Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Toumei @ 2016 02 01, 14:42)
Ilgaplaukiai britukai man žymiai gražesni negu trumpaplaukiai biggrin.gif Nu tikrai, greičiau konservatyvioji FIFe juos pripažintų,

Taigi konservatyvioji FIFe 2015 metų asamblėjoj juos pripažino g.gif Nuo 2016 01 01 cool.gif Ir veislynų jau randasi ir į parodas važiuoja. Čia aš apie užsieniečius kol kas žinau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 01 vasario 2016 - 14:56
Jay-R, Lailaa wub.gif

Toumei, patiko ir man šis projektas thumbup.gif

Lailaa, FIFe gana liberali dar, va CFA, nei lilakai, nei cinamonai nepripažinti : unsure:
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=70280444

wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Noriu paklausti Jūsų apie šios veislės kates. Ar labai šeriasi jų kailiukas? Ar tik kur kačiukas ar jau suaugęs katinas pagulės, ten jau ir plaukus savo paliks? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2016 02 02, 14:43)
Sveikutės 4u.gif Noriu paklausti Jūsų apie šios veislės kates. Ar labai šeriasi jų kailiukas? Ar tik kur kačiukas ar jau suaugęs katinas pagulės, ten jau ir plaukus savo paliks? 4u.gif

Labas, o katrie nesišeria? Na, nebent beplaukiai. Draugai Ragamufiną siuntėsi iš Vengrijos kaip nesišerianti. Tai patikėkit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 02 02, 16:08)
Labas, o katrie nesišeria? Na, nebent beplaukiai. Draugai Ragamufiną siuntėsi iš Vengrijos kaip nesišerianti. Tai patikėkit  doh.gif

O šeriasi pastoviai? Nebūna "ramybės" periodas? Atleiskit jei mano klausimai kvaili..
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2016 02 02, 16:16)
O šeriasi pastoviai? Nebūna "ramybės" periodas? Atleiskit jei mano klausimai kvaili..

Čia jau kaip kas šėrimąsi supranta. smile.gif
Kažkiek plauko iškrenta nuolat lygiai taip pat kaip ir mums pačioms plaukai šiek tiek nuolat slenka, bet būna periodai kai šėrimasis būna labai intensyvus, tiesiog kasdien reikia iššukuoti nes ranka perbraukus sauja plaukų lieka. Taigi toks šėrimasis būna tik sezoninis, dažniausiai kai po žiemos meta kailį arba dar kartais prasidėjus šildymo sezonui.
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 01 30, 23:20)
Oi oi oi  wub.gif  wub.gif Ir kiek kartų mintyse kartojau - noriu dar vieno..ir dar ... cool.gif Grožiai  4u.gif

mano mintys biggrin.gif jau galvoju apie drauga Gijai. bet kol kas uztenka biggrin.gif nepasidalinam ir taip... o ji Cariene kur nori ten eina, kur nori ten miega biggrin.gif

dabar daznai taip randu biggrin.gif sildomos grindys biggrin.gif jaucias kai pakurenu ir kai jau vesta biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
hm net susimąsčiau kiek tų plaukų būna, nes kažkaip neužkliuvo ... tai ką galiu pastebėt, jei palieki kur nors rūbus ir jis ant jų pamiega tada taip kartais būna vos keli plaukai, kartais ir daug, bet kai nepalieki išvis neturi problemų, o šiaip namie nesijaučia, bet pas mus išvis nėra kilimų, baldai odiniai, ant patalynės irgi nebūna gal kad satinas visur g.gif
o šiaip mes labai patenkinti savo augintiniu... idealus katinas mūsų šeimai wub.gif draugiškas, meilus, bet nelenda į akis per daug, netriukšmauja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2016 02 03, 10:09)
mano mintys biggrin.gif jau galvoju apie drauga Gijai. bet kol kas uztenka biggrin.gif nepasidalinam ir taip... o ji Cariene kur nori ten eina, kur nori ten miega biggrin.gif

dabar daznai taip randu biggrin.gif sildomos grindys biggrin.gif jaucias kai pakurenu ir kai jau vesta biggrin.gif

user posted image

Va kas per gerumas gyvenimo wub.gif jokių rūpesčių, guli sau išsidrėbus, šildosi. Tik pavydėt galima.
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2016 02 02, 14:43)

Vienas žodis - šeriasi. Viskas priklauso nuo jūsų požiūrio į plaukus. Bus laikas kuomet po namus skraidys plaukai jų bus ir virtuvėj ir keptuvėj ir kur tik norit - nesvarbu kad šukuosit ir bus laikas kuomet jų bus tik kai kur ir galbūt nelabai jausis. Bet šiaip plauko keitimasis vyksta visą laiką, tik kad stipriai suintensyvėja tam tikru metu labiau ir kitu metu jeigu tinkamai pašalintas plaukas jo beveik nėra. Bet taip šeriasi jie gausiai kaip ir visi plaukuotieji.
Atsakyti
Čia mes... blush2.gif prapuolėlės ... Tiek rūpesčių seniai buvo beužgriuvę unsure.gif ... Prabėgomis tik perlėkdavau burmyčių ir britukų forumus ( nors britukuose visiškas štilis, Toumei trūksta ) ...

Jay-R , LaiLaa , nuostabūs jūsų mažyliai wub.gif

Mergaitės, gal kas naudojat sausiuką Applaws ? Bandom pereiti nuo RC , kažkaip labai paskutiniu metu maniškės pradėjo kasytis , galvojau, kad gal kokia viena partija RC neaiški papuolė, bet ir sekantis maišas nieko nepakeitė g.gif . Nežinau ,sutapimas buvo ar ne, bet pabandėm Applaws ir dingo jaunėlei nuo barzdytės aknė g.gif .. Norėčiau didesnio kiekio , išbraidžiau internetines parduotuves , daugmaž visur panašios kainos.

Ups ... Trumpai prisistatysim ax.gif ... Mūsų jaunėlė mergytė , 7 mėnesių amžiaus , mėlyno aukso spalvytės ,namuose vadinama Kukule tongue.gif . Dokumentinis vardas Golden Gamma smile.gif

user posted image
Atsakyti