Įkraunama...
Įkraunama...

Free people

QUOTE(liepsnelee @ 2015 07 08, 10:18)
Kas turit FP strappy back bra, ar nelenda Jum grožybės per šonus, kai rankas keliat, šokat?  g.gif

Rase kelios merginos anksciau, kad lenda... ax.gif

Gal kas turit sia grazuole?
http://www.freepeopl...amweaver-dress/

Galvoju, kuri spalva maziau blondiniska - peach ar agave biggrin.gif Agave siaip turetu but i mint panasi, bet nuotraukose grynai zydra man g.gif
Ir siaip kuri is tu sviesiu grazesne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 09 liepos 2015 - 09:33
Vvaiva man Agave zymiai grazesne mirksiukas.gif
Atsakyti
VVaiva, o man peach wub.gif nors labiausiai man patinka Black combo wub.gif
Gal kur užmatei pigiau, ir kaip dėl dydžio, vienos rašo, kad didinta, kitos, kad mažinta, kokį dydį galvoji imti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2015 07 09, 21:08)
Vvaiva man Agave zymiai grazesne  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(zakiene @ 2015 07 09, 21:13)
VVaiva, o man peach wub.gif nors labiausiai man patinka Black combo wub.gif
Gal kur užmatei pigiau, ir kaip dėl dydžio, vienos rašo, kad didinta, kitos, kad mažinta, kokį dydį galvoji imti bigsmile.gif

Vistik agave uzsisakiau. Iskart norejau peach imti, man artmesnis koloritas biggrin.gif bet pagalvojau, kad gan iprastai ji atrodo, agave kitokia bus ir panasios neturiu... Be to, peach tik M dydi radau, agave emiau S.
Ebay radau po 90$ mirksiukas.gif pigiau tikrai nemacius. ax.gif Naujos, be etikeciu.
Beje, Ebay dabar nemazai Fp repliku primesta, tai bukit atsargios. Foto sudetos Fp, tik aprasyme daugmaz uzsimena, kas ir kaip biggrin.gif ir reik ziuret, kad is Kinijos pardavejas nebutu biggrin.gif
Seniau jau buvau radus sita suknele gera kaina, uzsisakiau, bet paaiskejo, kad isvis apgaudinejo... Pinigus rinko, daiktu nesiunte doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 07 09, 21:33)
drinks_cheers.gif
Vistik agave uzsisakiau. Iskart norejau peach imti, man artmesnis koloritas  biggrin.gif bet pagalvojau, kad gan iprastai ji atrodo, agave kitokia bus ir panasios neturiu... Be to, peach tik M dydi radau, agave emiau S.
Ebay radau po 90$  mirksiukas.gif pigiau tikrai nemacius.  ax.gif Naujos, be etikeciu.
Beje, Ebay dabar nemazai Fp repliku primesta, tai bukit atsargios. Foto sudetos Fp, tik aprasyme daugmaz uzsimena, kas ir kaip  biggrin.gif ir reik ziuret, kad is Kinijos pardavejas nebutu  biggrin.gif
Seniau jau buvau radus sita suknele gera kaina, uzsisakiau, bet paaiskejo, kad isvis apgaudinejo... Pinigus rinko, daiktu nesiunte  doh.gif  biggrin.gif

Super, aš tai lauksiu gimtadienio nuolaidos, ir pirksiu Black combo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 07 09, 09:31)
Rase kelios merginos anksciau, kad lenda...  ax.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2015 07 09, 21:45)
Super, aš tai lauksiu gimtadienio nuolaidos, ir pirksiu Black combo biggrin.gif

Man irgi Black combo graziausia gal wub.gif Nors siaip visu spalvu fainos, seniau dar balta buvo.. wub.gif
First Kiss tamsios nebera jau verysad.gif O ta naujos spalvos kazkokia nezinau... g.gif Ana grazesne buvo zymiai...
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 07 10, 07:57)
Man irgi Black combo graziausia gal  wub.gif Nors siaip visu spalvu fainos, seniau dar balta buvo..  wub.gif
First Kiss tamsios nebera jau  verysad.gif O ta naujos spalvos kazkokia nezinau...  g.gif Ana grazesne buvo zymiai...

Man irgi First kiss naujoji spalva nelabai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kuri gavot jau siuos wub.gif
http://www.freepeopl...andals/?c=shoes
Atsakyti
Kokia grazi wub.gif
user posted image

http://www.freepeopl...c=sale-under-70
Atsakyti
Per kiek laiko pareina prekės iš FP?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2015 07 13, 11:27)
Per kiek laiko pareina prekės iš FP?

Dauguma is musu uzsakyneja per tarpininkes todel iki kusi ateina apie 2-3sav. nuo uzsakymo dienos smile.gif
Atsakyti