Įkraunama...
Įkraunama...

Free people

QUOTE(VVaiva @ 2015 06 19, 09:02)
Tai va, gal tikrai dydziai sumaisyti  g.gif Nes man tas M/L nera toks didelis, kad smuktu, kristu kazkaip. Tik siaip neapspaudzia, uzsidejus laisvoka, bet siaip patogu, nebaisu, kad pamesiu  biggrin.gif

gal tikrai sumaišyti g.gif nes man toks pats jausmas su XS/S, aišku nieks nekrenta, nes tiesiog nėra kam kristi lotuliukas.gif tik va kai vaikus keliu ant rankų vis pavojus iškyla biggrin.gif visai norėčiau mažiau laisvumo pojūčio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 06 19, 08:21)
Kokia kaina tos suknytes buvo? Miela atrodo  wub.gif
Labai patinka man shirt dress tipo suknutes  wub.gif Tik medziaga sita tysaline man nelabai... Labiausia megstu tokia sutraukta, siek tiek tvirtesne
Nors cia is arti medziaga matosi, tai faina tokia, ne paprastas trikotazas, kaip is FP nuotrauku pasirode
http://www.shopbop.c.../1586652513.htm

Man sita labai patiko
http://www.freepeopl...d-drippy-tunic/

Tik cia ji trumpa, kaip tunika. Ant manes gerokai ilgesne, kaip suknele nesioju.  wub.gif Gal kad S pas mane ir plati ji. Medziaga laaabai miela  wub.gif

Suknytes kaina 59.99 ir -20%papildomai smile.gif tai todel ir paemiau,nes fp atrode nelabai o pasiziurejus kituose psl ir realiu nuotraukyciu,zymiai geriau atrodo. Tai norisi pamatyt kaip istikruju.
O sitos tunikos kokia medziagyte? Naturali? Man labai patinka marskiniu tipo suknes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 06 19, 11:06)
O sitos tunikos kokia medziagyte? Naturali? Man labai patinka marskiniu tipo suknes  wub.gif

100% rayon. Ir storesne, medziaga sutraukta tokia, banguotas pavirsius. Mano bordo spalvos, tai pablukus, kaip nuskalbta, man labai faina wub.gif Galvoju, gal dar balta pasiimt... g.gif

Sitos noreciau, bet nuolaida per maza rolleyes.gif
http://www.freepeopl...6-bab6a05ea793/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 19 birželio 2015 - 15:06
QUOTE(Girl. @ 2015 06 18, 18:56)
Aš tą paskutinę su 75B turiu M/L dydžio, tai laisvoka, manau, geriau būtų XS/S. bet galiu nešiot, kai maža krūtinė tai nieks nekrenta. biggrin.gif šiaip patogi, jautiesi kaip be liemenėlės ir ta nugara tikrai laaabai gerai atrodo smile.gif

Mano tokia pati krutine,bet sita uzsisakiau dar ir M/L,nes XS/S pakelus rankas isciuozia krutine per apacia unsure.gif ir siaip noretusi didesnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2015 06 19, 15:20)
Mano tokia pati krutine,bet sita uzsisakiau dar ir M/L,nes XS/S pakelus rankas isciuozia krutine per apacia  unsure.gif ir siaip noretusi didesnes  ax.gif

bet tai gal cia ne dydis per mazas g.gif nes as turiu M/L ir ji man tikrai didoka ir vat butent pakelus rankas i virsu arba ypac velkantis rubus ji man uzlipa i virsu doh.gif manau cia taip yra, nes po krutine per laisva, neaptempia, nepriglunda arba dar galvojau, kad mano krutine per maza tai del to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 06 19, 16:42)
bet tai gal cia ne dydis per mazas  g.gif nes as turiu M/L ir ji man tikrai didoka ir vat butent pakelus rankas i virsu arba ypac velkantis rubus ji man uzlipa i virsu  doh.gif manau cia taip yra, nes po krutine per laisva, neaptempia, nepriglunda arba dar galvojau, kad mano krutine per maza tai del to  biggrin.gif

Tai va ir palyginsiu smile.gif nes sitos tai net nesinori nesiot ax.gif
Atsakyti
Uzsake man sia grazuole wub.gif 4 dydi emiau, nes atseit, labai didinta.... Na bus matyt... g.gif
user posted image

Graziai cia filmuke atrodo, tokia plazdanti. Primena First Kiss dress
http://www.asos.com/...spx?iid=5101934
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2015 06 19, 15:58)
Tai va ir palyginsiu smile.gif nes sitos tai net nesinori nesiot  ax.gif

parasykit paskui, kuri vis delto geriau biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(VVaiva @ 2015 06 19, 18:40)
Uzsake man sia grazuole  wub.gif

faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 06 19, 08:50)

Gal sita tunika kas nors pirkot? Gal ir gavot? Labai faina man ji, tik idomu, ar tokia ir realiai  wub.gif
http://www.freepeopl...D-32C61D8DC874/

As sito laukiu wub.gif Tureciau gauti gal kita savaite.XS emiau.

Papildyta:
QUOTE(VVaiva @ 2015 06 19, 18:40)
Uzsake man sia grazuole  wub.gif 4 dydi emiau, nes atseit, labai didinta.... Na bus matyt...  g.gif
user posted image

Grozis wub.gif mega_shok.gif

Kokia kaina pagavai?
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2015 06 19, 20:40)
As sito laukiu  wub.gif  Tureciau gauti gal kita savaite.XS emiau.
Papildyta:

Grozis wub.gif  mega_shok.gif

Kokia kaina pagavai?

Oooo, ta tunikute butinai pakomentuok, mane ji labai vilioja wub.gif

Suknele uz 100$ pirkau, pigiau niekur nemaciau ir jau dydziu nebera.. unsure.gif Macys ja siandien nukainavo, o kitose pardese, pvz Bloomingdales, Shopbop, dar kazkur radau, pilna kaina ir nera dydziu normaliu. Tik vis galvoju, ar nebus man 4 didele... Nes FP 4 tik pora kartu esu pirkus ir siek tiek didoki man tie rubeliai... Na, svarbu, ne maza. Jei ka, pataisyt bus galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2015 06 19, 21:11)
Oooo, ta tunikute butinai pakomentuok, mane ji labai vilioja  wub.gif

Suknele uz 100$ pirkau, pigiau niekur nemaciau ir jau dydziu nebera.. unsure.gif Macys ja siandien nukainavo, o kitose pardese, pvz Bloomingdales, Shopbop, dar kazkur radau, pilna kaina ir nera dydziu normaliu. Tik vis galvoju, ar nebus man 4 didele... Nes FP 4 tik pora kartu esu pirkus ir siek tiek didoki man tie rubeliai... Na, svarbu, ne maza. Jei ka, pataisyt bus galima  ax.gif

Butinai ,kai gausiu pasirodysiu 4u.gif

O suknyte tai man galesi perleist jei bus didele rolleyes.gif nail.gif

Beje ,pasiskaiciau atsileipimus ,kad mazinta ji g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 19 birželio 2015 - 22:09
QUOTE(edicike @ 2015 06 19, 21:47)
Butinai ,kai gausiu pasirodysiu 4u.gif

O suknyte tai man galesi perleist jei bus didele rolleyes.gif  nail.gif

Beje ,pasiskaiciau atsileipimus ,kad mazinta ji g.gif

drinks_cheers.gif

Taip, mazinta ta suknele. Bet as taip iki galo ir neissiaiskinau, kokio dydzio is FP man reikia - 0 ar 2 doh.gif Visada 2 perku, kartais tinka, kartais didoka buna, pora kartu buvo mazoka... Mistika... unsure.gif Tikiuosi, kad tik sios sukneles 4d, nes raso, kad virsutine dalis labai anksta. O ir nesitempia ji... Dar tamsia pasiimciau, jei labiau nupigintu, irgi graziai atrodo wub.gif
Atsakyti