Pakomentuosiu kelis rubelius, gal kam bus aktualu
Kutosini kimono jau seniau gavau ir pranesiojau. Fainas

Is pradziu pasirode nieko gero, skysta medziaga kazkokia, plona ir lamdosi baisiai. Bet pasirodo, pakabinus ir issitiesina

Kutosiukai labai faini, megzti, svori turi ir nugaryte gerai atrodo

Dar labai sita Jens Pirate tunika patiko

Kasdien prie dzinsu nesioju. Mezginys fainas, neskystas, ne gipiurinis, o grynai megztas, tas man patiko. Nuogus pecius megstu labai, rankoves tokias, tai apsipatenkinus

Tik nediduke - M/L pirkau, mazesnes nenoreciau. Ilgis ne kaip sukneles, prie dzinsu tik ir gana siaura, ne laisva tikrai

Sitas nerealus

Tik nusididinau save

S kazkodel emiau, tai didokas... Keisciausi i XS mielai, jei kas pasiulytu...

Ziauriai grazus, visas nertas, sortai su pamusaliuku. Beje, ir ilgas labai, gal kad laisvokas ir liemens guma nesilaiko, slysta zemiau... Jei mainai nepavyks, siuvejai vesiu, trumpinsiu, nes noriu prie lygiapadziu nesiot, ne aukstakulniu
Dar suknute miela sita, kasdien sueis. XS pirkau. Patogi, spalviskai man patinka, tik iskirpe labai didele, kazka po apacia reikes rengtis

Santa Cruz Dress dar seniau gavus, nepakomentavau. Miela, bet ne suknele man, o tunika. XS pirkau, idealiai
Papildyta:Tiesa, isgirtas visu megztukas man irgi labai patiko

Mezgimas jo, siulai labai faini.

Dar sita pukuotuka gavau

Nu fainas labai

Be abejo, stambesnems nepatiks ir netiks, nes stambina jis

Tokia meskute su juo atrodau. Uztat labai grazu prie siauru dzinsu ir neuzsagscius pilnai.

Pukai truputi byra. Tikiuosi, nustos

Siaip minkstas, svelnus. M dydi pirkau, labai gerai - rankoves ilgos, siaip ilgis geras, o plotis tai nezinau, man labai liuks
Kimono sitie labai labai labai

Nesioju ir dziaugiuosi

Ypac tas, kaip skara, labai originalus
Zakienei aciu, kad uzrode

Megztukus
mimsy isreklamuotus du gavau

Irgi laaaaaabai

Nugara su ta liemenele is juosteliu atrodo kaip...
Viena parduot idejau, bet niekas nenori, tai pasiliksiu
Ai, dar kaklo papuosalas patiko. Nebrangus jis, man rodos, apie 20$, bet fainas realiai