Įkraunama...
Įkraunama...

Free people

QUOTE(Cocainna @ 2015 06 12, 11:43)
Gal kas sita turi? Kokie atsiliepimai is lietuvaiciu lupu? smile.gif

As kaip tik siandien su ja cool.gif Tik rastas mano kitoks
user posted image

Faina laaabai wub.gif S dydi turiu, ilgis labai geras, ne per trumpa. Medziagos daug, bet graziai krenta. Tokia vesi, nevarzanti, plazdanti, medziaga faina. wub.gif
Atsakyti
aš irgi tos paskutinės laukiu, turiu gauti smile.gif
Papildyta:
bet dabar pažiūrėjau, kad aš xs dydį užsisakius, nors šiaip S nešioju g.gif gal prieš tai atsiliepimų prisiskaičiau kad labai plati, jau neatsimenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2015 06 12, 14:42)
bet dabar pažiūrėjau, kad aš xs dydį užsisakius, nors šiaip S nešioju  g.gif  gal prieš tai atsiliepimų prisiskaičiau kad labai plati, jau neatsimenu  doh.gif

Taip taip, ji plati mirksiukas.gif Gal jums ir tiks, ziurint, koks ugis. As trumpas suknutes visada S perku vien del ilgio, kad neatrodyciau, kaip su dukters suknute biggrin.gif
Atsakyti
VVaiva aciu labia,kad pasidalinat,jamsiu ir as,bet jau XS dydi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 06 12, 16:37)
VVaiva aciu labia,kad pasidalinat,jamsiu ir as,bet jau XS dydi biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
As tai tokius vasarinius grozius uzsisakius wub.gif
user posted imageuser posted image

Na, ir si dar nusiuntus ax.gif
user posted image

Bus ateinancioms atostogoms vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 06 12, 20:12)

sita faina man atrodo wub.gif bet as jau nieko nebeperku, nes dar puse rubu nuo pernai nepranesioti rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 06 12, 21:14)
sita faina man atrodo  wub.gif

ir man sita wub.gif drinks_cheers.gif

VVAiva o sitos neturi?
http://www.freepeopl...m/macrame-mini/

Nesuprantu as to komentaro ar vis gi jai per mazas S dydis ar per didelis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 06 15, 12:25)
ir man sita  wub.gif  drinks_cheers.gif

VVAiva o sitos neturi?

Nesuprantu as to komentaro ar vis gi jai per mazas S dydis ar per didelis doh.gif  biggrin.gif

Per aptempta jai s dydis per liemeni,klubus smile.gif svarsto, kad jei imtu dydziu didesne, jau virsus per laisvas butu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimsy: 15 birželio 2015 - 12:48
As tai jau gera menesi ties cypress sandalais medituoju, rae tai man isvis tobuli butu, bet tai kaina kokia doh.gif tai belieka nebent tie cypress, bet tai kokie komentarai apie kokybe doh.gif Nezinau rizikuoti, ar ne, gal batsiuviui reikia nunesti tik gavus, kad sutvirtintu ten viska, kas imanoma, kad apsidrausciau nuo suplysimu.. gal kas eme juos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 06 15, 12:25)
ir man sita  wub.gif  drinks_cheers.gif

VVAiva o sitos neturi?

Neturiu sios 4u.gif

QUOTE(mimsy @ 2015 06 15, 13:13)
As tai jau gera menesi ties cypress sandalais medituoju, rae tai man isvis tobuli butu, bet tai kaina kokia doh.gif  tai belieka nebent tie cypress, bet tai kokie komentarai apie kokybe doh.gif Nezinau rizikuoti, ar ne, gal batsiuviui reikia nunesti tik gavus, kad sutvirtintu ten viska, kas imanoma, kad apsidrausciau nuo suplysimu.. gal kas eme juos? ax.gif

As tuos cypress uzsisakius ir jau senokai, bet nezinau, kada gausiu. Mano didis buvo backorderintas, rase, kad birzelio vidury issius parde. Tai gal jau greit ir bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 06 15, 14:06)
Neturiu sios  4u.gif
As tuos cypress uzsisakius ir jau senokai, bet nezinau, kada gausiu. Mano didis buvo backorderintas, rase, kad birzelio vidury issius parde. Tai gal jau greit ir bus  mirksiukas.gif

ir dabar jie ten visi backorderinti.. labai idomus bus komentarai tavo bigsmile.gif thumbup.gif kokia spalva emei? Savo iprasta dydi? As tai bone labai noriu, graziausia spalva vasarai wub.gif

Gal emei ta salika su odiniais kutosais? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimsy: 15 birželio 2015 - 14:15
QUOTE(mimsy @ 2015 06 15, 14:14)
ir dabar jie ten visi backorderinti.. labai idomus bus komentarai tavo bigsmile.gif  thumbup.gif kokia spalva emei? Savo iprasta dydi? As tai bone labai noriu, graziausia spalva vasarai wub.gif

Gal emei ta salika su odiniais kutosais? ax.gif

As tarp bone ir sand meciausi, bet vistik sand pasiemiau. Realias foto perziurejau, daug kas sand pirko, gal universali ta spalva bus g.gif
Taip, iprasta 40 emiau. Ilgaaulius suvarstomus FP turiu 40 dydzio, idealiai. Tai tikiuosi, sie irgi tiks.
Del to skystumo tik baisoka... Svarbiausia negaut suplysusiu... unsure.gif
Mielai Yoox tokius pirkciau, net ir brangiau, bet kad kokybe butu... Bet kad nera nieko panasaus... verysad.gif

Taip, kutosinio saliko laukiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 15 birželio 2015 - 14:36