinka. Kokybiškos, gražiai atrodo ant kojos. Deja, man per siauros. Atiduodu mažiau nei man kainavo už 30 eur. 20 eur. Vilnius, siunčiu.
Parduodu balerinas, beige spalvos (kūno spalvos). 38 dydis, bet pamažintas, tinka 37-37,5. Trumpai nešiotos ir išplautos. Man su 38 dydžio pėda siek tiek mažokos. 30 eur. Vilnius, siunčiu. Deruosi. (Mūsų LT Timberlando parduotuvėj tokios balerinos kainuoja virš 100 )
Parduodu balerinas, beige spalvos (kūno spalvos). 38 dydis, bet pamažintas, tinka 37-37,5. Trumpai nešiotos ir išplautos. Man su 38 dydžio pėda siek tiek mažokos. 30 eur. Vilnius, siunčiu. Deruosi. (Mūsų LT Timberlando parduotuvėj tokios balerinos kainuoja virš 100 )
parduodu DOLITOJE pirktas natūralios odos basutes - pilnai odinės, tiek viduj, tiek išorėj
kokybiškos ir patogios, kulno aukštis 7,5 cm
Dėvėtos minimaliai, matosi tik ant paduko, kuris yra odinis, jam laikui bėgant reikės atlikti "profilaktiką"
37 dydis, mokėta 72 , atiduodu už 17,00
ESTE pilnai odiniai (ir viduj ir išorėj) bateliai, mažai avėti, patogūs, 37 dydžio, pirktos Este parduotuvej
15 eur
Parduodu vos kelis kartus avėtus, puikios būklės zomšinius batus. vistik man mažoki....
natūrali oda viduj ir natūrali zomša išorėje. 36 dydis.
48 lt
Papildyta:
SOLADA MODA šlepetės su akmenukais
mažai avėtos, patogios, 6,00
pilnai odiniai (viršus, vidpadis ir padas) DONNA PIU aukštakulniai
labai dailiai atrodo ant kojos
11,00
mazai avetos žvyneliais siuvinėtos espadriles, 36,5-37 dydis
4,00
suvarstomi ASOS aulinukai, dirbtinė zomša, viduj švarūs ir tvarkingi, užtrauktukas puikiai veikia, tik kiek pasibraižęs kulnas ir nosyte. Dydis UK4 = EUR 37
8
Papildyta:8
Mango bateliai
36 dydis, atitinka 36.5-37
Natūrali lakuota oda, viduj taip pat oda, natūralios žomšos kantas
reiketu pakalt kulniukus
10 EUR
36 dydis, atitinka 36.5-37
Natūrali lakuota oda, viduj taip pat oda, natūralios žomšos kantas
reiketu pakalt kulniukus
10 EUR